Arkadaşlar diğer konumda da bahsettim de kimse birşey söylemedi. 2017 üniversite mezunuyum bir kere polisliğe hazırlandım iki ay spora çalıştım okuduğum şehirde bin bir zahmetle insanların ağzının kokusunu çektim Sonu bir hiç oldu yerleşemedim yaşadığım yer küçük bir yer spor çalışabileceğim bir yer yok ilçede yaşıyorum ailemle de bir çok sorun yaşadım şimdi yeni polislik başvuruları başladı burda ücretli öğretmenlik yapıyorum biraz birikmiş param var tekrar spora hazırlanmak istiyorum tekrar okuduğum şehre gidip orda eve çıkmak istiyorum ev arkadaşı buldum. Antrenörü de tanıyorum benim için daha iyi olacak ailem musade etmiyor özellikle babam onlardan para pul istemiyorum eski sevgilim orda yaşıyor bunu biliyorlar yada tahmin ediyorlar göndermek istemiyorlar . Ben ise sadece geleceğimi düşünüyorum ailemi nasıl ikna edebilirim . Ev arkadaşı da buldum yalnızca izin vermelerini bekliyorum
Evet haklısın ama bende iki aylığına gideyim diyorum zaten. Sonrasında orda iş bulursam kalırım bulamazsam sonuçları beklerim evde. Öğrenci bir arkadaş buldum iki aylığına kalacağımı söyledim kirasına ortak olacağim
Evet haklısın ama bende iki aylığına gideyim diyorum zaten. Sonrasında orda iş bulursam kalırım bulamazsam sonuçları beklerim evde. Öğrenci bir arkadaş buldum iki aylığına kalacağımı söyledim kirasına ortak olacağim
Buldum zaten görüşmem gerekiyor. İmplant fabrikasında kalite kontrol personeli . Hem onunla görüşmek hem spora gitmek istiyorum ailem önüme duruyor .burda yarım sigorta ile sürünüyorum resmen.
Buldum zaten görüşmem gerekiyor. İmplant fabrikasında kalite kontrol personeli . Hem onunla görüşmek hem spora gitmek istiyorum ailem önüme duruyor .burda yarım sigorta ile sürünüyorum resmen.
Parkur çalışmaları her gün mü oluyor? Ev tutacağınıza haftada bir gidip alanda çalışma yapmanız yeterli olmaz mı? Gerisini evde halledersiniz belki. Gitmişken iş görüşmesinde de gider sonucuna göre hareket edersiniz.
Parkur çalışmaları her gün mü oluyor? Ev tutacağınıza haftada bir gidip alanda çalışma yapmanız yeterli olmaz mı? Gerisini evde halledersiniz belki. Gitmişken iş görüşmesinde de gider sonucuna göre hareket edersiniz.