- 26 Ağustos 2014
- 2.027
- 2.989
- 133
Kirilmakta haksiz gormuyorum seni ancak butun bu terslemeler dugun harcamalarinda fikrini beyan ettigin icin. Halan, teyzen soyler ama onlarin yorumlari etkisiz kalir oysa sen ayni seyleri soylediginde belki sana yapamadiklari icin vicdan azabi duyuyorlar belki de degerli ogullarina borcla da olsa bol bol eksiksiz hazirlik yapmalarina mudahale ettigin icin sinirleniyor olabilirler. Terslemelrin onune gecmek icin dugun hakkinda yorum yapma bence.. Bazi aileler boyle maalesef.. Kiz cocuguna bi ceyizini versinler yeter ama erkek cocugu icin oyle dusunmuyorlar..Abimle kendimi kıyaslamiyorum cidden aklımdan bile geçmedi. Abime öfkeliyim çünkü kız tarafını memnun edeceğim diye kendi ailesini ezdi. Bizde kimse senin fikrin ne diye sormaz konusu geçer herkes kendi görüşünü söyler geçerdi. Benim dediklerimin aynısını hatta fazlasini halamlar söyledi onları hiç tersleme azarlama vs olmadı. Ben ailemi düşündüğüm için aslında bu kadar çok fikrimi beyan ettim. Babamın sağlık sorunları var annem desen hasta olmayan bir yani yok tek hayalleri ev almaktı ki aldılar güle güle otursunlar.
Benim abime olan öfkem 1 gr faydası olmadı. Okusun dediler ardında durduk benim kardeşim asker gitti Babam işten çıktı 1 yıl boyunca emekli diye iş bulamadı tek benim maasimla evi donderdik helali hoş olsun.
Ben evlendim şu süslü mutfak esyalarinda gözüm hep kaldı aileme söyledim istedim annem para yok kızım alamam dedim surat astım diye 1 hafta kimse yüzüme bakmadı o zaman evde yoktu borcta yoktu ama lafı yapıldı istedim diye ki onlar taş çatlasın 200 tl tutmazdı. Şimdi müstakbel gelinimiz istedi diye dağ kadar borçları olduğu halde 20 binlik mobilya aldılar. Ben içimden hep kırıldım söylesenize cidden kıyas için demiyorum siz olsanız kırılmaz mısınız