Ailemin Yanında Nefes Alamıyorum

Çok haklısınız insan kendi düzenine alışınca tekrar aileye uyum sağlamaya çalışmak zor oluyor. Şu anda önümde ales var. 10 mayısı bekliyorum. Sınava kadar düzenimi değiştiremem ama alesten sonra yapıcam kesinlikle bişeyler

İlaç şirketine ilaç yapmak için başvurabiliyorum. Mümessiller eczacı değil çünkü lise mezunu kişiler, eczacıları mümessil almazlar

Kuzenim Pfizer Marmara Bölge yönetiminde, şimdi aradım ve sordum. Eczacılık Fakültesi mezunu, mümessil olarak başlayıp 1 yıl sonra bölge yönetimine geçti.

Mümessiler ağırlıklı olarak üniversite mezunu, aralarında yüksek lisans mezunlarıda var.Asgari şart Lise ama biz tercih etmiyoruz diyor. Birde mesleki yeterlilik sınavına girmeleri gerekiyormuş mümessillerin.

Olmaz diye bir şey yok gördüğün gibi, alıyorlar ve çok hızlıca yükseltiyorlar. Sen hangi şehirde yaşamayı planlıyorsun, yardımımız dokunur mu?

İzmir istiyorum ama mümesailliği yapabilir miyim bilmiyorum. Malum dil gerektiren bir iş ben de asoayalim azıcık ilgilenmenize o kadar mutlu oldum ki evza depolarında tanıdıkları olan yakınlarım bile hiçbişey yapmadı. Çok teşekkür ederim

Sadece belli bir süre için yapabilirsin, zaten seni mümessil olarak tutmazlar, kuzenim (kız) nasıl yükseldiyse sende yükselirsin. Neticede yüksek lisans yapmayı planlıyorsun bu ekstradan bir puan.

Ayrıca ilaçlar senin hakim olduğun bir konu, tutukluk yapacağını sanmıyorum. Yarın ben kuzenimi yine arayıp Ege bölgesi, İzmir için yapabileceği bir şey var mı soracağım çünkü şu sıra mesleki yeterlilik sınavı yüzünden çok fazla mecburi işten çıkartma var. Eğer soruşturayım derse cv ni atarsın bana, bir denemekte yarar var.

Peki çok teşekkür ederim umarım bişeyler olur da ben de yoluma bakarım artık.

Selam arkadaslar ben yurtdisinda kaliyorum en yakin arkadasimin yasadigi bi olayi anlatayim size. Oda ailesiyle mutlu degildi ve sanki kendi evinde istenmiyor gibiydi. Meslegide vardi ama ailesinden kurtulmak icin baska bi sehire kacmaliydi. baska bir sehirdeki kadin siginma evine gitti. Siginma evinde 1 seneye yakin kaldi is aradi. O sehirde is buldu ev buldu simdi evlendi Ailesi geri dönmesini cok istedi o evlenmeden önce ama o asla pes etmedi dönmedi.

Arkadaşlarımdan birisi bu mesajımı ve diğer açtığım konuları okumuş ve bana sen mi yazdın diye mesaj attı. Burda bazı yorumlarda özel durumlarımdan da bahsettiğim için bilinmesini istemiyorum. Hiç tahmin etmemiştim beni tanıyan birisinin okuyacağını gerçekten tedirgin oldum o yüzden sildim özel konularımı

konu sılmek yasak canım duzelt ıostersen mune banlamasın senı :)

bende o şekılde yapmıştım ama ban yedım :) mune anlamaz tatlım o gormeden düzelt bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…