Ailemi nasıl ikna ederim ?

Çogu insan kendine göre haklı olarak yorumlar yapıyo haklı goruyolar kendilerini ama beni bir tek anlayan sizsiniz ve sizin yorumunuz icime bi nevi su serpti diger yorumlar hep olumsuz tarziydi tek sizinki olumluydu sağolun..
Boşver onları herkes bol keseden dağıtıyor. En azından aileler tanışsa bu olaya ikna olsa gerisi gelir bence buna yönelin özellikle annen tanışalım desin erkek arkadaşına güvensin baban güvenmek ister tabi en doğal hakkı..

Madem ailen nikahı seneye düşünüyor söyleyeceksin baska çaren yok, yada utanıyorsan nikah yapacaksınız geçeceksiniz kendi evinize bi nevi onları takmayacaksın :KK14:

Asla kınamam.beser şaşar. Bak bu tarih iyiymiş özel bir tarih olsun. Diyerek gidip gün alın. Ailesi size tanışmaya gelsin gelmişken yüzük taksın. Al sana nişan. E nikah tarihi de hazır. Annen de babani ikna etmeye uğraşırsa önünde 2 ay düğün hazırlığınız olur.

İnsanlara hemen hamile olduğunuzu söylemeyin canım takip mi edecekler azcık karnınız büyüyünce 3 aylıkken 4 aylıkken söylersiniz. Babanıza da sevgilinizle ilgili bi yalan bulun işle ilgili olabilir tek yaşıyor düzeni otursun gibisinden falan ısrar edilebilir

Anneme dedim ya zaten ama babam ikna olmuyo tek bilen annem baska da kimseye deme sansim yok

Onun da sadece annesi biliyo bende anneme dedim annem de basta erken olmaz deyip sonradan babama erken olsun demeye basladi babam hepten fıttırdı hadi bu cahil sen nasil ona dogruymus gibi katiliyosun diye

Asla affetcegini zannetmiyorum

Olan oldu zamani geriye de alamiyoruz maalesef keske boyle olmasaydi da gene olan oldu

Insallah

Yola giren ne var ki ailem asla diyo yazın olsun diyo bir sey bilmediklerinden

Bu mu cozum babamin asla bilmemesi lazim adam saf mi da anlamayacak

Neresi komik gulunecek ne var bunda ? Ben keyfime mi erken dogdu yalanlari atmak zorunda kaliyorumda

Hic gecmeyecek gibi geliyo bana anneme dedigimden beri de onun soylenmeleri bitmiyo babam asla erkenden olmaz evlilik dugunde yok birde diyo psikoloji denen bir sey kalmadi bende kafayi yedim

Anneme dedim babama oyle anlasmislar erken olsun dedi tek bilen annem ama genede annem konussa da babam ikna olmuyo

3 4 ay cok fazla

Babama soyleme sansım sıfır benim o kadar soyliyeyim

Aynen oyle bastan sona haklisiniz ben gene ailemi ikna etmeye calistigimdan evde oyalaniyorum

Siz iyi misiniz acaba ? Icimde kalmiyo etmiyo dugun gekinlik vs mi zannediyosun durumum ortada ben bunlari nasil yapayim ?

Annem disinda kimseye deme sansim yok anneme dedim babam ustunde gene bi etkisi yok
Burdaki yorumları okuyunca ne haliniz varsa görün dedim millet iyi veya kötü tavsiyelerde bulunmuş terslemiș durmușsunuz. Cinsel ilişki yaşıyorsan böyle çen çen cevap veriyorsan korunmayı da becerseydin bi zahmet yaşına başına bakmadan cahilce hareketler sergilemeseydin

Canımm o kadar üzüldüm ki zoR durumuna, ama duruşun mükemmel, bu sorumluluğu yüklenmen mükemmel hemde bu yaşında, sen ne güzel biR insanmışsın 💜

Olan olmuş artk doğrusu yanlışı hiç bir anlamı yok bunu konuşman saçma, erkek arkadaşında sende gerekli olgunluğu gösteriyorsunuz.

Babana söylediğin sebepler gayet geçerli aslında yurt dışı, tarih vs. Ne kadar gereksiz inat ediyor, yani biraz saygı duyup orta yolu bulmak zorunda bu durum olsa da olmasa da. Onun istekleri önemliyse sizin istekleriniz de önemli, yanlış yapıyor. Güzellikle çözmek için elinden geleni yapıyorsun, eğer olmazsa mecbur emirvaki yapacaksın. Bu kadar stres sana da bebeğine de zarar. Herşey düzelir herşey unutulur lütfen kendini üzme, bu durumu ilk yaşayan sen değilsin Allah.da yardım eder canım benim. Herşey çözülecek göreceksin.

Çogu insan kendine göre haklı olarak yorumlar yapıyo haklı goruyolar kendilerini ama beni bir tek anlayan sizsiniz ve sizin yorumunuz icime bi nevi su serpti diger yorumlar hep olumsuz tarziydi tek sizinki olumluydu sağolun..

Aslında olumsuz bir yorum yaptığımı sanmıyorum ama, neyse hassas bir dönemdesin. Tüm yorumları okumadım bu yolu gösteren oldu mu bilmiyorum. Erkek arkadaşının yurtdışında çalışacağını hemen nikah olmazsa onunla gidemeyeceğini falan bahane etsen. 1 yıllık evli olmadan gidilmiyor diye biliyorum hala öylemi kanunlar bilmiyorum gerçi, bu sebepten düğün öncesi erken nikah kıyanları duymuştum. İlk olarak böyle başlarsınız sonra ailesi madem nikah kıyacaklar evleride hazır beklemesinler diye bir yol izler.

Aslında olumsuz bir yorum yaptığımı sanmıyorum ama, neyse hassas bir dönemdesin. Tüm yorumları okumadım bu yolu gösteren oldu mu bilmiyorum. Erkek arkadaşının yurtdışında çalışacağını hemen nikah olmazsa onunla gidemeyeceğini falan bahane etsen. 1 yıllık evli olmadan gidilmiyor diye biliyorum hala öylemi kanunlar bilmiyorum gerçi, bu sebepten düğün öncesi erken nikah kıyanları duymuştum. İlk olarak böyle başlarsınız sonra ailesi madem nikah kıyacaklar evleride hazır beklemesinler diye bir yol izler.
Yanlış anlamadıysam babasına bunu da demişler ama kabul etmemiş. "O gidip gelsin, 1 yıl sonra evlenirsiniz " demiş .

Boşver onları herkes bol keseden dağıtıyor. En azından aileler tanışsa bu olaya ikna olsa gerisi gelir bence buna yönelin özellikle annen tanışalım desin erkek arkadaşına güvensin baban güvenmek ister tabi en doğal hakkı..
Madem ailen nikahı seneye düşünüyor söyleyeceksin baska çaren yok, yada utanıyorsan nikah yapacaksınız geçeceksiniz kendi evinize bi nevi onları takmayacaksın :KK14:
Asla kınamam.beser şaşar. Bak bu tarih iyiymiş özel bir tarih olsun. Diyerek gidip gün alın. Ailesi size tanışmaya gelsin gelmişken yüzük taksın. Al sana nişan. E nikah tarihi de hazır. Annen de babani ikna etmeye uğraşırsa önünde 2 ay düğün hazırlığınız olur.
Canımm o kadar üzüldüm ki zoR durumuna, ama duruşun mükemmel, bu sorumluluğu yüklenmen mükemmel hemde bu yaşında, sen ne güzel biR insanmışsın 💜

Olan olmuş artk doğrusu yanlışı hiç bir anlamı yok bunu konuşman saçma, erkek arkadaşında sende gerekli olgunluğu gösteriyorsunuz.

Babana söylediğin sebepler gayet geçerli aslında yurt dışı, tarih vs. Ne kadar gereksiz inat ediyor, yani biraz saygı duyup orta yolu bulmak zorunda bu durum olsa da olmasa da. Onun istekleri önemliyse sizin istekleriniz de önemli, yanlış yapıyor. Güzellikle çözmek için elinden geleni yapıyorsun, eğer olmazsa mecbur emirvaki yapacaksın. Bu kadar stres sana da bebeğine de zarar. Herşey düzelir herşey unutulur lütfen kendini üzme, bu durumu ilk yaşayan sen değilsin Allah.da yardım eder canım benim. Herşey çözülecek göreceksin.
Keske ben de zamanında boyle evleniverseymişim valla...Kaldık evde
Yanlış anlamadıysam babasına bunu da demişler ama kabul etmemiş. "O gidip gelsin, 1 yıl sonra evlenirsiniz " demiş .
Artik dusunmeye yonelik hicbir sey kalmadi babam asla diyo kararindan da donmuyo yaza olacak acelesi yok deyip bana bagiriyo cagiriyo evime de gelmesinler asla almam diyo boyle rezillik mi olur 1 aya dugun nikah olmaz deyip ben rizalarini almak icin yalvardim yakardim ikna etmek icin geriye baska hicbir carem de kalmadi gidip pazartesi tarih alıp en kısa ne zaman varsa nikah tarihini aliyoruz zaten evin eksik kalan her seyide geldi beyaz esyalar tv her seyde kuruldu nikahi kiyip geciyorum evimize bana demediklerini birakmadilar tamam haklilar erken olmasindan rahatsizlar ama bu kadar da ustume gelip bunaltmaya haklari yoktu

Aynisini babama demistim hatta ilk dedigim seydi gidip gelsen oyle evlenirsiniz demisti

Burdaki yorumları okuyunca ne haliniz varsa görün dedim millet iyi veya kötü tavsiyelerde bulunmuş terslemiș durmușsunuz. Cinsel ilişki yaşıyorsan böyle çen çen cevap veriyorsan korunmayı da becerseydin bi zahmet yaşına başına bakmadan cahilce hareketler sergilemeseydin
Ya sen neyin kafasındasın ? Adam akıllı korunamadım bunlar oldu diye konusmaya hakkım yok mu sen mi karar veriyorsun buna ? Rahatsizsan bak isine ben cahillik yaptım sen yapmada yorumlara kotu cevap veren insanın konusundan uzaklaşş

Artik dusunmeye yonelik hicbir sey kalmadi babam asla diyo kararindan da donmuyo yaza olacak acelesi yok deyip bana bagiriyo cagiriyo evime de gelmesinler asla almam diyo boyle rezillik mi olur 1 aya dugun nikah olmaz deyip ben rizalarini almak icin yalvardim yakardim ikna etmek icin geriye baska hicbir carem de kalmadi gidip pazartesi tarih alıp en kısa ne zaman varsa nikah tarihini aliyoruz zaten evin eksik kalan her seyide geldi beyaz esyalar tv her seyde kuruldu nikahi kiyip geciyorum evimize bana demediklerini birakmadilar tamam haklilar erken olmasindan rahatsizlar ama bu kadar da ustume gelip bunaltmaya haklari yoktu

Yani cidden, çocuğuna malıymış gibi davranan ebeveynler kadar beni delirten başka bir şey yok galiba. Çocuğun sana bir şey söylüyor, çocuğun bir şey istiyor be adam. Dur da bir dinle... Ne diyim. Hayırlısı olsun, başka seçeneğin kalmadı cidden☹️🙏🏻

Yani cidden, çocuğuna malıymış gibi davranan ebeveynler kadar beni delirten başka bir şey yok galiba. Çocuğun sana bir şey söylüyor, çocuğun bir şey istiyor be adam. Dur da bir dinle... Ne diyim. Hayırlısı olsun, başka seçeneğin kalmadı cidden☹🙏🏻
Maalesef baska secenegim kalmadi asla dinlemiyo ve anca bagiriyo ne desem de kabul etmiyo ben hamile oldugumu ogrendigimden beri zaten stresliyim aile durumundan hic iyi degilim karnimdakinin sucu yok hep stresliyim yapacak bir seyim kalmadi

kimse böyle bi hata yapmak istemezdi ama Artık ne olmuşsa olmuş . Keşke baban da ikna olsaydı o zaman çok daha güzel olurdu. hakkında hayırlısı olsun canım inşallah en zararsız bi şekilde atlatabilirsin bu süreci. Dualarımdasın Allah yardımcın olsun

Ya sen neyin kafasındasın ? Adam akıllı korunamadım bunlar oldu diye konusmaya hakkım yok mu sen mi karar veriyorsun buna ? Rahatsizsan bak isine ben cahillik yaptım sen yapmada yorumlara kotu cevap veren insanın konusundan uzaklaşş
Konuşmaya hakkın var elbet, evlilik öncesi cinsel ilişkiye de hakkın var. Korunmaya da hakkın var. Ha korunamamıș gelip burda fikir sormuşsun. Fikrini söyleyen insanlara saldırmışsın. İşte insanlara iyilik yapılmayacağının bir kanıtı daha. Doğacak bebeğe yazık bu kafa yapısında annesi olacağı için

Tek yapacağın ailene söylemek.Bebek bu nereye kadar saklayabilirsin ki.

1 ayda nikah Düğün mü olur böyle rezillik mi olur diyen baba çocuğu duyunca inş kötü bir şey olmaz. Senin yerine ben gerildim ya. Umarım en az zararla atlatirsiniz ailece

Belki burdaki herkes kızacak bana ama ben olsam kaçarım.. sonra da ertesi hafta ailemin yanına giderim özür dilerim sizden bi cahillik yaptım nikâhımızı kıyalım kaçtım yanlış yaptım beni affedin tatlılıkla sonuçlansın bu durum derim gerekirse kapılarında yatıp kendimi affettiririm sonra anneme kaçtığımız gün birlikte olmuştuk hamile kalmışım derim...olur biter anne baba bu affeder.. bunun başka yolu yok bana göre... en iyi yol bu... olan olmuş madem mecbur böyle olacak...

Bence babanız öğrenecek mecbur da öğrendiğinde nişanlınıza aynı gözle mi bakar bilemicem...
Malum babalar

siz nişanlınızla uzun süre birlikte yaşadınız mı?

Back
X