Haklı olarak canım sıkılırdı. Ama içime atıp soğuk davranmak yerine onlara sorardım.Merhaba hanımlar günlerdir canımı sıkan durumu paylaşmak istiyorum ailemin durumu şükür iyi biz iki kardeşiz bir Oglan bir kız. Ailem erkek kardeşimin oturduğu evi erkek kardeşimin üstüne yapıyor araba alırlarsa onun üstüne tarla alırlarsa yine ona ama bana hiçbirşey yapılmıyor Ve yapıldığı gibi de benden saklanılıyor gizleniyor öğrendiğimde çok canım sıkıldı annemden babamdan buz gibi soğudum hiç arayasım görüşesim gelmiyor niye aramıyorsun dediklerinde işim vardı vaktim yok diyorum hiç görüşmek gelmiyor içimden yurtdışındayım ve ailemin yanına gitmek bile istemiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda napardınız?
Açık açık konuşurdum sebebini sorardım ? kendi kendimi yiyip foruma konu açmazdım.
telefonda görüştüm öğrendiğimde ama tartıştık telefonda olmuyor gidince konuşmayı düşünüyorumAcikca soyleyin rahatsizliginizi niye gizliyorsumuz. Beni evlattan saymiyorsunuz zaten deyin.
Evet birlikte çalışıyorlar ama çalışmadan öncede ailemin durumu iyiydiSiz kaç yaşındasınız kardeş kaç yaşında birlikte mi çalışıyor kardeşiniz babanız ile ? malları özellikle oğlana yapıyorlarsa zaten sizi insan yerine koymuyorlar hakkınız olmasın istiyorlar böyle aile görüşmem ki ben ? neyim derim neden benden sakınıyorsunuz. Ölüp gittikten sonrası için ince hesabını yap kızım yemesin oğlum yesin niye erkek çünkü. Dürüst olayım hasta olduklarında gitmem suratlarına bile bakmam, bu kadar hesap yapan aile herşeyi düşünsün bir zahmet
Ben de öyle yapılan inşallah yanlarına gidebilirsemHaklı olarak canım sıkılırdı. Ama içime atıp soğuk davranmak yerine onlara sorardım.
Herşeyi mi onun üstüne yapmışlar ? birlikte çalışıyorlarsa maddi olarak ona yatırım yapmaları doğal.Evet birlikte çalışıyorlar ama çalışmadan öncede ailemin durumu iyiydi
Aynen öyle erkek evladı düşünüyorlarSizden mal kaçırıyorlar işte. Ataerkil bir aileniz varsa erkeğe fazla anlam yükleyince böyle oluyor. Eğer erkek kardeşinizin bu mallar alınırken büyük katkısı varsa belki kabul edilebilir ama anne baba alıp tek çocuğa veriliyorsa hiç iyi niyetli dusunemem
Herşeyi degil ben zaten Malda mülkte gözüm yok sadece benden saklamaları beni yıktı çok üzüldüm hepsini de ona yapsalar neden saklıyorlar dürüst olmamalrı beni üzen asıl mesele bu.Herşeyi mi onun üstüne yapmışlar ? birlikte çalışıyorlarsa maddi olarak ona yatırım yapmaları doğal.
Sizden mal kaçırıyorlar işte. Ataerkil bir aileniz varsa erkeğe fazla anlam yükleyince böyle oluyor. Eğer erkek kardeşinizin bu mallar alınırken büyük katkısı varsa belki kabul edilebilir ama anne baba alıp tek çocuğa veriliyorsa hiç iyi niyetli dusunemem
haklısınız yurtdışında olduğum için telefonda olmuyor konuşunca da telde tartışıyoruz gidince konuşucam inşallahAçık açık konuşurdum sebebini sorardım ? kendi kendimi yiyip foruma konu açmazdım.
Bizim de sonumuz böyle gibi zaten sevdiğim değer verdiğim erkek kardeşime hiçbirşekildr güvrnrmiyorum o da annem babam gibi dürüst degil ailem de dürüst degil oğlunu ve gelinini şımartmakta meşgul istedikleri kadar kaçırsınlar inanın malında mülkünde gözüm yok istemiyorum da uğraşmak benim Allah’a inancım sonsuz Rabbime güveniyorum Allah’a havale ettimBir arkadasim cok cekti bu yuzden. Annesi doktor, babasi muhendis onemli bir holdingin yonetim kurulu uyesi idi. Dusunun ailenin kafa yapisi ogullari menfaatine calisiyordu. Arkadasim 25 sene cekti, kavga etti falan. Annesi cok dominant, sozler verir gibi yapti hop gene biricik ogluna hersey. Buna ara ara sus payi verdiler. Kizin kocasiyla arasi bozuldu. Ogul ve karisi oyle bir simardi ki herseyi kendi haklari olarak gormeye basladilar. En sonunda kardesler kavga edip kustuler. Aileniz farkinda olmadan hem kendilerine hem siz kardeslere cok buyuk kotuluk yapiyor. Derhal bir avukata basvurun evet mirastan mal kaciriyorlar. Hukuki haklarinizi ogrenip oyle konusun derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?