Ailemin izin vermemesi

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.609
598
En son konumu kapattirmistim iceriginden dolayi..
Simdi sizlerle bu konuyla iliskili bir derdimi paylasacagim.
Nisanlimin ailesi cok cok zor zamanlar geciriyor..
yanlarinda olmam gerekiyor gercekten cok istiyorum.. bir parcam orada kalmis gibi nisanlimla telefona yapışık duruyoruz zaten. Ancak bu yeterli degil..
Ancak ailem benim gidip gelmemi istemiyorlar. (Yasanilan olayin etkilemesini istemiyorlar diye düşünsem de her türlü ben o ailenin icindeyim zaten)
Kendileri nisanlimla da ailesiyle de görüşüyorlar. Ben de geleyim sizinle dedikce babam gerek yok diyor. Bende yanlarinda olmam lazim diyorum ama izin vermiyor.
Nisanlimla eskiden olduğu gibi kacak göcek görüştüğümüz zamanlar da oluyor. Ancak ailesiyle görüşürken öyle olmamali. Ne yapacağımı bilemiyorum..
Yüzyüze daha rahat iletisime gecebiliyorum kayinvalidemlerle de.. zor zamanlarinda telefonla görüşmedik yanlarina ziyarete gittim bir kere ama yeterli değil gecirilen süreç icin..
Ki annem daha öncelerinde de nisanlimlara gideceginde beni götürmemek icin ugrasmistir sebepsizce.
Nisanlimla konusuyoruz iste o da gek sana hepimizin ihtiyaci var diyor sizinkiler geliyor sen niye yoksun destek olmak istiyorum diyorsun ama yoksun sadece telefonda varsin diyor. Ne diyeyim ben ona simdi..
Hani istemesem bahane uydursam neyse ama böylesi cok zor oluyor..

Neden israr ediyorsun? Baban hayir diyormus iste. Cok da fazla sansini zorlama hem de nisanlinin ailesine fazla yuz verme. Ara konus iyi dileklerde bulun ama o kadar. Usteleme yani ne gerek var?

Yüz vermekle ilgisi olan bir durum degil.. her ailenin ömründe belki bir kere yasayacagi kadar zor bir durumda destek olmak istiyorum.

Yüz vermekle ilgisi olan bir durum degil.. her ailenin ömründe belki bir kere yasayacagi kadar zor bir durumda destek olmak istiyorum.
Her ne olursa olsun. Parcam orda kalmis falan bunlar luzumsuz yani bu tavirlar. Azcik agir ol mesafeli ol bu tavirlrin gercekten gereksiz. Yarin evlenince basina kakarlar. Sen simdi kavga kiyamet eder ailenle gidersin ama ileride gelmeseydin yapmasaydin derlerse de agirina gider. Konuyu da biliyorum bu arada

Diğer konuyu bilmiyorum ama ben giderdim, belki biraz asi gibi görüneceğim ama madem bir ailenin başına nadiren gelebilen bir olay: evleneceğim insanın yanında olurdum..

böyle bir suçlamanin içinde olan aileye hala dahil olmak istemeniz bana biraz ters geldi
sonucta cok çok önemli bir durum ve adımın onlarla anilmasini dahi istemem

aileniz gidiyor da,sizi niye götürmüyor anlayamadım.bu zor zamanlar dediğiniz,sizinle ilgili bir konu mu?konuya göre değişir bu.

Reactions: KV_
böyle bir suçlamanin içinde olan aileye hala dahil olmak istemeniz bana biraz ters geldi
sonucta cok çok önemli bir durum ve adımın onlarla anilmasini dahi istemem

Kesinlikle durum cok onemli ancak nisanlimin asla asla iliskisi yok durumla.. abisinin de hic bir sekilde olmadigini söylüyor ki ben konduramamistim. Nisanlim kesinlikle sucluysa cezasini ceksin ancak yapma ihtimali dahi yok diyor. Ki sekiz yıldır bu aileyi taniyorum ben.

Sizi yalnız göndermek istemeseler hadi neyse de (benim için o da neyse değil, sizin aile şartlarınıza göre düşünmeye çalışıyorum), kendileri ile birlikte neden götürmek istemiyorlar? Çocuk musunuz siz, nişanlanacak kadar büyükseniz bundan da etkilenmezsiniz bence.

Bilemiyorum ya, benim için kabul edilebilir değil böyle şeyler. Siz nasıl "tamam" diyebiliyorsunuz, aileniz çok mu baskıcı?

Konunuz kapanmasın diye açık yazmayacağım, aile "o" görüşte mi?

İşin ucunda hainlik suçlaması var
ve o da o aileden
aynı soyadı
bence sizin aileniz de biraz daha süre geçince netlesirse sizin ayrılmana zi isteyeceklerdur

Aileme tabiki bu sekilde soylemiyorum.
Bem de gitsem sizinle desteğe ihtiyaclari var su anda diye...
Bir seyleri tasdiklemek degil olay ancak olayin karsisinda dururken böylesi bir suclamayla muhatap kalmak cok yipratti. Bi kalkıp corba koymak bile kiymetli geliyor.
Ailenin hepsi sucu varsa ceksin ancak asla böylesi bir iliskisi yok diyorlar. Yani abes bir durumun icinde olsa yanlisa destek vermis olsalardi elbetteki farkli olurdu durum. Ancak devlete millete zarar gelmesin diye hala destek oluyor bu insanlar, bir taraftan da cigerleri parcalaniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…