- 22 Temmuz 2018
- 690
- 51
- 98
- Konu Sahibi osenolsanbari3
-
Yani nisanlinfalan değilseniz bence de koymamalisiniz. Türk toplumu bu bilgiyi haketmiyor. Hatta aile tanışması durumundan önce aileye de denemek lazım.Kızlar 25 yaşındayım öbür ay 26ya giriyorum.5 aydır erkek arkadaşım var fakat profil fotoğrafımı onunla olan fotoğraf yaptım diye evde kıyamet koptu.Vay efendim 2 gündür tanıdığım insanla fotoğraf koyamazmışım.Bilgisayar oynamamada karışılıyor artık.Odama baskın yapar gibi gelip bilgisayarı kapattırıp gidiyorlar.Canıma tak etti artık.Ne yapabilirim?
Bir anne olarak konuşayımKızlar 25 yaşındayım öbür ay 26ya giriyorum.5 aydır erkek arkadaşım var fakat profil fotoğrafımı onunla olan fotoğraf yaptım diye evde kıyamet koptu.Vay efendim 2 gündür tanıdığım insanla fotoğraf koyamazmışım.Bilgisayar oynamamada karışılıyor artık.Odama baskın yapar gibi gelip bilgisayarı kapattırıp gidiyorlar.Canıma tak etti artık.Ne yapabilirim?
Kesinlikle katılıyorum.Konudan bağımsız olacak ama ,insanların fıtratını iyice öğrendiğimden beri sosyal medyada çok nadir o da belirli kişilere paylaşım yapıyorum.Koca koca teyzeler bile başkalarının paylaşımı hakkında yorumlar yapıyorlar aralarında .Hiç gerek yok dillere düşmeyeYani nisanlinfalan değilseniz bence de koymamalisiniz. Türk toplumu bu bilgiyi haketmiyor. Hatta aile tanışması durumundan önce aileye de denemek lazım.
Doğru demişler 5 aydır tanışıyorsun ne gerek var profil fotosuna.Bilgisayarda oynamana tam olarak neden karışıyorlar neyle meşgulsün okudun mu sınava mı hazırlanıyorsun napıyorsun da istemiyorlarKızlar 25 yaşındayım öbür ay 26ya giriyorum.5 aydır erkek arkadaşım var fakat profil fotoğrafımı onunla olan fotoğraf yaptım diye evde kıyamet koptu.Vay efendim 2 gündür tanıdığım insanla fotoğraf koyamazmışım.Bilgisayar oynamamada karışılıyor artık.Odama baskın yapar gibi gelip bilgisayarı kapattırıp gidiyorlar.Canıma tak etti artık.Ne yapabilirim?
Çalışmıyorum malesefDoğru demişler 5 aydır tanışıyorsun ne gerek var profil fotosuna.Bilgisayarda oynamana tam olarak neden karışıyorlar neyle meşgulsün okudun mu sınava mı hazırlanıyorsun napıyorsun da istemiyorlar
E çalışmıyorsun 26 yaşında evde oturup çocuk gibi oyun oynuyorsun evlilik yaşında sevgilini paylaşıyorsun bu aile yapısına tersse batar ki normal rahatsız olmaları önce birey olman kendi paranı kazanman işin gücünün olması gerekiyor 20 yaşında olsan neyseKızlar çalışmıyorum
Aynen ek olarak mutlu insana da tahammulleri yok. Ve laftan anlamiyorlar. Oturup onlara laf anlatmaya değmez. Keyfine bak yasa git.Kesinlikle katılıyorum.Konudan bağımsız olacak ama ,insanların fıtratını iyice öğrendiğimden beri sosyal medyada çok nadir o da belirli kişilere paylaşım yapıyorum.Koca koca teyzeler bile başkalarının paylaşımı hakkında yorumlar yapıyorlar aralarında .Hiç gerek yok dillere düşmeyeTürk toplumu dedikoduyu çook sever ,sosyal medya da da aynılar .
25-26 yaşında koskoca kadınsınız neden çalışmıyorsunuz? Ekonomik özgürlük yoksa diğer özgürlüklerin de olmaması çok normal. Ailenizin kurallarına göre yaşamak zorundasınız şu an.Kızlar çalışmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?