Ailemi evliliğime nasıl ikna edebilirim nasıl kabul ederler yardım lutfen

Dediğine güldüm ınan bendeki hava değil. Soylenenler yazılanlar hersey dogru bılıyorım farkındayım ama sevıyrum bende istemezdım boyle bı cıkmazda olmayı ama hayat ınsanın elınden bırsey gelmıyor dısardan konusmak gıbı kolay olsa keske hersey

Çünkü sen evlilik nedir bilmiyosun. Olmaz güzel kardeşim olmaz, yaş farkı çok önemli. Gençliğinin hevesini kırar anladın mı? O adam olgun. Sen ne kadar olgunum desen de onun kadar olamazsın. Ki bi kadın her zaman içinde bi çocuk yaşatır. Evlilik sevgili olmaya aşkım canım demeye benzemiyo, sen yaşının gerektirdiği gibi davranacaksın, o da yaşı gereği davranırsa tökezler kalırsın anladın mı?

merhaba kızlar benımde tavsiyenize ihtiyacım var ben 21 yasındayım sevgılım 38 yasında 8 aydır birlikteyiz ve cok ıyı anlasıyoruz artık bir ciddiyete baglamamızın gerektigini düşündük ikimiz oda ailen bilsin dedi aileme açtım annem onayladı gıbı sadece yasında bıraz kafası karısık cunku gordu tanıstı gayet duzgun beyfendı bırı oldugunu gordu fakat babama konuyu actıgımızda kastıyen net bı sekılde hayır dedı ben o yastakı adama kız vermem dedı ne yapcagımızı sasırdık bızı ayırmaya calıstılar sımdı ne yapcagımızı bılmıyoruz vazgecmekte istemiyoruz evlenmek istiyoruz nolur akıl verinnn!!! babama nasıl kabul ettirebilirim tanıstırabılırım
Adam bulmuş çıtırı niye bıraksın. Kendi kızınız olunca anlayacaksınızda iş işten geçmiş olacak.

Dogru dıyosun zor bı karar babamın gercek rızasını alıcam yasamadan bılemem derken evlılık oncesını kastettım nısan yada sozde aile ıcıne gırdıkce ınsan daha iyi tanır acısından evlenmeden tabıkı iyi dusunmek gerekır belkı nısanlanıcaz degısıcek tavırları davranısları ben kendım bıtırıcem ama ailem beni zorladıkca bitirmeye ben daha cok sevıyorum bunu benım gormeme ızın vermelerı lazım
öyle tabi ama onlar da başına kötü bişey gelecek olmasından korkuyorlardır. boru degil koca adam. evli adamla nişanlı adam arasındaki fark çok büyükdür. nişanlı adam kaybetmekten korkar duygularını dogru ifade edemez. ama evli adam kadını tapulu malı olarak görür bu yüzden açık açık gösterir kendini. okuyorsundur burda adam evlenince degişti konularını

Güzel bir denemeydi bugün üye olmuşsun,
ama biraz daha gerçekçi olmalısın.
Şeytan ayrıntıda gizlidir unutma,
21 yaşındasın,
iş yerinde amcan yaşındaki adamla sevgilisin.
5/6 yıldır tanıyorum diyorsun.
Sorum şu 14/15 yaşında mı girdin sen bu işe ?

öyle tabi ama onlar da başına kötü bişey gelecek olmasından korkuyorlardır. boru degil koca adam. evli adamla nişanlı adam arasındaki fark çok büyükdür. nişanlı adam kaybetmekten korkar duygularını dogru ifade edemez. ama evli adam kadını tapulu malı olarak görür bu yüzden açık açık gösterir kendini. okuyorsundur burda adam evlenince degişti konularını
Evet okudum ama ınsan bırazda olsa tanır karsısındakını eger evlendıkten sonra degısırse oda benım pısmanlıgım olsun hakettım derim ama daha sonra mutsuz evlılık yapmaktansa kendı pısmanlıgım derım katlanırım

çok yaş farkı var aranızda bir süre sonra istekleriniz bile uyuşmayacak. mesela sen aşkını göstersin isteyeceksin ona ise çocukça gelecek

Güzel bir denemeydi bugün üye olmuşsun,
ama biraz daha gerçekçi olmalısın.
Şeytan ayrıntıda gizlidir unutma,
21 yaşındasın,
iş yerinde amcan yaşındaki adamla sevgilisin.
5/6 yıldır tanıyorum diyorsun.
Sorum şu 14/15 yaşında mı girdin sen bu işe ?
Daha oncede dedıgım gibi 15 yasında basladım ve turızm sektoru oldugunu soyledım burda turızme 10 yasında baslarlar genelde bılgın yoksa soylıyım benım amacım yabancı sil ohrenmeme kaylı saglamaktı burda bı oyun yok bır oyun olsa bu kadar seyı kafamdan yazamam herkese bı cevap vermekle ugrasmam herkesın tavsıyesıni dınlıyorum kendıme alıyorummı cevabımıda verıyorum amcam yasında diye bisey yok sevdıgım var ayrıca bu blogu cok uzun zamandır takıp edıyorum bugun uye olmamın sebebı artık derdıme derman aramam tavsıye ıhtıyacı duymam benım sallamasyonda konu uretmektekı amacım ne olabılır bos gevezelıkmı? Ben almıyım onca derdım varken saygu duymuyosan bile saçma sapan yorum yapma lutfen

çok yaş farkı var aranızda bir süre sonra istekleriniz bile uyuşmayacak. mesela sen aşkını göstersin isteyeceksin ona ise çocukça gelecek
Genelde o bana sevdıgını kanıtla ınanmıyorum ben senı sevıyorım gıbı seyler soyluyor tam tersi oluyor bı uyusmazlık yasasak herhangı bırsey su zamana kadar elbet bı yerden patlak verırdı Allaha sukur su zamana kadar bı sorunumuz olmadı

Daha oncede dedıgım gibi 15 yasında basladım ve turızm sektoru oldugunu soyledım burda turızme 10 yasında baslarlar genelde bılgın yoksa soylıyım benım amacım yabancı sil ohrenmeme kaylı saglamaktı burda bı oyun yok bır oyun olsa bu kadar seyı kafamdan yazamam herkese bı cevap vermekle ugrasmam herkesın tavsıyesıni dınlıyorum kendıme alıyorummı cevabımıda verıyorum amcam yasında diye bisey yok sevdıgım var ayrıca bu blogu cok uzun zamandır takıp edıyorum bugun uye olmamın sebebı artık derdıme derman aramam tavsıye ıhtıyacı duymam benım sallamasyonda konu uretmektekı amacım ne olabılır bos gevezelıkmı? Ben almıyım onca derdım varken saygu duymuyosan bile saçma sapan yorum yapma lutfen

Sana bir anne adayı zaman ayırıp yorum yazmış, eğer konu açıyorsan saygı kapsamında her yoruma açık olmalısın. Çocuk değişim diyorsunda baya çocuksun.halk arasında o tiplere g ile başlayan ş ile biten bir sıfat takıyorlar.

Evet okudum ama ınsan bırazda olsa tanır karsısındakını eger evlendıkten sonra degısırse oda benım pısmanlıgım olsun hakettım derim ama daha sonra mutsuz evlılık yapmaktansa kendı pısmanlıgım derım katlanırım
öyle olmuyor işte canım. yaptım bi hata deyip geçemiyorsun. bile bile uçuruma sürüklendim diyorsun ailenin yanına da sığamazsın. kabul ederler vs o ayrı mesele. ne olursa olsun etrafında sana boşanmış gelmiş diyecekler. kendi pişmanlığını yaşayamadan etrafın psikolojik Baskılarına maruz kalacaksın. daha neler neler. yaşının küçük oldugu burdan belli hiç öyle olgunum deme. olursa olur olmazsa boşanırım sorun değil diyorsun. normal olgun bi bayan olsaydın nolursa olsun savaşırdım derdin.

Genelde o bana sevdıgını kanıtla ınanmıyorum ben senı sevıyorım gıbı seyler soyluyor tam tersi oluyor bı uyusmazlık yasasak herhangı bırsey su zamana kadar elbet bı yerden patlak verırdı Allaha sukur su zamana kadar bı sorunumuz olmadı
çok sonra anlayacaksın da kafanı taşlara vurma diye burda sana tavsiye veriyoruz.

38 yaşında koskoca herif , üstelik sadece 8 aydır tanıyorsun .
Yürek falan mı yedin .
Erkekler de dede olacak yaşa gelseler bile hala 20lik kız peşindeler hey yarabbim .

Napolyona katilarak para, para, para diyorum. Yoksa 21 yasindaki kizin 38 yasindaki adama teklif etmesinde bir mantik bulamayiz :KK14:
Anne de paraya fit. ama baba duzgun bir adam razi gelmemis kendisini tebrik ediyorum.

bugün evlenmek istiyorum diye konu açtınız varsayalım evlendiniz bir süre sonra eşim beni anlamıyor diye konu açarsınız yaşınız itibariyle içiniz kıpır kıpırdır eğlenmek gezmek istersiniz.

Canım benim burada her gün bir sürü konu açılıyor. Artık şaşırıyoruz böyle konuları gördükçe..
Yorum yapıyoruz sonra konu sahte çıkıyor.. Bizlerde böyle yorumlar yapabiliyoruz o zaman..
Senin olduğun yerde 10 yaşında çalışmaya başlamaları gerçekten ilginç. Okul çağı yani. ;)
Neyse bi ablan olarak, iyi düşün iyi karar ver.. Sonradan pişman olma..
Evlilik dediğin şans işi. Hakkında hayırlısı. İyi geceler.

Sana bir anne adayı zaman ayırıp yorum yazmış, eğer konu açıyorsan saygı kapsamında her yoruma açık olmalısın. Çocuk değişim diyorsunda baya çocuksun.halk arasında o tiplere g ile başlayan ş ile biten bir sıfat takıyorlar.
Ben her turlu yoruma acıgım acıklamamı yaptım ve saygı duymuyorsan yorum yapma dedim cunku benım konuma yorum yapmıyo saçma sapan ıddalar ortaya atıyor anne adayıysa boyle konusmaması lazım herkesın herkese saygısı olucak ınanmasa bıle duzgun dıle getirebilir bunu o g ile baslayıp ş ile biteni cok ıyı bılıyosun heralde etrafında cok oyle ınsanlar

Back
X