Ailemin bana haksızlık yapması

Aynen öyle İlahi adalet var .Ailem de dahil kafa yapısı geri de olan Ve neyin ne olacağını bilmeden geleceği düşünemeyen o kadar çok insan var ki

Kim söyledi belki öyle birşey yoktur?

Sizi üzmek istemem ama öyle yapılıyor bizim durum tam da öyle çünkü
Inan bende mal davalarını hiç sevmem . Ama esim kendi tarafında hakkını savunuyorken benimde savunmamı istiyor . Bende hak veriyorum . Kız erkek ayrımı neden yapsınlar ki dimi . Erkek yanımızda duruyor bla bla . Yanında duruyorsa seninde ekmeğini yiyiyor sonuçta herkesin kendine göre parası var sonuçta . Abim arabayı benim arabam diyor annemin babamın parası var içinde .

1 yıl önce bir ev görmüşler annem abinle alın ortak olup dedi abimin kredisi vardı . Dedim abim nasıl ödeyecek . Annemde arabayı satar katar dedi . O zaman 3 ortak olmuş olacaz sonuçta babamla seninde paran var o arabada dedim . Bir an şaşırdı annem . He hmm yaptı . Duruma göre ayarlarız işte dedi . Ben şak diye para koyacam abimde güya para koymuş gibi olacaktı yok yaa . Bende o zaman bi soğudum . Zaman ne oldugunu gosterir . Ailemi uzmek istemem . Insallah onlarda beni atmazlar bi kenara

Evet haklisiniz fakat ne olursa olsun esit davranilmali
O sizin dediginiz ahiret hesabidir
Adalet degil fakat degisik durumlar olabiliyor gurbette olmak mesela annesinin babasinin yaninda olsa belki daha fazlasini yapacak
Hayirsizda olsa hersey esit olmali gorusundeyim yani buyuk mal konusunda araba arsa ev gibi
He yanindaki yuz ikiyuz harclik aliyordur o ayri

Bence hiç üzülmeyin. Yarın birgün yaşlanıp yatağa düşerlerse biricik oğulları bakar işte, yada huzur evine mi yerleştirir artık orasını düşünmezsiniz.
Ele ayağa düşsüp hele de huzur evlerinde kalmalarını hiç istemiyorum erkek oğlunu gelinini düşünüp ona göre muamele yapıyorlarsa umarım bakar o.Rabbim evladın hayırlısını ve Annenin Babanın da hayırlısını versin

Hayırlısı olsun hakkınızda

Babam kendisi söyledi annem de sonradan dedi evet yaptık diye
Babam sakin birisi ama annem daha otoriterdir dediği şey benim malım kime yaparsam yaparım hesap mı vereceğim dedi zaten malınızda gözüm yok istersen hep ver ama neden gizliyorsunuz dedim

Eger anne babaniz varolan mallarini sizden kacirmak icin kardesinizin üzerine yapiyorsa bu konuda hak iddia edebilirsiniz. Ama ortak is yapiliyor ve kazanilanla kardese ev araba aliniyorsa buna karisamazsiniz. Tabi gönul isterki esit davranilsin .Adam sagliginda istedigi cocuguna kazandigi parayi kullanabilir. oyüzden kulaktan duyma laflarla dava falan acmayin sonuclari kötü olabilir.

Hepinize teşekkürler bir kendi ailem öyle degil kocamın ailesi de kocama aynısını yapıyor diğer kardeşlerinden ayırıyor valla hangi tarafa yanayım yani iki tarafta aynı o yüzden çok ailemin üstüne de gitmek istemiyorum bir yandan da düşündükçe canımı sıkıyorum

Yok hayır dava falan kesinlikle düşünmüyorum Allah’a havale ettim gerçekten

O Ona da o sıkılsın. Haklısın sen. Ben olsam aramam. Ya da Derim ki anne kimin ne olacağını bilmeden böyşe ayrım yapıyprsunuz yaşlanınca benim eşim bunu başıma kakmaz mı falan derim
Ya da hiçbir şey demem hiç aramam.

Aynen

Açık açık söyleyin bu ailelerin erkek çocuğu sevdasını anlamıyorum. Erkek çocuğunla onunki olur kız çocuğunki damadın ki olur mantığındalar ama ben benim yaptığım mallarla gelinim rahat edecekse kızımın da e az onun kadar rahat etmesini isterdim açıkçası. Anlamayana meme yok ne yazık ki yaptığını her şeyi biliyorum bana haksızlık yapıyorsunuz diyin böyle yaptıkça sizden soğuyorum diyin. Ben olsan gelinizizi rahat etmiyorsunuz peki ya kızınız ne olacak diyin

Evet bi de ben gurbetteyim ve yalnızım ve ne olursa olsun en ufak birşey i bile kafaya takarım ailem bu bildikleri halde gizli saklı iş yapmaları bilmiyorum ya herkesten beklerdim kendi ailemden beklemezdim Ama insanlar çok acımasız Anne baba bile böyle yapıyorsa Elin insanı neler yapmaz

Yok hayır dava falan kesinlikle düşünmüyorum Allah’a havale ettim gerçekten

Benim eşimde tek erkek çocuk 3 tanede gürümcem var hepsi şehir dışında anne babalariyla hic ilgilenmezler. Anneleri evlerine gitse 3.gün huzursuzluk yapar kücümserler, k.v kac sefer kızlarinin evinden ağlaya ağlaya geldi. Ama esimle biz ayni şehirde oldugumuzdan her işlerine biz koşariz hasta olsalar biz ilgileniriz. Paraya sıkıssalar biz veririz.hatta k.v kızlarindayken annelerine alinan kıyafet parasini bizden isterler. Elin oglu almak zirunda degil oglu alsin derler. K.v min giyecegi iç camasirindan evlerinin faturalarina kadar biz ilgileniyoruz. Bazen k.v kızlarina kızıp derki bende malımı onlara bırakmicam size bırakicam diye. Bende sen hepsini ahmete versende biz eşit olarak geri veririz bizi bu tip seylere karistirma derim. herkesin çolugu cocugu var beddua almanin anlami yok zaten gudeceğimiz 2 metre toprak.

Ben ona da karşıyım canım. Cinsiyetle ilgili değil hangi çocuğu çok ilgileniyorsa ona maddi destek olmalılar. Üstüne vermeyi bilemem ama aylık maddi yarfım yapıp onore edebilirler

Ben ona da karşıyım canım. Cinsiyetle ilgili değil hangi çocuğu çok ilgileniyorsa ona maddi destek olmalılar. Üstüne vermeyi bilemem ama aylık maddi yarfım yapıp onore edebilirler

Aman kuzum görümceler huzur verse yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…