- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
- 208
- Konu Sahibi bella-donna
-
Sağol canım.Zaten 1,5 yıl uğraştılar ailemi ikna etmek için. Hep omlar aradı sordu, uğraştı. Onlarda haliyle hep bizmi arayalım diyorlarDurumun zor canım allah kolaylık versin ailesi aramış hep şu an onlar bekliyo konusu komşusu var soruyolardir mutlaka ariyolarmi diye
Aynen bencede tek taraflı olmamalı güvenmiyorsan at bence nisanı a nen evleninceye devam edecek bence psikoloji baskilarinaSağol canım.Zaten 1,5 yıl uğraştılar ailemi ikna etmek için. Hep omlar aradı sordu, uğraştı. Onlarda haliyle hep bizmi arayalım diyorlar
Gözlerinde bana olan o aşkı sevgiyi görmüyorlarmış, sen olmasan başkası olur kafası var. Olursa olur olmazsa olmaz kafası varmış. Nasıl çıkardınız bunu diyorum biz biliriz diyorlarTek taraflı yürümez.Sizin aileniz de, aramalı sormalı. Niye sevilmediğinizi düşünüyorlar? Gerekçeleri ne?
Geçerli sebep nişanlımın bana yeteri kadar değer vermemesi, ileride aileme kötü davranıp kendi ailesine beni ezdirmesi. Ama şuana kadar öyle bişey sezmedim, bunlar sadece ailemin hissettikleriAilende otoriteyi elde bulundurma durumu mu var bana mi öyle geldi şimdiye kadar sürekli karşı taraf aramışsa belli bir zamandan sonra aramamalari çok normal değil mi? Neden ailen aramıyor ve sana sundukları geçerli bir sebep var mı nisan atman icin
Aslında güveniyorum güvenmesine ama baskı o kadar çok ki ister istemez kafam karışıyorAynen bencede tek taraflı olmamalı güvenmiyorsan at bence nisanı a nen evleninceye devam edecek bence psikoloji baskilarina
Ev kızı değilim aslında çok saygında bi mesleğim var. Aileciyim bunu kabul ediyorum ama onların fikirlerini uygulamaktan ziyade hep ikna yoluna gitmişimdir bugüne kadar. Sanırım ondan zorlanıyorumYöre farkı yazdın
Aile zor ikna oldu yazdın
Ben sonrasını okumadım, Avrupa’dasın sanırım.
İlk olarak
Aileyi ikna etmek bana çok abes
Ya ev kızı olup itiraz etmezsin
Ya da
Ben evleniyorum, siz değil dersin. Bu benim hayatıma göre yorum.
Empati kurmam imkansız,
Kimse kuramaz zaten.
Ama şurdan ışığı yanıyor, aileci olacaksın ilerde
Bence
Alışmadan bitsin
Ailenizin aklında başka biri mi var? Öteden beri sizi yakıştırdıkları biri?Gözlerinde bana olan o aşkı sevgiyi görmüyorlarmış, sen olmasan başkası olur kafası var. Olursa olur olmazsa olmaz kafası varmış. Nasıl çıkardınız bunu diyorum biz biliriz diyorlar
Evet benim ailemin ne yazık ki öyle bi sorunu var, aramazlar asla. Nazdan ziyade hep aransın isterlerBence ailen haksiz. Karşı taraf aramış sormuş. Eee böyle şeyler karşılıklı. Kiz evi naz evi olayini abartmışlar biraz.
Yani tatlımEv kızı değilim aslında çok saygında bi mesleğim var. Aileciyim bunu kabul ediyorum ama onların fikirlerini uygulamaktan ziyade hep ikna yoluna gitmişimdir bugüne kadar. Sanırım ondan zorlanıyorum
Aslında güveniyorum güvenmesine ama baskı o kadar çok ki ister istemez kafam karışıyor
İşte sorunda o. Aşk ve sevgi var o olmasa atarım zaten. Saygısızlıkta yok, ama aileme göre var. Kendilerini 2. Planda hissediyorlar nedense!ortada aşk yok mu yani seviyorsan hatası da yok niye nisan atacaksin ki
Evet benim ailemin ne yazık ki öyle bi sorunu var, aramazlar asla. Nazdan ziyade hep aransın isterler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?