Neden ikna etmen lazim? Basvurularini yap, ise girdikten sonra soylersin ne yaptigini.
Pilates salonunun sermayesi senden gelecekse istediğin gibi yap tabi neden olmasın.
Amma velakin sermaye ailenden çıkacaksa onlar ne diyorsa o
Evet ama tercümanlık yapmak beni çok sıkıyor, geriyor. Okurken bile vize final öncesi sinirden stresten saçlarımın döküldüğünü bilirim... ondan kariyerimi tek bir yerde çizmek istiyorum. Bunun için kolay olmuyor ikna etmesiIkisini birden yapabilirsin.tercümanlık yapman plates eğitmeni olmana engel degil ki
Kobi cikarsa guzel. Vakit alan ve biraz ugrastiran bir surec yalniz. Mesele sadece konusmalari ise sen artik yetiskin bir insansin bazi seyleri duymazdan geleceksin, bazen de uygun sekilde cevap vereceksin. Duzenli bir gelir elde ettigini gorurlerse onlar da zamanla kabullenir. Bir arkadasim benzer durumdaydi. Hemsire kendisi ama o da sporcuydu. Birkac sene sporla ilgili alanlarda calisti sonra yine kendi istegiyle mezun oldugu meslege geri dondu. Istedigi zaman ozel ders de verebiliyor. Ne guzel altin bilezik hatta diger diploman. Yeri gelir onu kullanirsin.Başvurular yaptım hatta çalıştım bi kaç spor salonunda ama istediğim gibi olmadı, şimdi kendime uygun bi spor salonu arıyorum. Arada da çeviri yapıyorum annemlerin gönlü olsun diye. İkna etmem şu yüzden lazım; ben hayatıma tercüman olarak devam etmek istemiyorum ama bunu bu kadar sene okuduktan sonra izah etmek çok zor maalesef. Dışarıdan şımarıklık olarak algılanıyor, o zaman hiç okumasaydın deniliyor. Aklıma gelen tek şey yabancılara da ders verebileceğim bi pilates stüdyosunda çalışmak. O zaman biraz daha ikna olurlar umarım.
Ama bos yere mi okudun o okullari.tabii ki insan sevdiği işi yapmalı ama,plates egitmenligini her zaman yapabilirsin.okudugun alanda kendi kariyerini gelistirmeni tavsiye ederim ben.yada hem meslegi yapıp hem plates ikisini birden.ama kaldiramam diyorsun.yine de sen bilirsinEvet ama tercümanlık yapmak beni çok sıkıyor, geriyor. Okurken bile vize final öncesi sinirden stresten saçlarımın döküldüğünü bilirim... ondan kariyerimi tek bir yerde çizmek istiyorum. Bunun için kolay olmuyor ikna etmesi
Once eğitmen olarak çalışıp tam emin olsanız.. bazen çok sevdiğimiz bir iş patron olunca çok farklilasir.. aileniz de bu sürede iyice alısır duruma.. iyi kazanır mutlu olursanız hak verirler yoksa hep ah vah derler..
Kobi ye başvuracağım.. bakalım
Kobi cikarsa guzel. Vakit alan ve biraz ugrastiran bir surec yalniz. Mesele sadece konusmalari ise sen artik yetiskin bir insansin bazi seyleri duymazdan geleceksin, bazen de uygun sekilde cevap vereceksin. Duzenli bir gelir elde ettigini gorurlerse onlar da zamanla kabullenir. Bir arkadasim benzer durumdaydi. Hemsire kendisi ama o da sporcuydu. Birkac sene sporla ilgili alanlarda calisti sonra yine kendi istegiyle mezun oldugu meslege geri dondu. Istedigi zaman ozel ders de verebiliyor. Ne guzel altin bilezik hatta diger diploman. Yeri gelir onu kullanirsin.
Ailen iyi para kazanırsan ikna olur.
Madem yabancı dilin iyi yabancıların gittiği salonlarda iş bak ortamı seversen sonra kendi işini kurarsın. İstanbulu çok bilmiyorum yabancılar nerde takılır ama Internations Istanbul sayfasını bir ziyaret et derim. Birkaç yabancıyla arkadaş olursun gerisi gelir bence.
Nasrettin hoca gibi olacak ama ; ailen de haklı, sen de haklısın.
Ailen haklı çünkü o kadar zaman maddi manevi emek vermişler, içten içe hayal kurup bu hayalle mutlu olmuşlar.Yaşamını idame ettirirken eğitimini aldığın mesleğinin sana iyi bir hayat sürdüreceğine inanmışlar.Valla güzel tespit.
Çok haklısınız. Elimden gelenin fazlasını yapmaya gayret edeceğim. Öyle videolarda tutulmak biraz zor ve emek istiyor açıkçası bir de fazla göz önünde bulunmak istemiyorum, videolarda yüzüm gözükecek falan hoşuma gitmez sanırım... internetten hocalık yapıyorum bir süredir, insanlara pilates programı atıyorum vs ama bir yere kadar ilerleyebildim bu şekilde de. Daha somut adımlar atıp, gönlümün yattığı yerlerde çalışmam şart :/Ailen haklı çünkü o kadar zaman maddi manevi emek vermişler, içten içe hayal kurup bu hayalle mutlu olmuşlar.Yaşamını idame ettirirken eğitimini aldığın mesleğinin sana iyi bir hayat sürdüreceğine inanmışlar.
Sen de haklısın, sevmediğin bir işi yapmanın seni mutsuz edeceğinin farkındasın.Bu hayat senin hayatın ve nasıl yaşamak istediğin sana kalmış. Ben olsam ailemi bir şekilde ikna etmeye çalışırdım. Ailenle bir anlaşma yap,onlardan maddi destek almadan bu işi başarabileceğini göster.Şu kadar süre içinde olmazsa vaz geçerim bu sevdadan de . O sürede de hayalini gerçekleştirmek için elinden gelenin fazlasını yap.
Mesela internetten plates videoları çok revaçta ya. Video hazırlayıp paylaşsan,izlendikçe biraz gelir sağlamaz mı sana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?