Ailemi dinlemeli miyim ?

Kısmetını tepme canım.Belki hayatının aşkı değildir ama hayatının şansıdır.Sevgı aşk bılıosunkı biten seyler.İnsanlık bakidir

Valla öpüşmedim kardeşim aseksüel misin diye dalga geçip duruyordu bir ara. Çekim hissetmeden öpemem galiba kendime güvenemiyorum
Öhömm.. Evet arkadaşlar şimdi öpüşme üzerine aforizma yapıcam.
Sen çekimi mekimi bırak, psikolojik olarak büyütmüşsün bu durumu. Vajinismus vakası gibi öpüşemiyorsun. Kronik öpüşememe hastalığı var bence sende
Zaten çekim oluşması için çaba da harcamıyorsun. Önünde aday var, sadece iş arkadaşı olarak biliyorsun, az çaba harcayıp özel hayatında nasıl, bizim aramızda elektriklenme olur mu onu bile test etmiyorsun.
Gözünü karart, çek kendine öp ( ağız kapalı). Karşı taraf dünden razı olduğundan mütevellit seni çekerse sal kendini. Bi bak bakalım içinde kıpırtı var mı? Kelebekler kanat çırpıyo falan..
İçinden tiksinti gelirse aranızda çekim yoktur. öpüşme eylemi masumdur, suçsuzdur. İğrenç öpüşmelerin tek nedeni karşı taraf
Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim

Yaaa :))) çok tatlısın üşenmeden anlatmışsın bir de :)) sanırım bu konuda kurs falan bulmam gerekecek ben böyle zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…