merhabalar benim ilk aşkım ve ilk sevgilim şuan ayrıyız. 1.5 seneden beri tanışıyoruz 2 ay görüşme süreçimiz oldu ve o dönemde benim uzakta oluşum ve onun aile sorunlarından dolayı ayrıldık ama ben hep onu sevmeye devam ettim ona mektup yazdım çabaladım ama olmadı sonra bu yaz tekrar başladık dünyalar benim olmuştu resmen sevdiğim adam dua ettiğim kişi yanımdaydı 5 ay ilişkimiz sürdü çok güzel gidiyordu taki annemle babam öğrenen kadar eniştem ve kardeşi erkek arkadaşımla arkadaştı aralarında sorun oldu babam erkek arkadaşımdan hiç elektirik alamadığını söylemişti tabi ozamanlar sevgili olduğumuzu bilmiyordu ve duydu eniştem ve kardeşi erkek arkadaşıma iftira attılar yapmadığı şeyleri yapmış gibi bana anlattılar ve ben inandım onlara ayrıldım o duyduklarımdan sonra ve babamada söylemişler ona hiç birşey demeden ondan ayrıldım ve çok pişman oldum araştırdım onunla konuştum keşke diğerlerine güvenmeseydim aslında onların nasıl insan olduklarını bildiğim halde benim en kötü zayıf anımı yakaladılar keşle erkek arkadaşıma hesap sorsaydım da ayrılmasaydım hayatımın enbüyük pişmanlığını yaşıyorum ondan özür diledim süpriz yaptım oda beni istediğini söyledi ama annenle babanın onayı olmadan olamayız seninle gizli kapaklı görüşemem bu sefer benim için kandırdı seni dicekler dedi askere gidicek bu sene annemle konuştum annem beklememi söyledi ama 2 sene hiç konuşmadan nasıl yapıcam ben onu bir ömür boyu beklerim onada söyledim zaten çıkmazdayım bana yardım edin ne yapmam gerek