Ailemin yaptığı baskı doğru mu?

Çocuğuna göre değişir. Bazıları yetişkin olsa da kontrol gerektirir
Ne kadar doğru bir bakış açısı her birey şahsına özel muamele görmeli tabiki,30 yaşına gelmiş kontrol etmezsen rezil olacak tanıdıklarımda var,evli olup çocuğunu annesine bırakıp hergün gece gelende var bu durum bireysel olarak değişkenlik gösteriyor olgunluk yaşla değil karakterle ilgili tabi birde bunu engelleyen ailelerde var bir türlü sorumluluk vermeyip 40 yaşında insana bile çocuk muamelesi yapıyorlar ama genel olarak söylediğiniz şey gerçek,kişiye göre değişir.

Ben nişanlıyken bile görüşemiyordum nişanlımı askere göndericektik sarılıcaz diye babamın aklı çıktı anne baba olunca anlıycaz sanırım onları. Bilgisayar oynamanıza karışmaları da koyduğunuz profil resmine bi tepkidir büyük ihtimalle. Bi sıkıya alalım kafası oluşuyor herşeye karışmaya başlıyorlar. Göze batmaya başlıyoruz yani. Yapabilecek birşey yok bi süre ayak uydurun unuturlar zaten, tavır yapıp odalara kapanmayın daha çok üstünüze gelirler. Tecrübeyle sabit.

Yaşınıza uygun şekilde işinizde gücünüzde olsanız, ona göre davransanız hak verirdik.
Ama şu an gerçekten 27 yaş altı gençler yaşına uygun sorumluluklar almayıp standart özgürlükler bekliyor.
8 yaşındaki çocuğumun bile bilgisayar oynamak tek karışabileceğim sorumluluğu değil.

e ailen sana baski yapmasin da ne yapsin?
internetten tanidigi adama kacmaya niyetlenen sen, eski sevgilinle sevisip hamileyim diye kandirmaya calisan sen, sirf isten ayrilmak istediğin için birkac hafta arayla amcam öldü işe gitmesem olur mu, annem öldü istifa etsem olur mu diye konu acan sen...

Evet, burada bazı genç kızların yorumlarını okuduğumda ailelerinin neden baskı yaptığını bir iki mesajında anlıyorum. Mesela kumar oynayan adamları eşleri kontrol altında tutmaya çalışıyor ama bahsedilen adam 40larında vs. Bazı insanlar yetişkinliği beceremiyor bu insanlar çevresine yük oluyor farkında olmuyorlar ve ben çocuk muyum neden beni kontrol altında tutmaya çalışıyorsunuz diye şikayet ediyorlar. Halbuki kendilerini bilseler kimse belli baştan sonra kimseyle uğraşmak istemez :)

Al işte tam da tahmin ettiğim profil. Akıl yaşta değil başta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…