Ailemi tamamen sildim ama sizce ?

Ayrımcılık yapıyorlar daha ne olsun siz yasamadiginiz için bunu bilemezsiniz abartı asla degil görmezden ve duymazdan gelecek zamanı çoktan aştık artı kasin eğri gözün eğri meselesi asla degil ama siz kendinize göre yorumlamaya calismossiniz empati kurun lutfeb

Bizlere cevap verme gereksinimi duymuyorsan konu acma o zaman. Cunku yaptigimiz sey elestiri degil, tedavi gormeni oneriyoruz fikir veriyoruz yani. İnsanlari terslemenden belli ki iyi degilsin. Kafan cok dolu,rahatlaman lazim ki bunu da ancak bir uzman yardimiyla yapabilirsin.
Ailen sana her ne yapmis olursa olsun kaynanandan iyidir buna da eminim ve dogumda da sana kaynanandan daha cok yardimci olurlar
Ama sen kimseyi evine almayabilirsin de ailenden. En dogal hakkin

kv ye laf verirsen yarın da anneni arayabilirsin... herkese mesafeli olmak en güzeli ne cok yakın ne cok uzak...

Bakın belliki yanlızsınız ,ağır bir yükün altından kalkamamış, evladınızı kabettiğinizde ne kadar güçlü de olsanız fazlasıyla yıpranmışsınız,buradaki çoğu üye; ister üslubunu beğenin ,ister fikirlerini sevmeyin hepimiz sizin yalnızlıkla ,hamilelikle ağır bir travma sonrası psikolojinizin çok ta iyi olmadığını düşünüyoruz!Ve bebeğinizin sağlığı,sizinde lohusa dep. müsait durumunuz lütfen göz önünde bulunsun,bir düşünün!

Çok teşekkür ederim burdaki çoğu kişi demiyorum bazıları kendi egolarini tatmin etmek için asagilayici yorumlarda bulunuyor ki bunu bir tek bana da yapmıyorlar demekki kendilerinde de bazı problemler söz konusu kaynanamgile böyle bir durumda aramız limoni desem çok aylık olacak en iyisi eşimi devreye sokmak olacak sanırım tekrar teşekkürler

Ben size ne sordum ne cevap yazmışsınız

Ailen ne kadar ayrımcılık yapmış olabilir ki...
Biz 5 kız kardeşiz annem ve babam bana daha farklı davranır...
Beni diğerlerinden daha üstte tutarlar çünkü bende onlara aynı şekilde davranıyorum...
Ayrımcılısa evet beni ayırıyorlar ki ne olursa olsun aile bunlar ....

ee sizce diyen soran sensin.
konularını okumadım.
ayrımcılığı boyutu nedir ne değildir bilemedim.
gönlünden silmek geçiyorsa sil geç.
buraya sormaktaki amacın nedir?
aksi yönde yorum yapanları eleştirmek değil heralde:))
kendime göre niye yorumlayayım.
çok hoşssun.
empati kurdum sonuç bu çıktı onu da sen beğenmedin:))
sağlık olsun...

konularınıza şöyle bir göz gezdirdim çok problemli gördüm sizi o yuzden bu konuda bir şey diyemiyorum
Problem var doğru hem buradaki bazı kişilerde hemde bende yani şunu da anlamış degilim bunu buraya yazınca kendinizi mi tatmin etmiş oluyorsunuz egonuz mu tatmin oluyor hiç yazmayın zorla mi yazın diyoruz

halbuki ne güzel fikir vermiş arkadaşlar..
neden aynayı kendinize çevirmemekte ısrarsıcısınız ki bu kadar..
ortada bir problem var ve belli ki siz bunu tek başınıza çözmekte zorlanıyorsunuz destek almak kötü bir şey mi ki her söyleyene kötüsünüz demişsiniz..

Ayrimciliklar;benim bir yaş büyüğüne ben o evde daha çok çalışıp hakkım olmasına rağmen düğününde altın takıldı takılan takılar ona verildi bende tam tersi o babamın annesinin adı ayrımı,sonra onun eşi sigortasız bir iste çalışıyordu hem maddi hem manevi destek oldular şimdi durumları baya iyi alt katta kiracı gibi oturdu kira tabiki vermeden sonra ise girdi kızına baktık bende dahil evinde hizmetini yaptık bütün aile eşine ayrı ilgi alaka yemekleri yapıldı hala da oyle bende çalışıyorum ama ben bugüne kadar görmedim hiç bunların birini bile sonra diğer kızları uzakta oturuyor üstelik zengin ama doldurur herşeyi götürür benim esimde geçen sene is değiştirdi yeri geldi aynı sehrin içinde ben aç kaldım ama denediler ki birşeye ihtiyacın var mi ?çocuğum vefa at etti bir hafta milletle gelip gittiler sonra yok oldular şimdi soruyorum size daha bunun gibi fazlası var bir ınsan çocuk doğurup aynı ilgi ve alakayi hepsine aynı ölçüde gostermeyecekse çok çocuk yapmanın bir anlamı var mi birde bu kadar şey varken maddi boyutu hiç söylemiyorum bile manevi olarak bunlar varken siz olsanız bunları bilip bilmeden konuşan ve abartı diyenlere ne dersiniz herkes yaşadığını bilir

Zerafetli bence kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin.
Ailen doğumda mutlaka gelecektir. Bırak olduğu gibi kalsın.

Zerafetli bence kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin.
Ailen doğumda mutlaka gelecektir. Bırak olduğu gibi kalsın.
Haklısın sanırım oyle olacak ama haberleri olmayacak ki görüştüğümüz zamanki doktoru değiştirdik şimdi doğum başka yerde ve tarihte olacak bu yuzden haberleri olmayacağı için gelemeyecekler bu yuzden ky soracak

zeymuran0 yazdıklarımı okuyunuz lutfen.ayrıca ben destek almalimiyim diye bir soru sorduğumu hatirlamiyorum

eleştiriye bile açık değilken buraya yazıp fikir istiyorsun. huyuna gideni söyleyene eyvallah , huyuna gitmeyeni söyleyene şunu istediğimi hatırlamıyorum yok bunu sormadım da falanlar filanlar. fikir soruyosun eşine yalan söylettirmeye kadar dşünüyorsun biz destek almalısın deyince öyle bir soru sormadım diyorsun.
şu konuda bir anlaşalım. biz senin soruna cevap vermiyoruz. bizde yarattığın önizlemenin sonucu sana fikirlerimizi söylüyoruz. seninde burada istediğin zaten fikir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…