Iki aileye de uzagiz ama ayni sehirdeyiz. Ben ailemi haftada bir on günde bir görmek istiyorum ama hep sorun oluyo .Zirt birt goturemem seni annene madem ayrilmiycan niye evlendin diyo . Ama ben hergün gitmek istemiyorum ki. Üstelik annem kanser tedavisi goruyo psikolojisi cok bozuldu bizim gitmemiz torununu görmesi onun icin moral oluyo. Ama bunu anlatamıyorum eşime. Kendisi de ailesini aylarca gormese sorun gormuyo zaten babasiyla küs oldugu icin aylardır gitmiyor evlerine .bu hafta sonu kuzenimin kinasi ve nikahi var kinasina gidemezsin nikaha bes dk gider geliriz diyo . Onlar benim her zaman yanimda oldular . Uzaktan akraba degil ki bes dk gör çık. Allahim cildiricam insanlara yalan soylemekten bahane uydurmaktan bıktım. Ailemi akrabalarimi görmek istemem suc mu evlenince hasret kalmak mi gerek. Oyle akrabalarima da giden bi iinsan degilim dugunde bayramda yada annemlere gittigimde goruyorum.Inanin dünden beri aglamaktan gozlerim şişti esimin umrunda degil. Bundan sonra bu gunlerini de ariycaksin diyo. Oyle ustume geliyo ki keske onu hic sevmeseydim hic evlenmeseydim diyorum. Sizce ben mi abartiyorum ayni seyleri yaşayan var mı arkadaslar
benimki daha kotuydu, kendi ailesinden cikmayalim ama ben ailemi unutayim, yani unutsam yok demezdi.. ayrica kendi ablalari her gun nerdeyse, analarinin dibindeydi, gelinler bi gitsin kavga kopar.. oyle bencillerdi..Iki aileye de uzagiz ama ayni sehirdeyiz. Ben ailemi haftada bir on günde bir görmek istiyorum ama hep sorun oluyo .Zirt birt goturemem seni annene madem ayrilmiycan niye evlendin diyo . Ama ben hergün gitmek istemiyorum ki. Üstelik annem kanser tedavisi goruyo psikolojisi cok bozuldu bizim gitmemiz torununu görmesi onun icin moral oluyo. Ama bunu anlatamıyorum eşime. Kendisi de ailesini aylarca gormese sorun gormuyo zaten babasiyla küs oldugu icin aylardır gitmiyor evlerine .bu hafta sonu kuzenimin kinasi ve nikahi var kinasina gidemezsin nikaha bes dk gider geliriz diyo . Onlar benim her zaman yanimda oldular . Uzaktan akraba degil ki bes dk gör çık. Allahim cildiricam insanlara yalan soylemekten bahane uydurmaktan bıktım. Ailemi akrabalarimi görmek istemem suc mu evlenince hasret kalmak mi gerek. Oyle akrabalarima da giden bi iinsan degilim dugunde bayramda yada annemlere gittigimde goruyorum.Inanin dünden beri aglamaktan gozlerim şişti esimin umrunda degil. Bundan sonra bu gunlerini de ariycaksin diyo. Oyle ustume geliyo ki keske onu hic sevmeseydim hic evlenmeseydim diyorum. Sizce ben mi abartiyorum ayni seyleri yaşayan var mı arkadaslar
Allah yardimciniz olsun sizin de anlayissiz insanlarla ugrasmak gercekten cok zorbenimki daha kotuydu, kendi ailesinden cikmayalim ama ben ailemi unutayim, yani unutsam yok demezdi.. ayrica kendi ablalari her gun nerdeyse, analarinin dibindeydi, gelinler bi gitsin kavga kopar.. oyle bencillerdi..
esinle konus, dini boyutunu anlat, annen de hastaymis ne hakla engel olur, haftada en az 1kez gitmek kadinin dinen hakkidir.. orta yolu bulmak gerek.. yoksa boyle mutluluk mu olur..
Cogunlukla yalniz gidiyorum zaten kapinin onune birakir cikmaz kendi kapidan da alir. Anlayacaginiz cok zor bir esim var. Hep boynu bükük birakiyo beni ailem de ben uzulmeyim diye bisey demiyolarbu ne ya kendi görüşmüyor diye senide görüştürmemektir bu.ama cidden çok saçma
peki yalnız gitseniz tepkisi ne olur.belki o gitmek istemiyordur.
Iki aileye de uzagiz ama ayni sehirdeyiz. Ben ailemi haftada bir on günde bir görmek istiyorum ama hep sorun oluyo .Zirt birt goturemem seni annene madem ayrilmiycan niye evlendin diyo . Ama ben hergün gitmek istemiyorum ki. Üstelik annem kanser tedavisi goruyo psikolojisi cok bozuldu bizim gitmemiz torununu görmesi onun icin moral oluyo. Ama bunu anlatamıyorum eşime. Kendisi de ailesini aylarca gormese sorun gormuyo zaten babasiyla küs oldugu icin aylardır gitmiyor evlerine .bu hafta sonu kuzenimin kinasi ve nikahi var kinasina gidemezsin nikaha bes dk gider geliriz diyo . Onlar benim her zaman yanimda oldular . Uzaktan akraba degil ki bes dk gör çık. Allahim cildiricam insanlara yalan soylemekten bahane uydurmaktan bıktım. Ailemi akrabalarimi görmek istemem suc mu evlenince hasret kalmak mi gerek. Oyle akrabalarima da giden bi iinsan degilim dugunde bayramda yada annemlere gittigimde goruyorum.Inanin dünden beri aglamaktan gozlerim şişti esimin umrunda degil. Bundan sonra bu gunlerini de ariycaksin diyo. Oyle ustume geliyo ki keske onu hic sevmeseydim hic evlenmeseydim diyorum. Sizce ben mi abartiyorum ayni seyleri yaşayan var mı arkadaslar
ben bosandim : ) insaallah siz duzelir ve huzuru bulursunuz..Allah yardimciniz olsun sizin de anlayissiz insanlarla ugrasmak gercekten cok zor
Yabani biraz galiba. Hep yanında olmanıza ihtiyacı mı var? Kendi sosyal hayatı yok mu bu adamın?Cogunlukla yalniz gidiyorum zaten kapinin onune birakir cikmaz kendi kapidan da alir. Anlayacaginiz cok zor bir esim var. Hep boynu bükük birakiyo beni ailem de ben uzulmeyim diye bisey demiyolar
Tam tersi cok sosyal arkadaslariyla iyi gecinen devamli görüşen biridir. Ailesini ve akrabalarina pek gitmiyo ayni sekilde benim tarafima daYabani biraz galiba. Hep yanında olmanıza ihtiyacı mı var? Kendi sosyal hayatı yok mu bu adamın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?