ailemin tepkisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi brems
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayda 1 gelir gece kalırlar diye düşünmeniz olayın aslında gidişatını göremediğinizi , sadece duygusal olarak baktığınızı gösteriyor. Sevgilinizin eski eşi belki de çocukları babasına gönderecek, aranızda sorunlar olsun isteyecek, bu çocukların doğum günü,özel günleri,mezuniyet, iş , düğün vs bir çok şeyi olacak. Babaları olarak bu onun sorumluluğu evet ama sizden de beklenti içine girecek muhakkak.

Kendi çocuklarına baba olmamış senin öksüz çocukların var ona mı baba olacak kalpleri kırılacak adam az gelirler diyor kendi bebeleri için. adam çocuklarının ergenliğinde kart dede olacak yazık değil mi yani bu adamdan ne fayda göreceksin ki illa evlenmene gerek yok takılın. Benim babam da 55 yaşına girecek neredeyse sevgilisi 38 yaşındaydı açıkcası beyinsiz olduğunu düşünüyorum ciddiye alıp görüşmem denk gelince konuşmam bile. İki tarafta iğrenç

Acikcasi bu konuda kalkip onu savunmaya filan gecmek istemiyorum, ama konu tam oyle degil. haftalik gorusuyorlar, bazen haftada iki kez. Cocuklar kendileri istemiyorlar odalari oldugu halde babalarinda kalmayi, duzenlerini bozmak istemiyorlar cok fazla o da cok israr edemiyor. ayrica mesafe olarak onlar 2 saatlik bir mesafede yasayacaklar, gercekci olmak gerekir bu konuda.

ben cocuklarima bir baba olsun istemiyorum ayrica. bu konuda net olayim. o bir abi/amca niteliginde olacak. merhamet ve vicdanla yaklasmasini umit ediyorum elbette. ufak ufak tanistirdim cocuklarimla, ve bu surecte aralarindaki bag konusunda analizler yapiyorum kendimce. benim EN ONCELIGIM evlatlarim. bu konuda bir suphe duymayin lutfen.

Dışarda konuşuyoruz herkes olumlu diyorsunuz burda öyle olumlu bakan bir yorum göremedim. Deseniz gercekçi olayım etrafta kimse yok anlarım.

elbette olacak, insallah hep guzel gunlerini gorsun anne ve babalari. bende kendi evlatlarimin insallah.
acikcasi oldukca gercekci yaklastigimi dusunuyorum olaylara. bunlarin idrakinda, farkindayim. beni yanlarinda istedikleri surece yanlarinda olacagim elbette, insallah tabiki, beni yoracak seyler degil bunlar acikcasi. ne maddi (babalarinin sorunu) ne manevi.

Dışarda konuşuyoruz herkes olumlu diyorsunuz burda öyle olumlu bakan bir yorum göremedim. Deseniz gercekçi olayım etrafta kimse yok anlarım.
burada oldukca acimasiz olundugunu biliyorum. ozellikle konu actim, ki fikir alayim. farkinda olmadigim yerlere deginirsiniz diye.

Ahhaha demek boşanmaları hakkında bilgi sahibisiniz bende bilgi sahibiyim isterseniz size sayayım mı bakın şöyledir
Zorla evlenmiştir
Hic sevmemiştir
Çocuklar için sürdürmüştür
Kadin pistir
Çocuklara ve eve bakmamistir
Hatta aldatmistir

Tek bir soru sormak istiyorum iyi bir adam olsa eşi boşar miydi

Ha bir de ben 50 yaşına yaklaştım benimkisi önyargi değil yaşanmışlık
Kendimiz yaşamadan da etrafta olan bitenden ders çıkarmak diyelim

Bence siz hala gençsiniz. 50 sizin için fazla

ya soyle diyeyim;

cok ama cok asiklarmis. buyuk bir sevgiyle tutkuyla surmus evlilikleri. finansal olarak cok ama cok bol vakitlere ulasmislar evliliklerinin son senelerinde. iyi bir anneymis, hala cok iyi bir anne oldugunu dusunuyor. 7 yildir ayrilar, birbirlerinin hayatlari konusunda bilgi sahibi pek degiller, olmakta istemiyorlar. cocuklardan oturu cok ender gorusurlermis, saygi cercevesinde.

bosanma sebeblerine cok girmek istemiyorum, agir bir onur ve gurur kirilmasi demekle yetinmek istiyorum izin verirseniz.

6 ay önce mi tanıştınız ben mi yanlış anladım?

Ne kaybedersiniz bir de kadına sorsanız
Son cümleniz işte doğru tahmin etmişim aldatılmış adam.yani kadın aldatmış başka nasıl mağdur gösterecek ki kendini
Bakın her şeyi geçtim bu adam var ya sizin yavrularınizin enerjisine ayak uyduramayacagi gibi belki seslerinden hatta hareketli olmalarından bile rahatsız olacak günah değil mi o yavrulara
Adam yaşı itibariyle bir kaç seneye hareketsiz bol dinlenmeli sessiz yaşama geçecek bunun için onu suclayamayiz bunu siz düşüneceksiniz
Bakın bu ön yargı değil bizzat yaşadığım seyi yazıyorum 25 ve 28 yaşlarında anne oldum son kizimi 35 yasinda doğum yaptım şu an 12 yasinda inanın o kadar üzülüyorum ki anlatamam neden derseniz 47 yasindayim ve ablalarindaki enerjim onda yok
Arkasında tabiri caizse pert oluyorum 6yasindan beri tenis oynuyor lisanslı tenisçi ayrıca gitar öğreniyor D&R gezmeyi seviyor kitap aşığı sinema seviyor tiyatro seviyor vs vs bunlar mesela büyük kizlarda bana zor gelmezdi yine yapıyorum asla ihmal etmiyorum ama valla çok zorlanıyorum ay siz yaşı size akran enerjisi çocuğa yetecek biri bulsanız olmaz mı ses yapmadan oturun dese misal kikirdayan yavrularima benim zoruma gider
İşte bunlar sandığınız gibi ön yargı değil hepsi yaşanmışlık anlatabiliyor muyum
Hayat bütün hataları yapmak için çok kısa bazılarını yapanlardan öğrenelim yapmayalım di mi

Özel olmayacaksa eski eşiyle neden ayrılmışlar.Aldatma olmadigindan eminmisiniz.Sebep aldatmaysa biliyorsunuz aldattim demez

Yaş farkınız çok, siz henüz gençsiniz o biraz 2.baharında. Çocuklarınız küçük, enerjinizi onlara vermeniz gerekirken elalemin çoluk çocuğuyla mi uğraşacaksınız! Yaşınıza denk biri daha uygun gibi, karşı tarafın da aynı şekilde kendi yaşına denk biriyle olması daha makul.

Ayda 1 defa gelirler demesi de bencillik! Kendi çocuğuna babalık yapamayan 4-5 yaşındaki çocuklarıyla mı ilgilenecek sanıyor konu sahibi..Aynı evin içine girdikten sonra ilk evlilikten olan tüm çocuklar artık hayatınıza dahildir.

Kadını tavlamak için kendi çocuklarını gözden çıkartmış. Klasik çocuklu ikinci eş vakası. Sonra gelip konu açıyorlar "başta ayda bir gelirler dedi şimdi her hafta görüşmek istiyor napıcam" diye

Benden 3 yaş büyüksünüz, ben 47 yaşında biri ile sevgili olabileceğimi hayal edemem. Kuzenim 42 yaşında onun bile enerjisinin düştüğünü kendim görüyorum, eskiden yerinde duramayan, hobisine evi kaldırıp silen kadın akşam olsa da yatsam modunda. Çoluk, çocuk, torun torbaya gelene kadar önce bu yaş durumunu düşünün.

Adamın maddi durumu çok iyi, siz de (başınız sağolsun) eşinizi kaybetmenizden sonra maddi manevi hem anne hem baba olmanızın sorumluluğundan yorulmuş olabilir misiniz? Aşk değil de mantık evliliği gibi duruyor daha çok?

Benim de aklıma ilk bu geldi. Kendi cocuklari ile bağı zayıf üstelik torun sahibi. Yani çocuk sorumluluğu yaşını çoktan geçmiş. Ayrıca çocukların dedesi gibi yani kuşak farkı çok olacak. Evde bu ister istemez sorun yaratacak. Küçük çocuklar gurultulubolur adamın kafası kaldirmadiginda kızacak belki de. Babam da o yaşlarda torununu sever vs ama aynı evde küçük çocukla yıllarca duramaz. Ergenlikte kavgalar olabilir vs vs. Yaş farkı olarak değil ama otuzlarda birine elli çok fazla . Biri genç diğeri orta yaşa adım atmış. Aynı evde oniki çocuğa tahammül edeceğini sanmıyorum. Üstelik kendi çocuğu ayda bir zor gelir diyorken. Liseli çocuk babaya ihtiyac duyar. Ayda bir ne yaa . Bu adam kreş yaşı çocuklara babalık mı yapacak.
Ayrıca dört çocukla o kadın neden boşanmış. Adam tabiki kendi acisindan anlatır. Çekişmeli bosandiysa dosyayı isteyin karşı tarfain dava cevap dilekçelerini. Bakın bakalım neler neler yazıyordur.
Anlaşmalı ise de etrafa sorusturun. Adama sorulsa ne sorulmasa ne haklıydın der geçer. İki küçük çocuk ile bu evlilik karrainiz bence de akıl işi değil. Ailenize hak verdim. Kötü gununuzde destek olmuşlar evliliğinizi onaylamiyorlar diye onlarla gorusmuyorsaniz hata ediyorsunuz. Yarın birgün yine aileniz yaninizda olacak

Eğri oturup doğru konuşalım siz onun için çıtırsınız ve şuan ona göre davranıyor.

Bir kadın boşanmışsa %10000 erkek suçludur bir erkek boşanmışsa %100000 erkek suçludur.

Hiç bir kadın özellikle çocukları varken boşanmak istemez. Burda neleri okuyoruz aldattı, dövüyor, sövüyor ama boşanamam çocuklarım var diyor. Bu amcada da 4 tane varmış Allah bağışlasın. Boşanmalarının öyle size anlatılan gibi olmadığına bahse girerim.

Bu bile benim için başlı başına kırmızı kart

Mesela benim eski eşimin eski sevgilisiyle konuşmalarını yakaladım. Tartışma şiddet ve mutlak son. Ne diyormuş çevresine. Anlaşamadık,hayat görüşlerimiz farklıydı

Demem o ki yaşa girmiyorum ben +/- yaş farkına takılan insan değilim benim için anlaşma-paylaşma önemli ama boşanmış adam benim için olmazlardan hele çocukla boşanmış net olmazlardan.

Aileniz düşmanınız değil sizin mutsuz olmanızı isteyecek son kişiler. Ve lütfen ailenizi dinleyin. Öksüz çocuk büyütüyormuşsunuz onlar için en azından kulak arkası etmeyip süreci olabildiğince uzatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…