Aynen öyle ben de çok bakarım Müge Anlıya öyleleri Dolandırılmayı hakediyorKonunu okuyunca aklıma muge anlıya cıkan, her şeylerini dıger cocuklardan gizli gizli bir ogullarına verip sokakta kalan, herseylerını verdikleri ogulları tarafından dolandırılan ve izlerken zerre uzulmedıgım anne baba geldi.
Zerre uzulmemıstım.Aynen öyle ben de çok bakarım Müge Anlıya öyleleri Dolandırılmayı hakediyor
Annem ve babamın sonunun böyle olmasından korkuyorum yoksa yapıyorlarsa da baksın kardeşim de aileme destek olsun karşılıklı ve yaşlanınca da sahip çıksın isterim Ama karı koca öyle birşey yapmayacaklarını da adım gibi bildiğim için bilmiyorum ya hayırlısı herşeyinZerre uzulmemıstım.
Haberlere falan cıkmistılar, beter olsunlar dıyıp kanalı kapamıstım.
Erkek evladını kızdan ustun gorenler mutlaka bu tur seylerle sınanıyor. Sınansınlar da zaten.
Zaten ileride kimi ustun goruyorlarsa yardımı ondan istesinler.Annem ve babamın sonunun böyle olmasından korkuyorum yoksa yapıyorlarsa da baksın kardeşim de aileme destek olsun karşılıklı ve yaşlanınca da sahip çıksın isterim Ama karı koca öyle birşey yapmayacaklarını da adım gibi bildiğim için bilmiyorum ya hayırlısı herşeyin
Aynen zaten karşıma alıp açıkça konuşucam uyarıcam Annem ve babamla artık gerisini kendileri bilir isterlerse tüm mal varlığını kardeşime versinler ama ilerde demesinler ki kardeşin bize bakmıyor arayıp sormuyor derlerse o zaman görüşrüz derimZaten ileride kimi ustun goruyorlarsa yardımı ondan istesinler.
Kesinlikle bu konuda haklısın.Aynen zaten karşıma alıp açıkça konuşucam uyarıcam Annem ve babamla artık gerisini kendileri bilir isterlerse tüm mal varlığını kardeşime versinler ama ilerde demesinler ki kardeşin bize bakmıyor arayıp sormuyor derlerse o zaman görüşrüz derim
sakin inanma zaten, hemen hemen ayni şeyleri yaşamisiz, 20 yıldir soz verirler bi dahakine bi dahakine diye ama biri bire tutulmadi...bi de dayanamayıp artik insan gibi karşına alıp konuşunca paragöz yaftasi yiyorsun, buna da hazırla kendini.....ben hepsini silecem yakında az kaldiKonuşmuştum tepki göstermiştim sana da yaparız diyorlar ama konuşmaların hepsi lafta kalıyor inanmıyorum da güvenin kalmadı zaten sadece mesafeliyim önceki gibi aramıyorum ve sormuyorum
Size katılıyorum aynı şeyleri bende yasadjm banada kıskanç daha şimdiden miras derdine düşmüş lafları çaktırmadan carpiliyorsakin inanma zaten, hemen hemen ayni şeyleri yaşamisiz, 20 yıldir soz verirler bi dahakine bi dahakine diye ama biri bire tutulmadi...bi de dayanamayıp artik insan gibi karşına alıp konuşunca paragöz yaftasi yiyorsun, buna da hazırla kendini.....ben hepsini silecem yakında az kaldi
Allah iyi etsin ne diyelim duadan başka çare yok.Benim eşimin ailesi de Aynı hangisine yanayım ki
Insan böyle şeyler yaşayınca ve haksızlığa ugrayinca böyle düşünemiyor. Benim annemin hayatı onlarla geçti. Iyi anları olduğu kadar zor anları da oldu. Kızları gayet rahattı. Yine de bir gün olsun anneme teşekkür etmediler. Şimdi bu yaşta ilk kez babamla baş başa kaldı annem. Zaten dedemin pek bir malı yok. Ama kibrit çöpü bile almalarını istemem. Annemi çok üzdüler.Evet haklisiniz fakat ne olursa olsun esit davranilmali
O sizin dediginiz ahiret hesabidir
Adalet degil fakat degisik durumlar olabiliyor gurbette olmak mesela annesinin babasinin yaninda olsa belki daha fazlasini yapacak
Hayirsizda olsa hersey esit olmali gorusundeyim yani buyuk mal konusunda araba arsa ev gibi
He yanindaki yuz ikiyuz harclik aliyordur o ayri
Ahhh ahhh bana yapilan haksizliklari bi bilsen benim babamda senelrce gurbette durup 1 kurus faydasi olmadan dedemin malina coktuInsan böyle şeyler yaşayınca ve haksızlığa ugrayinca böyle düşünemiyor. Benim annemin hayatı onlarla geçti. Iyi anları olduğu kadar zor anları da oldu. Kızları gayet rahattı. Yine de bir gün olsun anneme teşekkür etmediler. Şimdi bu yaşta ilk kez babamla baş başa kaldı annem. Zaten dedemin pek bir malı yok. Ama kibrit çöpü bile almalarını istemem. Annemi çok üzdüler.
Yok öyle olmuyor o iş.. kızlar kıyamıyor anne babalarına toplayıp toparlayıp evlerine götürüp bakıyorlar…aynen şekil A’da ki gibiBence hiç üzülmeyin. Yarın birgün yaşlanıp yatağa düşerlerse biricik oğulları bakar işte, yada huzur evine mi yerleştirir artık orasını düşünmezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?