Ailemin bencilliği

Yanlış yazmısım eşimden laf yiyorum ailem yüzünden.en sonunda kızdım ne yapayiim ben mi sectim ailemi dedim.

Ne denir...
Akıl alır gibi gelmiyor ama var böyle aileler,yaşam enerjinizi emmelerine izin vermeyin.
Ölçülü bir mesafeniz olsun.
Ailedir yine de bağlar koparılmaz ama size zarar veriyorsa mesafe koyulabilir.

Bu nasıl aile şaştım kaldım ..
Benim kardeşim evimde hep birlikte buzdolabını açarken açabilirmiyim der.
Annem banyonuz musaitmi der hep biz gidelim isterler aman düzeniniz var aman siz iyi olun der Anne evlatları için yaşarmış annemin dediği gibi anne olunca anladım Ama Eşiniz kesinlikle haklı araya mesafe koymak en iyisi gibi

Yanlış yazmısım eşimden laf yiyorum ailem yüzünden.en sonunda kızdım ne yapayiim ben mi sectim ailemi dedim.

Siz de haklısınız eşiniz de...
Ailenizin anlayışsızlığının cezasını çekiyorsunuz. Buraya eşinizin yerinde olan bir kadın yazsa, kocan yeterince tepki koymuyordur falan denir...
muhtemelen eşiniz de böyle düşünüyor. Yada ailenizin sizin kararlarınızı Yok sayıyor olmasını hazmedemiyor...

Ne denir...
Akıl alır gibi gelmiyor ama var böyle aileler,yaşam enerjinizi emmelerine izin vermeyin.
Beraber vakit gecirmemeye calısıyorum evine falan cok mecbur kalmadıkca gitmiyorum.gelmek istiyorlarsa onlar geliyor cagırmıyorum bile evime .dısarı cıktıkmı acayiip hareketler sokak ortasında ufacık sacma bir sebepten kendi aralarında bagrısmaları herkesin bize bakması.gecen geldi evimde bagırıyordu annem sacma sebepten kardesime. kızdım dedim annem bagırma burası apartman sikayet olur simdi polis gelir aksam aksam polislik olmayalım dedim hala bagırmalarına devam etti gelirse gelsin dedi.Allahtan polis gelmedi.

Bir ara 1 sene konusmadım ailemle o köpek olayından sonra.evimdemde tasınmıstım yeni adresimide söylemedim aileme bigün baktım eşim annemleri cagırmıs.ailen sonucta Allah rızası için küs kalma dedi aramızı düzeltti.

Ne denir...
Daha baska zararlarıda olduda ben cocukken yazmıyorum bir arkadasın konusunda yazmıstım basıma neler geldiğini.dahada neler yaptıda anlatsam roman olur.

düşünmüyorlar sizi ve çekinme utanma diye birşey yok . sabahın nurunda kapıya dayanmak neymiş. anneniz mutsuz bir kadın galiba. yoksa bir köpek içşn kızına neden beddua etsin.

Konu dışında sorum olacak 1+0 dairede oturmak zor olmuyor mu ya? Bende taşınmadan önce 2+1 evdeydim şuan 1+1 ilk başlarda çok zorladı beni

kardeşin senin evinde dolabı rahatlıkla açabilmeli ablasının evi sonuçta. Yani bizde öyle. şehir dışındayım ben. abim ablam kardeşlerim kim gelirse gelsin izin istese hoşuma gitmez. şehir içinde olsamda aynıdır. annenizé maşallah. benim ailemde öyle elhamdülillah çok şükür.

Konu dışında sorum olacak 1+0 dairede oturmak zor olmuyor mu ya? Bende taşınmadan önce 2+1 evdeydim şuan 1+1 ilk başlarda çok zorladı beni
Zor eskiden 2+1de oturuyorduk cok rahattım hem geniş hem bahceli müstakil bir evdi.cok zor oldu 1+0 a tasınmam cok agrıma gitti maddi imkansızlıklardan tasındık mecbur.bir sürü eşyamızı çöpe attık ve verdik çünkü burasına sığmıyordu.hala alısamadım bu düzene her sekil düzensiz gözüküyor sanki ev.

Öz annem.ama üvey gibi davranıyor bir cok kez süphelendim kendimden ama resimlere baktıgımda ona benzediğimi görüyorum ins huyum benzemez.

annenizin hayatı normal değil..ve bence siz artık üzülmeyin. inşallah sağlıkla evladınız olur ve siz çok güzel bri anne olursunuz. kendiniz için yapacağınız en güzel şey eşiniz ile aranızı güzel tutmak. hayatınızı onunla yaşamak. kafanıZa takmayın üzülmeyin . inşallah düzelirler.

aile hekimine gitmek için neden size geldi sabahın nurunda aklıma takıldı. evden gitmek çokmu zor. veya geceden gelip kalsaydı. eşinizin uykusu bölünmezdi

işte bedduası kendisine geri dönüyor ve mutsuz huzursuz bir insan olup çıkıyor.
Yeminle ne zaman yanıma gelse tümyasam enerjim gidiyor.ben bu dünyaya niye geldim diye kendimi sorguluyorum.gecen en son evime gelmişlerdi annemin bagrıslarından kafam sisti onlar gittikten sonra agladım sinirimden.

Yeminle ne zaman yanıma gelse tümyasam enerjim gidiyor.ben bu dünyaya niye geldim diye kendimi sorguluyorum.gecen en son evime gelmişlerdi annemin bagrıslarından kafam sisti onlar gittikten sonra agladım sinirimden.

anneniz adınada düşünmek gerek. neden size böyle davranıyor acaba.
nasıl bir beklentisi var. babanız hayattamı. O ne diye bu durumlar hakkında.

aile hekimine gitmek için neden size geldi sabahın nurunda aklıma takıldı. evden gitmek çokmu zor. veya geceden gelip kalsaydı. eşinizin uykusu bölünmezdi
Uzakta oturuyorlar otobusle geliyor otobüs süresini ayarlayamıyor gec kalmamak için erkenden geliyor.Geceden gelipte kalamaz çünkü 1+0da yasıyoruz herseyimiz acık yatak salon hepsi bir arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…