kaderdaşız o zaman.ben de 6 saatlik uzaklıktayım ailemden.zor oluyor mutlaka ama insan sevdiceği ile olunca katlanıyor.ben öğrenciliğimde de uzakta olduğum için alışkınım biraz.bebek eminim seni uzaklaştırır bu duygulardan,umarım tez vakitte hamile kalırsın canım
Uzaklara gelin gittim ve ailemi çok özlüyorum 2 yıllık evliyim onları her hatırladıgımda
gözlerim doluyor eşimde kızıyor bana daha alışamadınmı diye.. cocugumda olmuyor tedavi görüyorum..
bi bebeğin olsa alışırsın diyolar ama özlemim geçermi bilmiyorum.. annemi babamı kardeşlerimi çok özledim..
evlendiğime pişman değilim eşimi 4 yıl bekledim ...onu çok seviyorum ama aile özlemi içimi yakıyor 9 saatlik araba yolu var her zaman gidemiyorum..
gitsem bile dönmesi zor oluyor yol boyu ağlıyorum off Allahım sabırr
Zordur aileden ayrı kalmakBen evli değilim öğrenciyim başka bir şehirde 18 saatlik mesafe var ve senede anca 3-3,5 ayımı onlarla geçirebiliyorum.Çok üzücü hiçbir zaman onların yokluğuna alışılmıyor bende 2. senemi okuyorum ama ilk sene nasıl özlüyorsam bu senede aynı şekilde özlüyorum.O ayrılık vakitleri o kadar acı geliyor ki insana dönüşün 3-4 gün öncesinde inceden inceden başlıyorsun üzülmeye ailenede belli etmemeye çalışıyorsun.Otobüse bindiğin an ağlamamak için,onları üzmemek için kendini öyle bir sıkıyorsun ki.Sırf onları üzmemek için.Anne,baba,kardeş sevgisi bambaşka.Umarım en yakın zamanda hamile kalırsın ve sana bebeğin biraz daha desteklik sağlar.
seni çok iyi anlıyorum cnm ben ailemden uzağım benim mesafem 30 saat allah hepimize kolalık versin...alışmalıısın kim kalmıış ki baba evinde cnm benim gün gelecek evini özleyeceksin hiç birtarafa gitmek bile istemeyeceksin...şuan sen gitmek istiyorsun eşin her zaman göndermiyorsa senn için baba ocağıın daha değerli geliyordur tabiki değerli özlemle geliyodur...egerki her istediğinde gitmiş olsan yada sen demeden yollasa eşin gitmiycem diye savaş verirsin dünya böyle cnm benim ... şükür ki mutlu huzurlu yuvan var...:44:
anliyorum seni. bende almanyadayim annem babam türkiyedeler. onlari tam 3 senedir görmüyorumbazi problemlerden dolayi 3 senedir türkiyeye gidemedim burnumda tütüyorlar. onlari cok özledim..
ve suan anneme coookk ihtiyacim oldugu süreclerdeyim ...
allah kolaylik,sabir versin.insallah en kisa zamandada kucagina bi bebek versin
hmm ne güzel bak almanya oldugu halde benden çok gidiyosun :))) cocugunun olması bambaşkaa bişey canım allah bağışlasın sanabu zamanda kim ailesinin yaninda kaliyo ki..herkes bi yerlere savruluyo..ister okul üni amacli ister evlilik..bende almanyadan tr ye gelin gittim..4 yil oldu...alistim..2 yasinda oglumda var..onlada ugrasmaktan acikcasi özlemeyede zamanim olmuyo..önceliklerin degisiyo cocuk olunca...onun deri kaygisi derken aile özlemi azaliyo...gerci bende 3-4 aya bir almanyaya ailemin yanina gidiyorum görmeye..1-2 hafta kalip geliyorum...esim sagolsun onun icin zor olsada ses etmiyo...su andada ailemin yanindayim:))
sabret cnm...hele ki bebegin olsun bak gör özlem kaliyo mu
Allah yardımcın olsun, zor bir durum tabii ki.
Ben kendimi senin yerine koyuyorum hakikaten, ne kadar üstünden zaman geçse de, aile bu...
Hiç birşeye benzemez, hele ki ailevi ilişkilerin iyiyse daha bi başka özler insan...
Allah sabır versin canım, ama ne yapacaksın, sen de kendini avutacak birşeyler bulmalısın kendine.
İnşallah tedavin iyi sonuçlanır ve nurtopu gibi bir evladın olur
Uzaklara gelin gittim ve ailemi çok özlüyorum 2 yıllık evliyim onları her hatırladıgımda
gözlerim doluyor eşimde kızıyor bana daha alışamadınmı diye.. cocugumda olmuyor tedavi görüyorum..
bi bebeğin olsa alışırsın diyolar ama özlemim geçermi bilmiyorum.. annemi babamı kardeşlerimi çok özledim..
evlendiğime pişman değilim eşimi 4 yıl bekledim ...onu çok seviyorum ama aile özlemi içimi yakıyor 9 saatlik araba yolu var her zaman gidemiyorum..
gitsem bile dönmesi zor oluyor yol boyu ağlıyorum off Allahım sabırr
ah canm aynı beni anlatmışsın...
bana da bir bebeğin olursa alışırsın diyorlar..
ama pkos bende de var...
ailemle aramda 12 saatlik mesafe var...
bende eşimle üniversite boyunca anlaştım,sevdim..istedim..
ama ne bilim...aile sevgisi hiç bir seyde yokmuş..
birde aynen deigin gibi gidince de daha ilk geceden geri dönecegimi düşünüp ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?