Ailemin izin vermemesi

Degiller iste sıkıntı orda. Degiller ama abinin ifadesi aliniyor su an.
Girişimde bulunanların hepsi o görüşten değil zaten. Neyse önemli değil, siyasete çekmeyeyim. Ailenin kendini gizlemediğinden, "tedbir" yapmadığından kesin olarak emin misiniz? Eğer öyleyseniz siz de hazırlanıp çıkın ailenizle. Neye istinaden sizi götürmediklerine dair bir açıklama yapıyorlar mı?

Evet
Girişimde bulunanların hepsi o görüşten değil zaten. Neyse önemli değil, siyasete çekmeyeyim. Ailenin kendini gizlemediğinden, "tedbir" yapmadığından kesin olarak emin misiniz? Eğer öyleyseniz siz de hazırlanıp çıkın ailenizle. Neye istinaden sizi götürmediklerine dair bir açıklama yapıyorlar mı?

Evet eminim bende sekiz yildir beraberim bem bu insanlar..
Hayirlisi diyorum da neyse..

İnsanlar en yakınları tarafından ihanete uğradı bu olayda.. Siz gerçekten emin misiniz ilişkileri olmadığına.. Bence o kadar emin olmayın ama bilemeyiz tabii..

Aileniz gidiyor da sizi götürmüyormuş o kısım ilginç...
Vardır bir bildikleri,siz uzak durmaya çalışın yine de

Ohal'de görüşme sen de.
Umarım anlatabildim @zeynones

Telefonda destek vermekte gayet yeter bazen.
Durum aşırı duygusallastirilmis geldi bana.

Baban gitme diyorsa gitme.

Ne mesafeli ol ne de çok samimi ol su durumda.

Aileniz sizi götürmemek için ne sebep öne sürüyor?

Sizin iş durumunuz için gitmenizi istemiyordur aileniz. Bence de gitmeyin. Ama söyle de bir sey var; gitseniz de gitmeseniz de evleneceksiniz sonucunda ve bu durumda da önceden gidip gitmiyor olmaniz biseyi degistirmez.

Açıkçası nisanlınız da abisiyle pek fazla iletisime gecmese daha iyi olur bu durumda. Suçsuz olabilir evet ama iletisimde olması onun da başını yakabilir bu sürecte. Çünkü biraz da cadı avına dönmeye baslayabilir sorgulamalar. Kritik bir dönemdeyiz.

konuyla alakası yokta. girişimde bulunanların hepsi o görüşte değil dediniz. bugün ben de okudum internette. ama merak ediyorum o zaman girişimde bulunanları nasıl tespit edecekler. neye göre? ya da neye göre gözaltı yapıyorlar binlerce kişiyi

Aileme tabiki bu sekilde soylemiyorum.
Bem de gitsem sizinle desteğe ihtiyaclari var su anda diye...
Bir seyleri tasdiklemek degil olay ancak olayin karsisinda dururken böylesi bir suclamayla muhatap kalmak cok yipratti. Bi kalkıp corba koymak bile kiymetli geliyor.
Ailenin hepsi sucu varsa ceksin ancak asla böylesi bir iliskisi yok diyorlar. Yani abes bir durumun icinde olsa yanlisa destek vermis olsalardi elbetteki farkli olurdu durum. Ancak devlete millete zarar gelmesin diye hala destek oluyor bu insanlar, bir taraftan da cigerleri parcalaniyor.
Anliyorum ben sizi de biraz zamana biraksaniz. Su kritik zamanlarda ailenize de hak verin. Onlar da sizin adinizla alakali birsey olmasin diye gitmenizi orada gorunmenizi istemiyorlardir. Zamanla sucsuz olan aklanir insallah ne diyelim.

konuyla alakası yokta. girişimde bulunanların hepsi o görüşte değil dediniz. bugün ben de okudum internette. ama merak ediyorum o zaman girişimde bulunanları nasıl tespit edecekler. neye göre? ya da neye göre gözaltı yapıyorlar binlerce kişiyi
Diğerleri hangi görüşteymis ki?

Aileniz haklı. Sabırlı olun, sürecin bitmesini bekleyin.
Bence tabi.

Back
X