Merhaba bayanlar 17 yaşındayım ailemle sorunlarım var en azından buraya içimi dökebilrim diye düşünüyorum. Yaklaşık 2 yıllık bir ilişkim var sevgilimle birbirimizi çok seviyoruz onun ailesi beni biliyor annesiyle kardeşleriylede tanıştık. O hayatıma girdikten sonra çok şey değişti ders notlarım düzeldi halim tavrım değişti o bana çok iyi geldi yani çok seviyorum onu. Ailem erkek arkadaş konusunda çok katı bırak sevgiliyi normal bir erkek arkadaşım bile olsun istemiyorlar. Bizde yakalanmamak için hiç çarşıda sokakta gezmiyoruz. 3 gün önce buluştuk çok kısa bir mesafede çarşıda bir yerden bir yere beraber yürüdük ama elele falan değil babam görmüş bizi aradı eve çağırdı gittim çok kızdı büyük tepki aldı dışarı çıkmayı interneti falan yasakladı ben sadece normal arkadaşım dedim yinede çok tepki gösterdiler normal bir erkek arkadaşım bile olamıcakmış anneme telefonunu al demiş ama annem henüz almadı daha sonra konuşurlarken lise bitsin üni.ye gitmez oturur evlenmeyi bekler demiş( bu arada lise son sınıfı okucam bu sene) böyle bişi olabilir mi ya şimdi sevdiğim çocukla görüşemiyoruz e tabi çok özlüyorum eğer dedikleri gibi yaparlarsa kaçmayı düşünüyorum hayatta kaçmayı düşünmezdim bu sitedeki kaçarak evlenme ile ilgili şeyleri okudum korktum da biraz çok huzursuzum artık büyüdüğümü doğru ile yanlışı ayırt edebilecek yaşa geldiğimi kabul etmiyorlar anlamıyorum onlar mı haklı ben mi haklıyım sizce
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.