ailemin borcu.eşime yüzüm kalmadı...

O zaman borcu ödeyeceksin canımm yakınmamalısın bence.. Eşine de bekarken olan borç yeni yapmadımki falan diyebilirsin

Sevgilerr

amin inş.yer gök dua üstüne derler bizde çok dua ettik benimde bir hormonum çok düşük oranlarda çıktı.o an o korkuyu hissettik ama ailemdende çok iyi biliyorum önce hayırlı evlat...annem babam her gün düşünüyor biz bir şey yaptık mı ki bu çocuklar böyle diye ve bence insanın en büyük imtihanı çocuğu ile olanı çünkü ben uzaktan bile görürken dayanamıyorum yaşadıklarına

O zaman borcu ödeyeceksin canımm yakınmamalısın bence.. Eşine de bekarken olan borç yeni yapmadımki falan diyebilirsin

Sevgilerr

yok yakınmadım sadece çok kötüydm kimseyede anlatamadım öyle yazdım çoookkk teşekkür ederim yorumlarınız için

anlattığın kadarıyla ailen şu an gerçekten zor durumda ve sana ihtiyaçları var... bence elinden geleni yapmalısın.. hele ki utanmayı bilen yüzleri kızaran insanlarsa öyle anne-baba için herşey yapılır.. zaten onlar da bir daha biriktirmeden tam zamanında ödeyeceklerdir bu olanlardan sonra.. maaş hesaplarında çekebileceğin ekstra bir miktar para olur belki baban kendi maaş hesabından çekip onu kullanbilir. ya da krediyi yeniden yapılandırıp ödeme miktarını azaltabilir..

ama eşin konusunda çok şanslısın.. kendi sıkıntılarınız varken onun da başta tepki göstermesi çok normal.. ki sonradan anneni arayıp onunla konuşması bile büyük bi erdem.. Allah senin bebeğinin hatrına sıkıntılarını gidersin.. en büyük sıkıntınız bu olsun inş.

anne babamın azcık bile farklı şekilde düşündüklerini kullanmak istediklerini hissetsem yapmazdım zaten ama ortada kalmışlardı gerçekten
dediğin gibi bundan sonra ilk onu ödeyeceklerdir ders oldu hepimize banka sağ olsun 350yi ödeyemedik 480e çıkardı taksiti.gerçekten vicdansızlık ama işte akıl mı edilmiyor ne bulaşılırken bizede ders oldu bulaşmamak konusunda

ah bu bankalar yok mu...elini veren kolunu kaptırıyor vallahi..neyse umarım taksitler bir an önce bitsin de sen de sizinkiler de rahatlasın

canım sen üzülme bebeğin kısmetiyle gelir de inşallah eşin atanır kasım atamasında

canım aslına bakarsan borç öyle 10-20 milyar değilmiş şükürler olsun..

az kalmış doğumuna üzme kendini...

kız kardeşinde dert etme canım..herşey düzelir ..sen yeter ki rahat olmaya calış..başka bir çare de yok..bileziğin satılmış..inşallah daha iyilerini alırsınız eşin atanınca..

ah bu bankalar yok mu...elini veren kolunu kaptırıyor vallahi..neyse umarım taksitler bir an önce bitsin de sen de sizinkiler de rahatlasın

iki senesi kaldı ama artık dikkat ederler.Allah herkesin borçlarını en kısa zamanda ödemeyi nasip etsin inş.

çok şükür Allah kolaylık verir inş.kızımın kızmetine inanıyoruzeşim bayramdan sonra başlayacak gibi.çok acı dosyaları emniyette 20-25 gündür bekliyor da adamlar bir şey yapmıyormuş ve adamı olan yaptırıyormuş boş yere o kadar zamandır bekliyormuşuz.
dua ederseniz sevinir inş.

allah,ailene,size ve borçlu olan herkese yardım etsin inşallah......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…