- 15 Eylül 2014
- 1.848
- 4.513
- 208
Ay ben kuzen sandımdı. Tedbir gözaltısı olabilir, belki bırakılır diye düşünmüştüm.Abiyi almışlar içeri.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben kuzen sandımdı. Tedbir gözaltısı olabilir, belki bırakılır diye düşünmüştüm.Abiyi almışlar içeri.
Konunuz kapanmasın diye açık yazmayacağım, aile "o" görüşte mi?
Ay ben kuzen sandımdı. Tedbir gözaltısı olabilir, belki bırakılır diye düşünmüştüm.
Sana hepimizin ihtiyacı var cümlesi biraz duygusal olmuş.
Bban izin vermiyorsa çokta üsteleme.
Böyle hassas bir durumu da burda yazmamanı tavsiye ederim.Ailen seni götürmekten imtina ederken,sen buraya yazıyorsun.Üstü kapalı da olsa farketmez.Degiller iste sıkıntı orda. Degiller ama abinin ifadesi aliniyor su an.
Girişimde bulunanların hepsi o görüşten değil zaten. Neyse önemli değil, siyasete çekmeyeyim. Ailenin kendini gizlemediğinden, "tedbir" yapmadığından kesin olarak emin misiniz? Eğer öyleyseniz siz de hazırlanıp çıkın ailenizle. Neye istinaden sizi götürmediklerine dair bir açıklama yapıyorlar mı?Degiller iste sıkıntı orda. Degiller ama abinin ifadesi aliniyor su an.
Girişimde bulunanların hepsi o görüşten değil zaten. Neyse önemli değil, siyasete çekmeyeyim. Ailenin kendini gizlemediğinden, "tedbir" yapmadığından kesin olarak emin misiniz? Eğer öyleyseniz siz de hazırlanıp çıkın ailenizle. Neye istinaden sizi götürmediklerine dair bir açıklama yapıyorlar mı?
konuyla alakası yokta. girişimde bulunanların hepsi o görüşte değil dediniz. bugün ben de okudum internette. ama merak ediyorum o zaman girişimde bulunanları nasıl tespit edecekler. neye göre? ya da neye göre gözaltı yapıyorlar binlerce kişiyiGirişimde bulunanların hepsi o görüşten değil zaten. Neyse önemli değil, siyasete çekmeyeyim. Ailenin kendini gizlemediğinden, "tedbir" yapmadığından kesin olarak emin misiniz? Eğer öyleyseniz siz de hazırlanıp çıkın ailenizle. Neye istinaden sizi götürmediklerine dair bir açıklama yapıyorlar mı?
Anliyorum ben sizi de biraz zamana biraksaniz. Su kritik zamanlarda ailenize de hak verin. Onlar da sizin adinizla alakali birsey olmasin diye gitmenizi orada gorunmenizi istemiyorlardir. Zamanla sucsuz olan aklanir insallah ne diyelim.Aileme tabiki bu sekilde soylemiyorum.
Bem de gitsem sizinle desteğe ihtiyaclari var su anda diye...
Bir seyleri tasdiklemek degil olay ancak olayin karsisinda dururken böylesi bir suclamayla muhatap kalmak cok yipratti. Bi kalkıp corba koymak bile kiymetli geliyor.
Ailenin hepsi sucu varsa ceksin ancak asla böylesi bir iliskisi yok diyorlar. Yani abes bir durumun icinde olsa yanlisa destek vermis olsalardi elbetteki farkli olurdu durum. Ancak devlete millete zarar gelmesin diye hala destek oluyor bu insanlar, bir taraftan da cigerleri parcalaniyor.
Konu neymiş?böyle bir suçlamanin içinde olan aileye hala dahil olmak istemeniz bana biraz ters geldi
sonucta cok çok önemli bir durum ve adımın onlarla anilmasini dahi istemem
Diğerleri hangi görüşteymis ki?konuyla alakası yokta. girişimde bulunanların hepsi o görüşte değil dediniz. bugün ben de okudum internette. ama merak ediyorum o zaman girişimde bulunanları nasıl tespit edecekler. neye göre? ya da neye göre gözaltı yapıyorlar binlerce kişiyi
Konu neymiş?