Ailemin bencilliği

anneniz adınada düşünmek gerek. neden size böyle davranıyor acaba.
nasıl bir beklentisi var. babanız hayattamı. O ne diye bu durumlar hakkında.
Annemin psikolojik rahatsızlıgı var bence hastanede kalması lazım bir süre.psikologa gidiyorum diyor ama bir değişiklik göremiyorum.Annem babam ayrı babam sadece para ihtiyacı oldumu benimle muhatap oluyor.

şimdi , 1+0 dairede olsanız bile erkek kardeşininizin doktora gitmesi için salonda kalması büyütülecek gibi gelmedi bana
sizde istemiyorsunuz kardeşinizi. eşinizde bir gece idare edebilirdi ..yani ben olsam öyle yapardım. bu nedenle istememiş olmanız kardeşinizi kırmış olabilir. aile olmak böyle birsey işte. sıkıntılı zamanda bile birlik olabilmek iadere edebilmek

Bir anne nasıl beddua eder ya hemde böylesini.. gorusmeseniz yeridir yani.. sen kocani tutuyorsun aileni değil diye söylendiği zaman sizde sen evladına ufacık meseleden beddua ediyorsun yuvasını huzurunu düşünmüyorsun benden niye dört dörtlük evlatlık bekliyorsun deseniz ya.. gerçi anlamazlar gibi duruyor

Insan hic evladini elin ogluna karsi bu duruma dusurur mu ya ne kadar tuhaf bir olay . Esin her kavgada tokat gibi vurur yuzune bunlari cok zor durum gercekten Allah yardimcin olsun. O zavalli kopekcige de cok uzuldum arabada 15 gun koca hayvan nasil yasar bakamayacaklari hayvanin sorumlulugunu neden alirlar. Benimde kedim vardi eskiden ve ben onu istemeyenlerin evine gitmiyordum evime de kabul etmiyordum. Kaldi ki disarda kalsam vs onu da yanimda goturecegim bir yer bulurdum kendime yada hayvani gecici sure bir yere verirdim bakilmasi icin Yani bitlenme konusu ve beddualar da bir tuhaf. Ama bence annenin esinle bir sorunu var gibi ve surekli ona karsi ustun olma onde olma cabasi icinde.

İnsallah düzelir diyecegim ama benim hiç umudum kalmadı cocuklugumdan beri böyle.tamam zamanında yasadıkları hic kolay seyler değil ama bende onun kızıyım.bir köpek kadar değerim yokmu okadar bedduayı yedim.

Ne desem anlamıyorlarki yıldım artık.

Kesinlikle haklısın. annen iş işten geçmeden hatasını fark eder umarım. .ve şunu düşünüyorum, sizi eşinizden kıskanıyor olabilirmi?

Gene köpek aldılar bir kac sene önce yeni tasındıkları yerde oturanlar korkuyormus cok havlıyormus bu yüzden köpegi birine vericekler zatende köpek sürekli zincirle baglı ne zaman gitsem o hayvan için üzülüyorum.Nihayet köpek onlardan kurtulcak insallah yeni sahibinde mutlu olur.bide diyorlarki biz verdikmi baskasına ölür.dedim asıl sizin yanınızda ölücek hayvan sürekli bağlı halde.hem bakamıyolar hemde hayvan alıyorlar.dedim siz hic hayvan almayın balık falan besleyin baska bisey beslemeyin.

Kesinlikle haklısın. annen iş işten geçmeden hatasını fark eder umarım. .ve şunu düşünüyorum, sizi eşinizden kıskanıyor olabilirmi?
Benimde aklıma geldi mutlu olmamı istemiyor gibi o ne zaman gelse ortaya bisey atıyor eşimle tartısmamıza neden oluyor.iyi olmamızı istemiyor gibi.

1 oda yatak koltugun karsısında kardeaim nasıl bizle aynı yerde kalabilir.ha koltukta yatmıs ha gelmiş ortamıza yatmıs hiçbişey farketmiyor ozaman.Bir kere değil ki kac kere sabahın 7sinde geldi.biz saat 9.30da uyanıyoruz hergün.esim hergün sadece 5-6 saat uyuyor.zil caldımı yada telefon caldımı uykusu bölünüyor.ve bu durum 1 kere olan sey degil.

Cok sinirleniyorum bu insanlara hayvan diye sus olsun diye alıp koseye atiyorlar. Onlarin da duygulari var hissiyatlari var . Alistirip sonra terkeden insanlardan nefret ediyorum . Sanki eve esya alıp eskiyince atiyorlar. Bencede baskasina versinler belki bir süre uzulur ama yeni sahibiyle daha mutlu olur . Zincirle durmasindan iyidir. Buda degisik bir fantazi heralde anlamadim.

Sevdiğinden değil sevse böyle davranmaz köpege bahcede salar köpegi rahat rahat dolasır hayvan.bütün gün 1 metre zincire baglı durmaz.sırf hayvanı büyük diye hırsıza karsı korusun diye aldı.kamera alsa taksa hayvana eziyet etmemiş olur.ayrıyeten zincire baglı hayvan ne kadar korurki seni.ins bu fikrinden caymazda hayvanı düzgün birine sahiplendirir.

Kesinlikle katılıyorum kardeşim evime geldiğinde dolabı istediği gibi açabilir .
Ama izin isteyerek açmayı tercih ediyor .
Sanırım yetiştirmeye ilgili bende açamam kimsenin dolanı rahat rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…