Neden israr ediyorsun? Baban hayir diyormus iste. Cok da fazla sansini zorlama hem de nisanlinin ailesine fazla yuz verme. Ara konus iyi dileklerde bulun ama o kadar. Usteleme yani ne gerek var?
ailenizle birlikte gidin ve ne oldu baslarina gelen ne
Her ne olursa olsun. Parcam orda kalmis falan bunlar luzumsuz yani bu tavirlar. Azcik agir ol mesafeli ol bu tavirlrin gercekten gereksiz. Yarin evlenince basina kakarlar. Sen simdi kavga kiyamet eder ailenle gidersin ama ileride gelmeseydin yapmasaydin derlerse de agirina gider. Konuyu da biliyorum bu aradaYüz vermekle ilgisi olan bir durum degil.. her ailenin ömründe belki bir kere yasayacagi kadar zor bir durumda destek olmak istiyorum.
böyle bir suçlamanin içinde olan aileye hala dahil olmak istemeniz bana biraz ters geldi
sonucta cok çok önemli bir durum ve adımın onlarla anilmasini dahi istemem
Konunuz kapanmasın diye açık yazmayacağım, aile "o" görüşte mi?Kesinlikle durum cok onemli ancak nisanlimin asla asla iliskisi yok durumla.. abisinin de hic bir sekilde olmadigini söylüyor ki ben konduramamistim. Nisanlim kesinlikle sucluysa cezasini ceksin ancak yapma ihtimali dahi yok diyor. Ki sekiz yıldır bu aileyi taniyorum ben.
Abiyi almışlar içeri.Konunuz kapanmasın diye açık yazmayacağım, aile "o" görüşte mi?
Kesinlikle durum cok onemli ancak nisanlimin asla asla iliskisi yok durumla.. abisinin de hic bir sekilde olmadigini söylüyor ki ben konduramamistim. Nisanlim kesinlikle sucluysa cezasini ceksin ancak yapma ihtimali dahi yok diyor. Ki sekiz yıldır bu aileyi taniyorum ben.
Aileme tabiki bu sekilde soylemiyorum.Her ne olursa olsun. Parcam orda kalmis falan bunlar luzumsuz yani bu tavirlar. Azcik agir ol mesafeli ol bu tavirlrin gercekten gereksiz. Yarin evlenince basina kakarlar. Sen simdi kavga kiyamet eder ailenle gidersin ama ileride gelmeseydin yapmasaydin derlerse de agirina gider. Konuyu da biliyorum bu arada
En son konumu kapattirmistim iceriginden dolayi..
Simdi sizlerle bu konuyla iliskili bir derdimi paylasacagim.
Nisanlimin ailesi cok cok zor zamanlar geciriyor..
yanlarinda olmam gerekiyor gercekten cok istiyorum.. bir parcam orada kalmis gibi nisanlimla telefona yapışık duruyoruz zaten. Ancak bu yeterli degil..
Ancak ailem benim gidip gelmemi istemiyorlar. (Yasanilan olayin etkilemesini istemiyorlar diye düşünsem de her türlü ben o ailenin icindeyim zaten)
Kendileri nisanlimla da ailesiyle de görüşüyorlar. Ben de geleyim sizinle dedikce babam gerek yok diyor. Bende yanlarinda olmam lazim diyorum ama izin vermiyor.
Nisanlimla eskiden olduğu gibi kacak göcek görüştüğümüz zamanlar da oluyor. Ancak ailesiyle görüşürken öyle olmamali. Ne yapacağımı bilemiyorum..
Yüzyüze daha rahat iletisime gecebiliyorum kayinvalidemlerle de.. zor zamanlarinda telefonla görüşmedik yanlarina ziyarete gittim bir kere ama yeterli değil gecirilen süreç icin..
Ki annem daha öncelerinde de nisanlimlara gideceginde beni götürmemek icin ugrasmistir sebepsizce.
Nisanlimla konusuyoruz iste o da gek sana hepimizin ihtiyaci var diyor sizinkiler geliyor sen niye yoksun destek olmak istiyorum diyorsun ama yoksun sadece telefonda varsin diyor. Ne diyeyim ben ona simdi..
Hani istemesem bahane uydursam neyse ama böylesi cok zor oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?