Ailemin Düğün Öncesi Yaptıkları Beni Sildiler !!

Ay kusura bakma ama ailen çok çirkin davranmış.
Nişanlına kendini izah et, ailen adına özür dile. Ve mümkün mertebe tarafları bir araya getirme. Umarım halledebilirsin.

diledim zaten, hemen sonrası günü onlar beni çok sevdikleri için herşeye göz yumdular hiç bir şey söylemediler ama ailemin gözünde suçlu cahil ben oldum hiçbir şey yapmadığım halde. zaten nişanda annem beğenmedi diye gidip yeni bir elbise alındı kendini yerlere attı elbise kötü diye

Yok artık. Karşı tarafın durumu olmadığını biliyorlar ona rağmen 2 bilezikle gelmeyin diyorlar. Bide senin ailenin durumu iyi olduğu halde. Çok şaşırdım bu ne onursuz bi davranış rezil etmişler seni. Yarın öbür gün karşına çıkar bu sözler. Büyük dusuncesizlik.

nişanlım benim mahçubiyetimin farkında ikimizde ne yapacağımızı şaşırdık ailesine karşı çok mahçubum. onlar da düğünümde olsun isterdim ama utanmasalar çocuğu da ne zaman yapmamız gerektiğine onlar karar verecekler .

çok ayıp yaptıkları, sen yazdıkça biz burada onlar adına utanıyoruz.

üzme kendini olan olmuş bundan sonra nişanlın ile mutlu olmaya bak.

Evlendiğiniz zaman eşin ailenle görüşmek istemese
yeri var.

Ailen ne damadı ne ailesini sevmiş, resmen işi bozma derdinler bence. Yoksa bu yaptıklarının hiç bir açıklaması olamaz.

Seni evden kovarak da bir nevi, ya biz ya onlar tercihini yap demeye getiriyorlar. Boşver bence, onlar seninle iletişime geçene kadar, hiç umurlarında olmasın. İşin gücün de varmış, kendi hayatına bak. Sular elbet durulur bir süre sonra.

valla bende okurken utandım ama gerçekten çok ayıp etmişler ,
sanırım anne bu işe onay vermedi nerden koparsa kardır gözüyle bakıyor ,
sen genede çok karşına alma aileni , allah muhtaç etmesin insana ailesi herzaman gerekli güzelim ,
o yuzden alltan al , takacaklarını mumkunse biraz abartılı alın sonra satarsınız sıkıntı yapma ,

Ailen çok paracı ve saygısız insanlarmış
Senin yerinde olsam biraz ağır olacak ama!
Düğünüme asla çağırmam hiçbirşey talep etmem
Kendi aileme yuvama bakarım asla görüşmem
Beni evlat yerine koymayanı anne baba yerine koymam

Anne babanız herneysede yengenize ne oluyor ? Sanki bile bile ortalığı karıştırmayı amaclamis gibi.

Siz yinede ailenizle aranizi iyintutmaya bakın ve size önemli bir tavsiye; bu olaylardan asla nisanliniza söz etmeyin.
Yanında olanlar içinde , onlar büyüklerimiz, kız vermek kolay değil , bocaliyorlar diye de savunun.
Yoksa çok önünüze çıkar bu mesele.

canım senin gibi arkadaşım nikah sonrası ufak bir cafede samimi dostlarıyla eğlence + yemek yaptı 10 bin ya da 20 bindi sanırım çok da keyifliydi ailesi erken kalktı gitti eşinin ailesinin durumu iyi değil kendileri yaptılar

bu saçmalıkları çekeceğine böyle yap bence

Ben olsam 4bin kredi çeker gider aileme veririm.
Kusura bakma ama bu seni resmen pazarlama.
Mutluluğunu dusunecegine gelecek parayı dusunmusler

anneniz neyse de huyu böyledir der geçerler. yengenize ne oluyor asıl utancı o yaşatmış size. annenizle düzelsenizde yengenizden uzak durun bence... sınırı yok kadının dış kapının dış mandalı sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…