• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailemin tepkisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi brems
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Korkunç bi dünyada yaşıyoruz. İki küçük çocuğumun olduğu eve benden 12 yaş büyük torun torba sahibi adamı sokmazdım ben olsam. Sevgilinizse, yaşadığınız/bölüştüğünüz her andan keyif alıyosanız ne güzel işte. Öyle kalsın bence. Görüşün, gezin, dertleşin, eğlenin ama aynı eve sokmayın. O çocukların bu dünyada sizden başka kimsesi yok çünkü.

Ben şu mantıkta bakıyorum.Kendi yaşına yakın biri olursa çocukları da muhtemelen senin çocuklarının yaşına yakın olur ki bu daha fazla curcuna demek.Bu çocuklar büyük,babalarının anneyle paslaşması gereken konular nispeten daha az.O yüzden ben çocuklar kısmında yaşıtınız birine nazaran avantajlı bile olabilir bu durum diye düşünüyorum.
Ama 4 çocuğa rağmen eski eşi neden boşanmış,sebepleri sadece kendi anlatımından değil başka bi kaynaktan da teyit edebildiniz mi?
Çok genç yaşta çok büyük kayıp yaşamışsınız.Umarım çok mutlu olursunuz.

Çocukları için ayda bir kere gelir demişsiniz de yasal olarak yazın 1 ay, sömestır tatilinde 1 hafta, dini bayramlar, babalar günü gibi çocukların baba ile birlikte olduğu tatiller var, ki yaşları büyük istekileri zaman gelip kalabilirler. Bdv’de eşinin çocukları ile yaşayıp sorun yaşayan çok kişi var. Bunları gözönünde bulundurun. Babaları bekarken ayda bir görüşürler ama evlenince işler değişebilir.

Birkac yil once esimi kaybettim. iki kucuk cocugum var (4 ve 5 yaslarinda Rabbim bagislasin tum evlatlarimizi).
calisiyorum, evimi yuvami cocuklarimi gayet rahat gecindiriyorum. cocuklarim kres cocuklari, tempomuz cok yogun.
38 yasindayim. 50 yasinda bir sevgilim var. mutluyum, seviyorum, seviliyorum. onun 4 cocugu var, hatta torunu bile var.

ailem iliskime MUTHIS karsi. son yillarda beni cok derleyip toparladilar, destek oldular, onlara muhtac kaldigim bir cok vakit oldu. asiri agir tepkilerle karsi karsiya kaldim. yeni bir iliski icin cok erken diyorlar (dort yil oldu esim rahmetli olali). ve gorustugum kisi ile yas farkini COK fazla buluyorlar, onu yanima yakistirmiyorlar, sen oldugundan genc, o ise yasli duruyor diyorlar. cocuklarinin agirligini kaldiramazsin diyorlar. onunla tanismadilar, gorusmediler. fikirleri hep onyargi uzerine kurulu.

yoruldum, cok gerginim. son bir aydir gorusmuyoruz. benim vazgecip, onlardan ozur dilememi bekliyorlar. ben bunu elbette yapmiyorum, yapmayacagim. gorustugum insanin karakteri gayet saglam, sevgisi bana bu kadar iyi gelirken, ayrilmam icin bir sebeb yok.

benim goremedigim neyi goruyorlar. anlayamiyorum. kiminle paylastiysam ailemin yanlislarini konusuyoruz, onyargisina kiziyorlar. durum bu mu gercekten. yoksa yas farki su an farketmedigim sorunlara sebebiyet verecekte ben mi goremiyorum. veya cocuklari. bu yollardan gecenler oldu mu? fikirleriniz nelerdir?
Öncelikle yaş farkı çok yani bi noktadan sonra size kocalık yapamaz çocuklarını bilmiyorsunuz muhtemelen büyükleerdir ayagınıza çok dolanırlar yasınıza yakın onunda küçük çocukları olsa bi ihtimal bir gelecek olabilir ve sizinde çocuklarınız küçük. Eş vefatından sonra hayata yeni biri almaya bir şey diyemem ölenle ölünmüyor hayat devam ediyor ama cocuklarınız hala size muhtaç

Kendinize ve çocuklarınıza yetiyormuşsunuz ne güzel, ilişkinizin de gayet güzel gittiğini söylüyorsunuz o da çok hoş, evlenmek zorunda değilsiniz yaşayın işte bu şekilde aşkınızı.

Ayda 1 defa gelirler demesi de bencillik! Kendi çocuğuna babalık yapamayan 4-5 yaşındaki çocuklarıyla mı ilgilenecek sanıyor konu sahibi..Aynı evin içine girdikten sonra ilk evlilikten olan tüm çocuklar artık hayatınıza dahildir.
ve düşünüyorum da 50 yaşında adamın biri 4 biri 5 yaşında çocuğu kafası götürmez yahu B brems :)

ailenizi dinleyin derim ve o çocuklar da hayatınıza dahil olacak öyle veya böyle
iyi düşünün

Başta 9 -10 yaşı fazla bulmuyordum. Eşim şuan 50 ben 41im, ben deli doluyum. Eşim aksine son yıllarda çok yaşadı. İlk görenler beni kızı sanıyor. Bu durum onu iyice yaşlandırdı… evde içi geçti adamın. Dışarıdan görenler böyle görmez. Çalışıp didinen adam görür. Evin içinde durum farklı….

Siz 38mişsiniz. Yaşından büyük diyorsunuz. Ama yaşadıklarınız ışıltınızı söndürmüş olabilir. Eski ışığınız geldiğinde daha genç duracaksınız. Kaldı ki 4 çocuğu var ikisinin halen baba desteğine ihtiyacı var. Sizin çocuklar da küçük ,onlara ayak uydurması çok zor. Eşim oğluma ayak uyduramıyor…

Aileniz haklı, adamı altı aydır tanıyorsunuz sadece, yaş farkı şimdi olmasa bile ileride mutlaka sorun olacak ama yaş farkı da değil ki, adam evliliği konusunda bence yalan söylüyor. Eee tabi ki size çok iyi davranmak ve şirin görünmek zorunda, bu gözünüzü boyamasın. Diğer arkadaşların dediği gibi küçük çocuklarınız var ve bu adamın uzun vadede buna tahammül edeceğini hiç sanmıyorum. Adamın çocukları büyük sorun olmaz demişsiniz ama siz evlenirseniz ve ileride mal bölüşümünde öyle bir sorun olur ki siz de şaşırırsınız, zaten çok örnekleri var. Şu anda mantığınızı ikinci plana atmışsınız ama aileniz dibine kadar haklı.

Back
X