Orasını düşünmesi gerekiyor işte aday önemli her kadın bırakmaz çocuğunu koca uğruna 2. Evliliğini yapıp mutlu olan bir sürü çift var öz babadan anneden iyi olan bir sürü insan var4 ve 5 yaşlarında 2 çocuk var. Adam ne kadar tahammül edecek bilemeyiz. Kuzenim geçen sene 2. evliliğini yaptı. Şimdiki eşi ilk evliliğinden olan oğlunu evde istemediği için velayeti babaya vermek zorunda kaldı. Sadece buda değil adam çocuk haftada bir gün annesinde kalıyor o gün bile huzursuzluk çıkarıyor. İlk tanıştıkları da bu adam melek gibiydi. Yani ne olacağını bilemiyor insan
Evet var fakat bunlar maalesef istisna.Orasını düşünmesi gerekiyor işte aday önemli her kadın bırakmaz çocuğunu koca uğruna 2. Evliliğini yapıp mutlu olan bir sürü çift var öz babadan anneden iyi olan bir sürü insan var
Kuzeniniz velayeti vermek yerine keşke boşanma davası açmak için gitseymiş mahkemeye.4 ve 5 yaşlarında 2 çocuk var. Adam ne kadar tahammül edecek bilemeyiz. Kuzenim geçen sene 2. evliliğini yaptı. Şimdiki eşi ilk evliliğinden olan oğlunu evde istemediği için velayeti babaya vermek zorunda kaldı. Sadece buda değil, çocuk haftada bir gün annesinde kalıyor o gün bile huzursuzluk çıkarıyor adam. İlk tanıştıklarında bu adam melek gibiydi. Yani ne olacağını bilemiyor insan
Kuzeniniz velayeti vermek yerine keşke boşanma davası açmak için gitseymiş mahkemeye.
Bence değil benim çevremde çok var böyle çiftler daha yakın zamanda kuzenim diyebileceğim yakınlıkta akrabam evlendi evlendiği kadının kızı var kuzenimin yok ve kızı seviyor gerçekten seviyor kendi kızı gibi görüyor mudur bilemem ama onun yaptığını yapmayan vardır mesela benim ailemde böyle gerçekten öz babam kadar seviyorum öz babamı da seviyorum ama üvey babam benim için önemli birisidir. Annemin arkadaşları var bi arkabamın da kocasının oğlu var çok iyi ablalık yapar sen çocuklarının arkasında olursan koca koca diye önüne gelenle evlenmezsen neden kötü olsun ayrıca tekrar boşanma diye bir şey var yasak değil. Bazı insanlar bu konuda salak oluyor işte evlenip çocuğunu babaanneye anneanneye bırakan kocası istemiyor diye çocuğunu bırakan var dünya umrunda değilEvet var fakat bunlar maalesef istisna.
Bence değil benim çevremde çok var böyle çiftler daha yakın zamanda kuzenim diyebileceğim yakınlıkta akrabam evlendi evlendiği kadının kızı var kuzenimin yok ve kızı seviyor gerçekten seviyor kendi kızı gibi görüyor mudur bilemem ama onun yaptığını yapmayan vardır mesela benim ailemde böyle gerçekten öz babam kadar seviyorum öz babamı da seviyorum ama üvey babam benim için önemli birisidir. Annemin arkadaşları var bi arkabamın da kocasının oğlu var çok iyi ablalık yapar sen çocuklarının arkasında olursan koca koca diye önüne gelenle evlenmezsen neden kötü olsun ayrıca tekrar boşanma diye bir şey var yasak değil. Bazı insanlar bu konuda salak oluyor işte evlenip çocuğunu babaanneye anneanneye bırakan kocası istemiyor diye çocuğunu bırakan var
Çok ortaklı bir ilişki der uzmanlar buna.Dışardan bakınca güzel görünebilir .Ancak aynı evin içine girince bu kadar çocukla hiç kolay değil.Siz kolay olduğunu sanıyorsunuz.Çocuklar ergen anne evinde yaşasalar bile hiç öyle olmayacak inanın.Sorunlar taşınacak ki doğal bu.Size önerim uzman yardımı alın O sizi yönlendirsin.Doğrusu bu inanınBirkac yil once esimi kaybettim. iki kucuk cocugum var (4 ve 5 yaslarinda Rabbim bagislasin tum evlatlarimizi).
calisiyorum, evimi yuvami cocuklarimi gayet rahat gecindiriyorum. cocuklarim kres cocuklari, tempomuz cok yogun.
38 yasindayim. 50 yasinda bir sevgilim var. mutluyum, seviyorum, seviliyorum. onun 4 cocugu var, hatta torunu bile var.
ailem iliskime MUTHIS karsi. son yillarda beni cok derleyip toparladilar, destek oldular, onlara muhtac kaldigim bir cok vakit oldu. asiri agir tepkilerle karsi karsiya kaldim. yeni bir iliski icin cok erken diyorlar (dort yil oldu esim rahmetli olali). ve gorustugum kisi ile yas farkini COK fazla buluyorlar, onu yanima yakistirmiyorlar, sen oldugundan genc, o ise yasli duruyor diyorlar. cocuklarinin agirligini kaldiramazsin diyorlar. onunla tanismadilar, gorusmediler. fikirleri hep onyargi uzerine kurulu.
yoruldum, cok gerginim. son bir aydir gorusmuyoruz. benim vazgecip, onlardan ozur dilememi bekliyorlar. ben bunu elbette yapmiyorum, yapmayacagim. gorustugum insanin karakteri gayet saglam, sevgisi bana bu kadar iyi gelirken, ayrilmam icin bir sebeb yok.
benim goremedigim neyi goruyorlar. anlayamiyorum. kiminle paylastiysam ailemin yanlislarini konusuyoruz, onyargisina kiziyorlar. durum bu mu gercekten. yoksa yas farki su an farketmedigim sorunlara sebebiyet verecekte ben mi goremiyorum. veya cocuklari. bu yollardan gecenler oldu mu? fikirleriniz nelerdir?
Anne degilmiş kuzeniniz yaziklar olsunBence de yapılması gereken bu. Daha ilginci adamın 2 kızı var ve kızları haftanın 3 günü babada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?