ailemle akrabalarimla gorusmem suc mu

lokumummm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
246
271
123
Ankara
Iki aileye de uzagiz ama ayni sehirdeyiz. Ben ailemi haftada bir on günde bir görmek istiyorum ama hep sorun oluyo .Zirt birt goturemem seni annene madem ayrilmiycan niye evlendin diyo . Ama ben hergün gitmek istemiyorum ki. Üstelik annem kanser tedavisi goruyo psikolojisi cok bozuldu bizim gitmemiz torununu görmesi onun icin moral oluyo. Ama bunu anlatamıyorum eşime. Kendisi de ailesini aylarca gormese sorun gormuyo zaten babasiyla küs oldugu icin aylardır gitmiyor evlerine .bu hafta sonu kuzenimin kinasi ve nikahi var kinasina gidemezsin nikaha bes dk gider geliriz diyo . Onlar benim her zaman yanimda oldular . Uzaktan akraba degil ki bes dk gör çık. Allahim cildiricam insanlara yalan soylemekten bahane uydurmaktan bıktım. Ailemi akrabalarimi görmek istemem suc mu evlenince hasret kalmak mi gerek. Oyle akrabalarima da giden bi iinsan degilim dugunde bayramda yada annemlere gittigimde goruyorum.Inanin dünden beri aglamaktan gozlerim şişti esimin umrunda degil. Bundan sonra bu gunlerini de ariycaksin diyo. Oyle ustume geliyo ki keske onu hic sevmeseydim hic evlenmeseydim diyorum. Sizce ben mi abartiyorum ayni seyleri yaşayan var mı arkadaslar

aile bagları nedir. akrabaları ziyaret etmenin ne anlama geldiginden cok uzak bi eşiniz var sanırım.
ailesiyle ilişkisi nasıl normalde ?
uzakmı ailesine karşı?

bu ne ya kendi görüşmüyor diye senide görüştürmemektir bu.ama cidden çok saçma
peki yalnız gitseniz tepkisi ne olur.belki o gitmek istemiyordur.

Eşiniz kendisinin bu tarz aile ve akrabalık bağları zayıf olduğu için sizi anlayamayacaktır ..
Bence ona müsaade etmeyin bu konu da siz sustukça kabullendikçe üstünüze gelecektir ..
Ayrıca kendiniz gidin neden bu konularda sizi anlayamayan aksilenen birine gebe kalıyorsunuz ki .

benimki daha kotuydu, kendi ailesinden cikmayalim ama ben ailemi unutayim, yani unutsam yok demezdi.. ayrica kendi ablalari her gun nerdeyse, analarinin dibindeydi, gelinler bi gitsin kavga kopar.. oyle bencillerdi..
esinle konus, dini boyutunu anlat, annen de hastaymis ne hakla engel olur, haftada en az 1kez gitmek kadinin dinen hakkidir.. orta yolu bulmak gerek.. yoksa boyle mutluluk mu olur..

Beni deli eden şey esim dini boyutunu cok iyi biliyor benden daha bilgilidir bu konularda. Evlenmeden once izin isteme konusunda bende cok serttim ama oyle zor bi insan ki herseyden haberim olsun izinsiz hicbir şey yapilmasin istiyor. Bebegim cok küçük iki vesaitle gitmem lazim hasta oluyo yollarda. Ya esimin aile baglari cok kopuk o nedenle anlamiyo beni. Düğün konusunda sizce hakli degil miyim arkadas veya uzak degilki gitmeyim. Devamli ben taviz veriyorum kendisi hicbir şeyden eksik kalmiyo kisitlamiyorum onu. Bilmiyorum bunun sonu nereye gidecek

Allah yardimciniz olsun sizin de anlayissiz insanlarla ugrasmak gercekten cok zor

bu ne ya kendi görüşmüyor diye senide görüştürmemektir bu.ama cidden çok saçma
peki yalnız gitseniz tepkisi ne olur.belki o gitmek istemiyordur.
Cogunlukla yalniz gidiyorum zaten kapinin onune birakir cikmaz kendi kapidan da alir. Anlayacaginiz cok zor bir esim var. Hep boynu bükük birakiyo beni ailem de ben uzulmeyim diye bisey demiyolar

asla tahammul edemedıgım şeydır....esınızle sert konuşmanın zamanı gelmış bence....ustelık annenız hastaymış.....ben olsam asla alttan almam....haftada bır gıderım...eşim ıstemıyorsada annemı boşayacagıma o adamı boşarım hıç kusura bakmayın...bence cok onemlı bır konu bu

Kendi aile ilişkileri zayıf olduğu için sizi anlaması çok zor eşinizin.
Ayrıca eşiniz çok merhametsizmiş.
Özellilkle annenizin rahatsız olduğunu bile bile.
Çok geçmiş olsun.

Bebeğinizi sıkı giydirip kendiniz gideceksiniz.Belki eşiniz
üzülür kendi götürmeye devam eder.
Ya da bebek ek gıdalara geçtiyse
eşinize bırakıp gideceksiniz. Annenize Rabbim şifa versin.
sürekli yanında olmaya çalışın.
Ayrıca eşiniz olmadan daha rahat edersiniz bence annenizde.
Daha iyi yani.
Annenizi ihmal etmeyin.

Iyi ki kendi ailesine de uzak duruyor. Hep benim ailem dese bu daha kotu.. sizde soylemeyin esinize gunduzleri gidin aksam olmadan gelin..dinimizde bile koca dahi olsa bu kisi,anne baba ile gorusmeye kimse engel olamaz hele de bu anne zor bir hastalik geciriyorsa..bin otobuse git bir iki saat otur gel..ilerde allah muhafaza ailenizden birine birsey olursa,cok pisman olursunuz gitmediginiz icin.

Genelde erkekler tüm vakitlerini kendi ailelerinde geçirmek isterler ama eşlerine gelince ailelerini yok saymalarını isterler,

sorun çıkarırlar.

iyi sizin eşiniz öyle değilmiş en azından madem götür getir zor geliyor ona ya sen tek başına git yada ailenden biri gelsin alsın evden olmaz mı.

Cogunlukla yalniz gidiyorum zaten kapinin onune birakir cikmaz kendi kapidan da alir. Anlayacaginiz cok zor bir esim var. Hep boynu bükük birakiyo beni ailem de ben uzulmeyim diye bisey demiyolar
Yabani biraz galiba. Hep yanında olmanıza ihtiyacı mı var? Kendi sosyal hayatı yok mu bu adamın?

Baskasinda duysam hic durma bosan gitsin derdim ama evlenince oyle olmuyor iste. Bebegimiz daha alti aylik belki zamanla duzelir diye düşünüyorum. Çünkü esim onceden boyle degildi. Aslinda tam anlatamadim durumu dogumumdan hemen sonra kayinvalidemle kavga ettik. Aileler de isin icine karisti. Kayinvslidem bir sürü iftira atti hem benim hem annem hakkinda. Malesef ki esim de bunlara inandi. Olaylarin ardindan alti ay geçmesine rağmen esim sanki ben ve annem haksiz gibi kin guduyor. Gorusmek istemiyo benim de sık gorusmemi istemiyo. Herseyi Rabbime havale ettim elimden hicbir sey gelmiyo benim icin dua eder misiniz

anneniz hastaymış.

madem ki işin dini boyutunu çok iyi biliyor beyefendi!!! akraba ziyaretinin yapılması gerektiğini, hasta ziyaretinin sevabını da çok iyi bilir!!

bir hatırlatın isterseniz...

çok sinirleniyorum böyle adamlara.
kadınlara nefes aldırmayan, yaşama hakkı vermeyen adamlara.
gerçi kadınlarımızda da suç ama neyse o başka bir tartışma meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…