Ailemin bana haksızlık yapması

Bi de şu var kardeşim ve karısı annemi babamı kullanıyorlar resmen çocuklarını bile annem babam büyüttü maddi geçtim manevi olarak bile çok destek oluyorlar bana hiçbir faydaları yok anca arayıp beni çocuğumu görmek istemeleri sinirlendiriyor bi de bunun üstüne niye aramıyorsun sormuyorsun hayır da aranacak hiçbirşey bırakmadılar ki ben de inanın Allah korkusu vicdan merhamet olmasa sileceğim o derece sinirleniyorum

Aynen öyle ben de çok bakarım Müge Anlıya öyleleri Dolandırılmayı hakediyor

Aynen öyle ben de çok bakarım Müge Anlıya öyleleri Dolandırılmayı hakediyor
Zerre uzulmemıstım.
Haberlere falan cıkmistılar, beter olsunlar dıyıp kanalı kapamıstım.
Erkek evladını kızdan ustun gorenler mutlaka bu tur seylerle sınanıyor. Sınansınlar da zaten.

Zerre uzulmemıstım.
Haberlere falan cıkmistılar, beter olsunlar dıyıp kanalı kapamıstım.
Erkek evladını kızdan ustun gorenler mutlaka bu tur seylerle sınanıyor. Sınansınlar da zaten.
Annem ve babamın sonunun böyle olmasından korkuyorum yoksa yapıyorlarsa da baksın kardeşim de aileme destek olsun karşılıklı ve yaşlanınca da sahip çıksın isterim Ama karı koca öyle birşey yapmayacaklarını da adım gibi bildiğim için bilmiyorum ya hayırlısı herşeyin

Zaten ileride kimi ustun goruyorlarsa yardımı ondan istesinler.

Zaten ileride kimi ustun goruyorlarsa yardımı ondan istesinler.
Aynen zaten karşıma alıp açıkça konuşucam uyarıcam Annem ve babamla artık gerisini kendileri bilir isterlerse tüm mal varlığını kardeşime versinler ama ilerde demesinler ki kardeşin bize bakmıyor arayıp sormuyor derlerse o zaman görüşrüz derim

Kesinlikle bu konuda haklısın.

Konuşmuştum tepki göstermiştim sana da yaparız diyorlar ama konuşmaların hepsi lafta kalıyor inanmıyorum da güvenin kalmadı zaten sadece mesafeliyim önceki gibi aramıyorum ve sormuyorum
sakin inanma zaten, hemen hemen ayni şeyleri yaşamisiz, 20 yıldir soz verirler bi dahakine bi dahakine diye ama biri bire tutulmadi...bi de dayanamayıp artik insan gibi karşına alıp konuşunca paragöz yaftasi yiyorsun, buna da hazırla kendini.....ben hepsini silecem yakında az kaldi

Aynı sorun bendede var canım Allah yardımcımız olsun
Benim çocuğum olmuyor tüp bebek için birikim yapıyorum durumumuz yok
zorlandım ilk defa hassas halimde babamla konuştum inan para vs istemedim sadece çok üzüldüğünü vefat eden bebeğimi ozledigimj söyledim ve babam hemen borcumuz var olmasa yardım ederdik dedi ve gitti inanın para vs istemedim duası yeter dedim destek oldu sandım

ve bir hafta bile geçmeden erkek kardeşim zaten düğünü evi herşeyi son model yaşıyor ve bu imkanları babam verdi versin de beni ilgilendirmez derdim hep
son ana kadar en son bir hafta sonra gidip 200milyara jip alınca o an gerçekten buz gibi soğudum bunun adı maddiyat miras kavgası değildir beklenti değildir ama insan bir insanın icindekj değerini görmesidir
onu düşünürken düşünüyor peki biz neyiz evlat dehilmiyiz
Anneler babalar kızlarını verirken neden evlatlikdan siler gibi yaparlar anlamıyorum ve hep dua ediyorum onlar gibi anne baba olmayj nasip etme bir gun çocuğum olursa kız erkek eşit şekilde yetiştirmeyi nasip eylesin

Size katılıyorum aynı şeyleri bende yasadjm banada kıskanç daha şimdiden miras derdine düşmüş lafları çaktırmadan carpiliyor

Sen onların yaptığından utanıp karşına alıp hesap soramıyorsun ama sorman gerekir sonuçta üvey evlat muamelesi görüyorsun

Size el gibi davranana siz de el muamelesi yapin.Memlekete geldiginizde yanlarina gitmeyin,aramayin ,sormayin.Sorana da soyleyin gozunuzden dustuklerini.Çunku muhatap oldukca caniniz sıkılacak.Kurnazliklariyla yaşamaya devam etsinler bakalim.Yaslaninca da kim bakarsa baksin ,kiz evladi yaslanan hayirsiz ana-babanin hizmetcisi değil.Bizler değerliyiz.Biz değerimizi bilmezsek kimse bilmez.

Insan böyle şeyler yaşayınca ve haksızlığa ugrayinca böyle düşünemiyor. Benim annemin hayatı onlarla geçti. Iyi anları olduğu kadar zor anları da oldu. Kızları gayet rahattı. Yine de bir gün olsun anneme teşekkür etmediler. Şimdi bu yaşta ilk kez babamla baş başa kaldı annem. Zaten dedemin pek bir malı yok. Ama kibrit çöpü bile almalarını istemem. Annemi çok üzdüler.

Ahhh ahhh bana yapilan haksizliklari bi bilsen benim babamda senelrce gurbette durup 1 kurus faydasi olmadan dedemin malina coktu
Evine yerlesti inan bir ev dahi alamadi kumardan ickiden ama bu tarafin obur tarafida olacak kimseye iyi davranmadi kimsede hakkini helal etmiyor yani vebali buyuk
Mal kendi hakkimi hakkidir yani ona kalan bisey sonucta
Ama razilik ne kadardir orasi tartisilir

Bence hiç üzülmeyin. Yarın birgün yaşlanıp yatağa düşerlerse biricik oğulları bakar işte, yada huzur evine mi yerleştirir artık orasını düşünmezsiniz.
Yok öyle olmuyor o iş.. kızlar kıyamıyor anne babalarına toplayıp toparlayıp evlerine götürüp bakıyorlar…aynen şekil A’da ki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…