- 27 Ağustos 2018
- 317
- 122
- 18
- Konu Sahibi Hayatguzelmis
-
Düzgünde desem anlamak istemiyor.Neymiş ailem önce olucakmıs.ama o gecmişte yaptıklarının bana ne kadar zarar verdiğinin farkında değil.Onla suanda muhataplığım Allah rızası ve eşim istiyor diye.Siz doğru olanı yapıyorsunuz.iki tarafida idare edebilmek lazim.arada olan size oluyor ama bu durum herkes icin gecerli.esiniz çok haklı.annenizede kirmadan dokmeden durumunuzu anlatsaniz belki iyi niyetinizi görür.ne olursa olsun anneniz.alttan alın gonlunu kirmamaya calisin.olumlu dünya.
Bende uzak durmak istiyorum imkanım olsa uzaklara taşıncağım ama imkansızlıktan gidemiyorum.Bitli hemde beddualı anne. Sabahın 7 sinde diş fırçalamak için kapıya dayanan kardeş
... valla bişey anlamadım ama sadece uzak dur anladığım kadarıyla..
Taşınmaya gerek yok kibarca rahatsızlıklarını dile getir ve arama sorma..Bende uzak durmak istiyorum imkanım olsa uzaklara taşıncağım ama imkansızlıktan gidemiyorum.
Aynen bedduası eksik olmuyor hiç.Eşimde takma bedduası kabul olmaz diyor ama üzülüyorum.Herşeyi anlarım , hani belki hataların vardır ama tek taraflı anlatıyorsundur vs vs .. ama beddua etmek nedir yaaa, heleki bir kadın evladına nasıl evlatla sınan diyebilir ?!
Bir kac kere öyle yapayım dedim bu sefer eşimi rahatsız ediyorlar aramadım mı acmadım mı telefonu.Taşınmaya gerek yok kibarca rahatsızlıklarını dile getir ve arama sorma..
Mesala bisey alıcam söylüyorum hemen kötüleme sen yapamazsın sen alamaazsın bosuna hayal kurma diyor annem.ben ailemle bisey bile paylasamıyorum hemen bir kötü yorum destek yok.eşim en sonunda biseyini anlatma ailene senin iyi olmanı istemiyorlar kıskanıyorlar hala anlayamadınmı dedi.Aileniz sizin çekirdek ailenize saygı duymuyor.
Mesafe koyun.
Zaten yaranamıyormuşsunuz,kaybınız olmaz.
Üzücü belki ama tuhaf yaşantılarından uzak olmak en sağlıklısı.
Aynen.bir dengesizlik var evliliğimi bir türlü kabul edemediiler.ben kacarak evlendim kücük kardesim 7-8 yaslarındaydı ozaman hala der beni bıraktın gittin diye.bir gün dedim napaydım senidemi götürseydim.hatta bi ara esim dedi yoksa senin cocugunmu diye bir ara öyle bir dizi vardı ya.Aile işte..atsan atılmaz, satsan satılmaz..ya böyle idare edeceksiniz yada bağları koparacaksınız tamamen..konuşmaktan anlayacak tipler değiller.
Sonuna kadar haklısınız.Arkadaslar sorunum ailemle.Anneme zamanında beni korumadığı için ve basıma geleni ögrendikten sonra umrunda olmamam beni sinir ediyor.ve okadar yapamadıklarından sonrada benden daha evlatlık yapmamı beklemesi düpedüz yüzsüzlük diye düşünüyorum.Bugün gene annemlerle sorun yasadım.ben mi haklıyım siz karar verin.ben stüdio dairede oturuyorum 1+0 oda yani.bir kac ay önce kardesim aile hekimine gitcekti uzakta oturuyorlar o yüzden otobüs süresini ayarlayamamıs sabah 7de gideyim ablama orda bekleyim ordan giderim doktora diye düşünmüş tabi bizim haberimiiz yok zile biri basıp duruyor.mecbur actım kapıyı tabi eşimin uykusu bölündü eşiminde işi geregi sürekli arac üstünde calısıyor günde en fazla 5-6 saat uyuyabiliyor.kardesim bir kac ay önce geldiginde salon arada elbise dolabıyla bölünmüş sekilde yatak odamız vardı.yakın zamanda dekorasyonu degiştirdik arayı bölmek için kallax raf aldık ikeadan o sekilde böldük yani suanda yatak odamız yarı acık.en son gelişinde kardesim eşim sonrasında kızmıstı kardesine gelmesin demiyorum ama ben calısan bir adamım ben zaten calısmaktan 5-6 saat uyku uyuyabiliyorum anca kardesin gelcekse düzgün saatte gelsin dedi.tamam dedim uyardım kısa zaman sonra gene böyle cat kapı dişçiye gitcekmiş dişini fırcalamayı unutmus sabah 7de bize geldi dişini fırcalamak için bu sefer telefonla arayarak uyandırıp geldi.sanki bizim ev yol gecen hanı.eşim gene kızdı bana.bu son seferdede gene doktora gitcekmiiş aksamdan dedi sana sabah gelebilirim diye.dedim sabah gelceksen 9.30dan itibaren gel uyuyoruz dedim.hem evde müsait degil dedim.Anlamak istemiyor alındı anneme demiş annem kızıyor bir koca için aileni atıyosun o senin kardesin gelse ne olur dedi yüzüme kapattı telefonu.Bu sabah sabah gelmeye calısan kardesim 18 yasında erkek.hiç cekinme yok ya bir odada kalıyorlar rahatsız etmeyim demek yok.Eşime dedim ben istemiyorum ben uyurken evde birinin olmasını dedi ayrı oda olsa tamam gelsin otursun ama tek odadayız uykudayken oramı buramı baskası görağn istemiyorum dedi.İste gelde bunları onlara anlat ya.Daha bitmedi zamanında annem krediiyle ev almıstı ödeyememiş evi banka elinden alıp satmıs evsiz kalınca haber vermişti bana gidecek yerimiz yok diye.bende esiime sordum gelsinler bizde kalsınlar dedi ozamanlar doberman köpeği vardı.Ama köpegi istemedik baskasında bırakın dedik çünkü benim köpek tüyüne alerjim var eşimde evde köpek istemiyor.2 oda 1 salon bahceli evde oturuyorduk ozamanlar evin bahcesi evin arkasındaydı bahceye gitmek için evin içinden gecmek gerekiyordu.almış köpegide gelmişler dedim siz gelin ama köpegi birine verin bir süre vermediler ozaman bizde arabada durduruz köpegi dediler.16 gün boyunca köpegi arabada yasattılar.dedilerki bahcede yasatırız diye ama bahcemde kapalı alan yokki ve ozaman hava cok soguk o hayvan ne olucakti kimbilir.evin içine alsam alerjim iyice azacaktı ama annemin umrunda olmadım.uğrastı durdu benimle en sonunda baktı istediği gibi olmucak sen kocanı seciyorsun aileni secmiyorsun Allah iki yakanızı bir araya getirmesin.cocuk cocuk diye inim inim inle cocugum olamasın insallah vs vs beddualar etti ve gitti.A bu arada o kaldıgı 16 gün boyunca ne dogru düzgün ev aradı.bide geldiklerinde bitli geldiler sonrada senin evde bitlendik dediler.Allahtan bana bulasmadı bitleri eşim onlar yüzünden günlerce eve ugramadı.evi dezenfekte etmem gerekti genede baslarına kakmadım.ama onlar ne zaman istedği biseyi yapmadıgımda basıma kakıyorlar senin yüzünden köpegi baskasına verdik.bizi bi evinde barındaramadın diyorlar.bu kadar nankörlük olabilrmi.arkadaslar onlara tavrım nasıl olmalı? Uzun yazım için cok özür dilerim içimi dökmek istedim.
Kendimde rahatsızım bu durumdan kırmakta istemiyorum onları ama hayır dediğim herseye kırılıyorlar.hep tamam demem lazım.eşimde sükür simdilik yerinde duruyor o kötü arkadasları cagırıp duruyorlar ama giitmiyor inş böyle devam eder.Eğer sen rahatsızsan bu durumdan amenna ..ama eşin için kırma aileni netice de eşin de arkadaşlarından,gece kulüplerinde sabahlamaktan vazgeçmiyordu senin çok rahatsız olmana rağmen.
Boşver o zaman kirila kirila alışacaklar, yapacak bir sey yok .Kendimde rahatsızım bu durumdan kırmakta istemiyorum onları ama hayır dediğim herseye kırılıyorlar.hep tamam demem lazım.eşimde sükür simdilik yerinde duruyor o kötü arkadasları cagırıp duruyorlar ama giitmiyor inş böyle devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?