Ailemin erkek arkadaşımla görüşmeme izin vermeleri için ne yapmalıyım yardımcı olum lütfen!!!!!!

Ben o şekilde düşünmediğini çok iyi biliyorum o öyle biri değil en azından beni bunca zaman kandırmadı hiçbişeye zorlamadı da görüşlerinize saygı duyarım ama onu tanımıyosunuz o yüzden böyle düşünmeniz normal

yaşa ve gör o zaman..
kk da ablalar yazmıştı dersin.. zamanına yazık..

cocuk nerenin piremsi ?

kimseyi beklemis mis, soz veremezmis, kimseye kendini kanitlayamazmis.

"sen sartlari sagla ben gelip sevgilin olarak basliim pazartesi" derse sasirma.

iş yok güç yok okul yok çaba desen hiç yok ama burnundan kıl aldırmıyor..
tek marifeti ağzının iyi laf yapması başka bir numarası yok..
bu kızcağız çok ağlayacak bu işin sonunda..

iş yok güç yok okul yok çaba desen hiç yok ama burnundan kıl aldırmıyor..
tek marifeti ağzının iyi laf yapması başka bir numarası yok..
bu kızcağız çok ağlayacak bu işin sonunda..
ağır yorumlar yapmıyormusunuz acaba vallaha öyle biri değil inanın bunu tek ben demiyorum bi tek kendine zararı var yoksa öyle biri değil o işi gücü yok diye boş mu oluyor kalbi güzel para olmayabilir amacta o zaten kalp

cocuk nerenin piremsi ?

kimseyi beklemis mis, soz veremezmis, kimseye kendini kanitlayamazmis.

"sen sartlari sagla ben gelip sevgilin olarak basliim pazartesi" derse sasirma.
Bunca Zaman kimseyi beklememiş onu diyor beklemezmiş değiş böyle bi tecrübe yaşamamış oda kendini görücek bu ayrı olduğumuz süreçte

Bunca Zaman kimseyi beklememiş onu diyor beklemezmiş değiş böyle bi tecrübe yaşamamış oda kendini görücek bu ayrı olduğumuz süreçte

niye anlamak istemediğini anlıyorum aşıksın zira..
peki sen nasıl 2 sene beklerim diyebiliyorsun?
ilk sevgilim yazmışsın sende böyle bir tecrübe yaşamadın ama kalbin söyletiyor bunu sana , hah işte onunki söyletmiyor..

senin yazdıklarını derleyip yazdım kendi eklediğim birşey yok..
ağırsada sen yazdın yani..

Çünkü beklerim daha önceden de bekledim ben onu 1 sene boyunca bendeki aşk sevgi öyle böyle değil olsun olmazsada ben nasıl sevdiğimi bilmiş oluyorum karşımdaki benim gibi sevmese bile kendimi tanıyorum en azından sevgime sahip çıktığımı biliyorum

eh uyarması bizden yaşayıp görmesi senden..inşallah çok yıpranmazsın..

eh uyarması bizden yaşayıp görmesi senden..inşallah çok yıpranmazsın..
Teşekkür ederim siZde şuan okuyup yorum yapıyosunuz haliyle benim yazdıklarımdan dolayı ama inanın öyle biri değil eksikleri var bunu bende biliyorum o yüzden zaman göstericek bunu benim kaderimse eğer olur illaki tek duam zaten hayırlı olup olmadığı benim için

tabiki hersey para degil. ama anlattigin kadariyla senle olmak icin bi cabasi da yok. olursa olur haa bu olana kadar da ben baska birini bulursam kusura bakmazsin artik ben kimseyi beklemedim demeye getiriyor.

senin dedigin gibi kalbi guzel olan, seven insan babanla konusayim, aileler konussun, askere gitmeden buzlari eritelim, is bulacagima da ikna etmek istiyorum seni de aileni de demesi lazim.

dusunsene ben kendimi kanitlayamam diyor, herseyi sana yikmis bile.

yerinde olsam gozden cikarir hic adim atmadan beklerdim. ha olur da kendi kipirdanmaya karar verip de adim atarsa o zaman bakarsin duruma.

Cidden düşünceleriniz çol güzel normal olanıda bu evet ama şöyle düşünün ona iftira atılmış ve çirkin iftiralar yapmadığı bişi haliyle kaldıramıyor söylenen lafları bi yerden sonra gurur var ve aile istemiyor istenmeyen biri olarak biliyor kendini şuan göze girmek için bişi yapsa daha çok batar o yüzden ben zaten daha adım atamam herşeri yaptım sadece gözlemliyorum çok kötü günler geçiyorum hayat çok anlamsız geliyor bana onsuz ama kendimi tutmaya çalışıyorum o yüzdem ona o zamanı veririm bırakıp giden de benim onu ayrıca ona hiçbişey demeden giden benim onu yapmasaydım benim haksız olduğum hiçbir konu olmazdı

1- Anne babanız akılı başında insanlar ise, onaylamıyorlarsa o işten hayır gelmez ve dedikleri mutlaka çıkar!
2- İlk ilişkinizmiş daha duygularınızı yönetmeyi, ilişki ile başa çıkmayı dahi bilmiyorsunuz.
3- Harcını bile ödeyemeyen bir insan ile ilerde askerden döner dönmez nasıl bir evlilik planlıyorsunuz.

Üzüleceksiniz. Sizi hiç aklı başında görmedim ne yazık ki. Buraya yazılan önerileri de dikkate alacağınızı sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…