Ayda 1 gelir gece kalırlar diye düşünmeniz olayın aslında gidişatını göremediğinizi , sadece duygusal olarak baktığınızı gösteriyor. Sevgilinizin eski eşi belki de çocukları babasına gönderecek, aranızda sorunlar olsun isteyecek, bu çocukların doğum günü,özel günleri,mezuniyet, iş , düğün vs bir çok şeyi olacak. Babaları olarak bu onun sorumluluğu evet ama sizden de beklenti içine girecek muhakkak.18 yas altinda 2 cocugu var, 14 ve 16. tatli cocuklar, elbette gozlerinde bir huzun gordum tanistigimizda. ama saygili, tatli cocuklar. ama tabiki ERGENLER. da ben bunu kendi problemim olarak cok gormuyorum, esim ve eski esinin sorumlulugu. cocuklar ortalama ayda 1 kez gelir bir gece kalirlar sanirim. sevgilime gore daha az gelirler ama ben ayda bir diye kafamda yer ettiriyorum ona. ki basimin uzerinde yerleri var ayrica.
Acikcasi bu konuda kalkip onu savunmaya filan gecmek istemiyorum, ama konu tam oyle degil. haftalik gorusuyorlar, bazen haftada iki kez. Cocuklar kendileri istemiyorlar odalari oldugu halde babalarinda kalmayi, duzenlerini bozmak istemiyorlar cok fazla o da cok israr edemiyor. ayrica mesafe olarak onlar 2 saatlik bir mesafede yasayacaklar, gercekci olmak gerekir bu konuda.Kendi çocuklarını bile ayda bir gelmeleri konusunda size ön koşul olarak sunan adam sizin çocuklarınıza şefkatli sevgi dolu ve tam bir baba sorumluluğuyla yaklaşacak mı? Gerçek hayat vaatlerden daha sıkıcı ama hakikat.
elbette olacak, insallah hep guzel gunlerini gorsun anne ve babalari. bende kendi evlatlarimin insallah.Ayda 1 gelir gece kalırlar diye düşünmeniz olayın aslında gidişatını göremediğinizi , sadece duygusal olarak baktığınızı gösteriyor. Sevgilinizin eski eşi belki de çocukları babasına gönderecek, aranızda sorunlar olsun isteyecek, bu çocukların doğum günü,özel günleri,mezuniyet, iş , düğün vs bir çok şeyi olacak. Babaları olarak bu onun sorumluluğu evet ama sizden de beklenti içine girecek muhakkak.
burada oldukca acimasiz olundugunu biliyorum. ozellikle konu actim, ki fikir alayim. farkinda olmadigim yerlere deginirsiniz diye.Dışarda konuşuyoruz herkes olumlu diyorsunuz burda öyle olumlu bakan bir yorum göremedim. Deseniz gercekçi olayım etrafta kimse yok anlarım.
Ahhaha demek boşanmaları hakkında bilgi sahibisiniz bende bilgi sahibiyim isterseniz size sayayım mı bakın şöyledirbosanma konusunda acik bir iletisimde oldugumdan emin olabilirsiniz. beni gayet tatmin eden bir bosanma gerekcesi. bu arada bu onyarginiz... ne diyeyim ki ben.
ruhen yasadiklarimdan dolayi yasimdan bi 10 belki 15 yas daha yasli hissettigim zamanlar cok oluyor. ve ayrica; gonlume, kalbime hitap etmesi, karakteri, hayatta durusu, caliskanligi vs yasindan cok daha onemli hususlar diye dusunuyorum.
On yargı diyorsunuz deginince deburada oldukca acimasiz olundugunu biliyorum. ozellikle konu actim, ki fikir alayim. farkinda olmadigim yerlere deginirsiniz diye.
Bence siz hala gençsiniz. 50 sizin için fazlaBirkac yil once esimi kaybettim. iki kucuk cocugum var (4 ve 5 yaslarinda Rabbim bagislasin tum evlatlarimizi).
calisiyorum, evimi yuvami cocuklarimi gayet rahat gecindiriyorum. cocuklarim kres cocuklari, tempomuz cok yogun.
38 yasindayim. 50 yasinda bir sevgilim var. mutluyum, seviyorum, seviliyorum. onun 4 cocugu var, hatta torunu bile var.
ailem iliskime MUTHIS karsi. son yillarda beni cok derleyip toparladilar, destek oldular, onlara muhtac kaldigim bir cok vakit oldu. asiri agir tepkilerle karsi karsiya kaldim. yeni bir iliski icin cok erken diyorlar (dort yil oldu esim rahmetli olali). ve gorustugum kisi ile yas farkini COK fazla buluyorlar, onu yanima yakistirmiyorlar, sen oldugundan genc, o ise yasli duruyor diyorlar. cocuklarinin agirligini kaldiramazsin diyorlar. onunla tanismadilar, gorusmediler. fikirleri hep onyargi uzerine kurulu.
yoruldum, cok gerginim. son bir aydir gorusmuyoruz. benim vazgecip, onlardan ozur dilememi bekliyorlar. ben bunu elbette yapmiyorum, yapmayacagim. gorustugum insanin karakteri gayet saglam, sevgisi bana bu kadar iyi gelirken, ayrilmam icin bir sebeb yok.
benim goremedigim neyi goruyorlar. anlayamiyorum. kiminle paylastiysam ailemin yanlislarini konusuyoruz, onyargisina kiziyorlar. durum bu mu gercekten. yoksa yas farki su an farketmedigim sorunlara sebebiyet verecekte ben mi goremiyorum. veya cocuklari. bu yollardan gecenler oldu mu? fikirleriniz nelerdir?
ya soyle diyeyim;Ahhaha demek boşanmaları hakkında bilgi sahibisiniz bende bilgi sahibiyim isterseniz size sayayım mı bakın şöyledir
Zorla evlenmiştir
Hic sevmemiştir
Çocuklar için sürdürmüştür
Kadin pistir
Çocuklara ve eve bakmamistir
Hatta aldatmistir
Tek bir soru sormak istiyorum iyi bir adam olsa eşi boşar miydi
Ha bir de ben 50 yaşına yaklaştım benimkisi önyargi değil yaşanmışlık
Kendimiz yaşamadan da etrafta olan bitenden ders çıkarmak diyelim
6 ay önce mi tanıştınız ben mi yanlış anladım?inan, kendimi cok sorguluyorum. gormedigim neyi goruyorlar diye. 6 ay oncesine kadar KESINLIKLE bir erkegi hayatima almayi dusunmuyordum. taa ki onunla karsilasana kadar..o kalbime bu kadar guzel hitap edene kadar. beni boyle guzel sevene kadar.
hakkinizda hayirlisi, ama emin olun yanlizlik zor. bu asamada elbette yeni bir erkegi dusunecek kafada degilsindir. ama sevgi, ask, sevmek, sevilmek, tutku. bunlar guzel seyler.
Ne kaybedersiniz bir de kadına sorsanızya soyle diyeyim;
cok ama cok asiklarmis. buyuk bir sevgiyle tutkuyla surmus evlilikleri. finansal olarak cok ama cok bol vakitlere ulasmislar evliliklerinin son senelerinde. iyi bir anneymis, hala cok iyi bir anne oldugunu dusunuyor. 7 yildir ayrilar, birbirlerinin hayatlari konusunda bilgi sahibi pek degiller, olmakta istemiyorlar. cocuklardan oturu cok ender gorusurlermis, saygi cercevesinde.
bosanma sebeblerine cok girmek istemiyorum, agir bir onur ve gurur kirilmasi demekle yetinmek istiyorum izin verirseniz.
Yaş farkınız çok, siz henüz gençsiniz o biraz 2.baharında. Çocuklarınız küçük, enerjinizi onlara vermeniz gerekirken elalemin çoluk çocuğuyla mi uğraşacaksınız! Yaşınıza denk biri daha uygun gibi, karşı tarafın da aynı şekilde kendi yaşına denk biriyle olması daha makul.Birkac yil once esimi kaybettim. iki kucuk cocugum var (4 ve 5 yaslarinda Rabbim bagislasin tum evlatlarimizi).
calisiyorum, evimi yuvami cocuklarimi gayet rahat gecindiriyorum. cocuklarim kres cocuklari, tempomuz cok yogun.
38 yasindayim. 50 yasinda bir sevgilim var. mutluyum, seviyorum, seviliyorum. onun 4 cocugu var, hatta torunu bile var.
ailem iliskime MUTHIS karsi. son yillarda beni cok derleyip toparladilar, destek oldular, onlara muhtac kaldigim bir cok vakit oldu. asiri agir tepkilerle karsi karsiya kaldim. yeni bir iliski icin cok erken diyorlar (dort yil oldu esim rahmetli olali). ve gorustugum kisi ile yas farkini COK fazla buluyorlar, onu yanima yakistirmiyorlar, sen oldugundan genc, o ise yasli duruyor diyorlar. cocuklarinin agirligini kaldiramazsin diyorlar. onunla tanismadilar, gorusmediler. fikirleri hep onyargi uzerine kurulu.
yoruldum, cok gerginim. son bir aydir gorusmuyoruz. benim vazgecip, onlardan ozur dilememi bekliyorlar. ben bunu elbette yapmiyorum, yapmayacagim. gorustugum insanin karakteri gayet saglam, sevgisi bana bu kadar iyi gelirken, ayrilmam icin bir sebeb yok.
benim goremedigim neyi goruyorlar. anlayamiyorum. kiminle paylastiysam ailemin yanlislarini konusuyoruz, onyargisina kiziyorlar. durum bu mu gercekten. yoksa yas farki su an farketmedigim sorunlara sebebiyet verecekte ben mi goremiyorum. veya cocuklari. bu yollardan gecenler oldu mu? fikirleriniz nelerdir?
Ayda 1 defa gelirler demesi de bencillik! Kendi çocuğuna babalık yapamayan 4-5 yaşındaki çocuklarıyla mı ilgilenecek sanıyor konu sahibi..Aynı evin içine girdikten sonra ilk evlilikten olan tüm çocuklar artık hayatınıza dahildir.Ayda 1 gelir gece kalırlar diye düşünmeniz olayın aslında gidişatını göremediğinizi , sadece duygusal olarak baktığınızı gösteriyor. Sevgilinizin eski eşi belki de çocukları babasına gönderecek, aranızda sorunlar olsun isteyecek, bu çocukların doğum günü,özel günleri,mezuniyet, iş , düğün vs bir çok şeyi olacak. Babaları olarak bu onun sorumluluğu evet ama sizden de beklenti içine girecek muhakkak.
Kadını tavlamak için kendi çocuklarını gözden çıkartmış. Klasik çocuklu ikinci eş vakası. Sonra gelip konu açıyorlar "başta ayda bir gelirler dedi şimdi her hafta görüşmek istiyor napıcam" diyeAyda 1 defa gelirler demesi de bencillik! Kendi çocuğuna babalık yapamayan 4-5 yaşındaki çocuklarıyla mı ilgilenecek sanıyor konu sahibi..Aynı evin içine girdikten sonra ilk evlilikten olan tüm çocuklar artık hayatınıza dahildir.
Benim de aklıma ilk bu geldi. Kendi cocuklari ile bağı zayıf üstelik torun sahibi. Yani çocuk sorumluluğu yaşını çoktan geçmiş. Ayrıca çocukların dedesi gibi yani kuşak farkı çok olacak. Evde bu ister istemez sorun yaratacak. Küçük çocuklar gurultulubolur adamın kafası kaldirmadiginda kızacak belki de. Babam da o yaşlarda torununu sever vs ama aynı evde küçük çocukla yıllarca duramaz. Ergenlikte kavgalar olabilir vs vs. Yaş farkı olarak değil ama otuzlarda birine elli çok fazla . Biri genç diğeri orta yaşa adım atmış. Aynı evde oniki çocuğa tahammül edeceğini sanmıyorum. Üstelik kendi çocuğu ayda bir zor gelir diyorken. Liseli çocuk babaya ihtiyac duyar. Ayda bir ne yaa . Bu adam kreş yaşı çocuklara babalık mı yapacak.Kendi çocuklarını bile ayda bir gelmeleri konusunda size ön koşul olarak sunan adam sizin çocuklarınıza şefkatli sevgi dolu ve tam bir baba sorumluluğuyla yaklaşacak mı? Gerçek hayat vaatlerden daha sıkıcı ama hakikat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?