Benim supervizorum de yoga sevdalisiydi hatta is yerinde herkes ciktiktan sonra bana özel ders vermisligi vardi <3
O da isletme bitirmis yillarca ozel sektörde sinir bozucu islerde calismis...nihayetinde isten kovulup issizlik maasiyla memlekete gidip yogayla ilgili kurslar vermeye baslamisti.
Benim de size tavsiyem once bir ise girin ama firsat buldukca sertifikali egitimler alin,nefes-pilates kamplarina katilin...bir sürü belge biriktirin,hem isi iyice ogrenir, cevre yaparsiniz...sonrasinda yavas yavas pilatesci cevrenize haber salin is aradiginiza dair,bi yandan da siz bakinin. Bulunca da PAT diye cikin isten,aileniz hic de birsey diyemez. dese benim ailem dersi yillar yili,emrivakilerimle ve kararliligimla her istedigimi bir sekilde yaptim...
Bu arada hayallerinizden vazgecmeyin, su entel dantel masal geceleri var ya..onlardan birinde bir kadin tanidim. Plazada calisirken istifa ediyor,yurtdisindan masal anlatim kurslarina gidiyor,turkiyede masal kampina gidiyor...varini yoğunu masal gibi cogu insanin sacma bulacagi bir seye yatiriyor.
Sonuc?
Simdi turkiyenin cok az masal sirketlerinden birini kurmus durumda , gorunuse gore de iyi kazaniyor. Biz bile kac para vermistik izlemeye...