Sizden istediği ne o zaman? Çok saçma, o arkadaşlarıyla plan yaptığında, siz de ailenizle vakit geçirin. Nedir derdi? Ailenle arasında bir sürtüşmemi oldu?Tam tersi cok sosyal arkadaslariyla iyi gecinen devamli görüşen biridir. Ailesini ve akrabalarina pek gitmiyo ayni sekilde benim tarafima da
Inşallah ama bu gidisle biraz zor gibi. Peki sizin cocugunuz var mi. Ben yapi olarak cok zayif bir insanim bebegimle bunu kaldiramazsam die düşünüyorum. Ailem destek olur ama annemi bu gunleinde bir de ben uzmek istemiyorum. Bilmiyorum napcamben bosandim : ) insaallah siz duzelir ve huzuru bulursunuz..
Eşiniz ailenizi sevmiyor mu ?Inşallah ama bu gidisle biraz zor gibi. Peki sizin cocugunuz var mi. Ben yapi olarak cok zayif bir insanim bebegimle bunu kaldiramazsam die düşünüyorum. Ailem destek olur ama annemi bu gunleinde bir de ben uzmek istemiyorum. Bilmiyorum napcam
cocugum yok..Inşallah ama bu gidisle biraz zor gibi. Peki sizin cocugunuz var mi. Ben yapi olarak cok zayif bir insanim bebegimle bunu kaldiramazsam die düşünüyorum. Ailem destek olur ama annemi bu gunleinde bir de ben uzmek istemiyorum. Bilmiyorum napcam
Iki aileye de uzagiz ama ayni sehirdeyiz. Ben ailemi haftada bir on günde bir görmek istiyorum ama hep sorun oluyo .Zirt birt goturemem seni annene madem ayrilmiycan niye evlendin diyo . Ama ben hergün gitmek istemiyorum ki. Üstelik annem kanser tedavisi goruyo psikolojisi cok bozuldu bizim gitmemiz torununu görmesi onun icin moral oluyo. Ama bunu anlatamıyorum eşime. Kendisi de ailesini aylarca gormese sorun gormuyo zaten babasiyla küs oldugu icin aylardır gitmiyor evlerine .bu hafta sonu kuzenimin kinasi ve nikahi var kinasina gidemezsin nikaha bes dk gider geliriz diyo . Onlar benim her zaman yanimda oldular . Uzaktan akraba degil ki bes dk gör çık. Allahim cildiricam insanlara yalan soylemekten bahane uydurmaktan bıktım. Ailemi akrabalarimi görmek istemem suc mu evlenince hasret kalmak mi gerek. Oyle akrabalarima da giden bi iinsan degilim dugunde bayramda yada annemlere gittigimde goruyorum.Inanin dünden beri aglamaktan gozlerim şişti esimin umrunda degil. Bundan sonra bu gunlerini de ariycaksin diyo. Oyle ustume geliyo ki keske onu hic sevmeseydim hic evlenmeseydim diyorum. Sizce ben mi abartiyorum ayni seyleri yaşayan var mı arkadaslar
Cocugu hhasta edeceksin diyo istemiyo tek gitmemi deKendiniz gitseniz?
Cocugu hhasta edeceksin diyo istemiyo tek gitmemi de
Bakmaz kiÇocuğa o baksın, siz gidin?
Iki aileye de uzagiz ama ayni sehirdeyiz. Ben ailemi haftada bir on günde bir görmek istiyorum ama hep sorun oluyo .Zirt birt goturemem seni annene madem ayrilmiycan niye evlendin diyo . Ama ben hergün gitmek istemiyorum ki. Üstelik annem kanser tedavisi goruyo psikolojisi cok bozuldu bizim gitmemiz torununu görmesi onun icin moral oluyo. Ama bunu anlatamıyorum eşime. Kendisi de ailesini aylarca gormese sorun gormuyo zaten babasiyla küs oldugu icin aylardır gitmiyor evlerine .bu hafta sonu kuzenimin kinasi ve nikahi var kinasina gidemezsin nikaha bes dk gider geliriz diyo . Onlar benim her zaman yanimda oldular . Uzaktan akraba degil ki bes dk gör çık. Allahim cildiricam insanlara yalan soylemekten bahane uydurmaktan bıktım. Ailemi akrabalarimi görmek istemem suc mu evlenince hasret kalmak mi gerek. Oyle akrabalarima da giden bi iinsan degilim dugunde bayramda yada annemlere gittigimde goruyorum.Inanin dünden beri aglamaktan gozlerim şişti esimin umrunda degil. Bundan sonra bu gunlerini de ariycaksin diyo. Oyle ustume geliyo ki keske onu hic sevmeseydim hic evlenmeseydim diyorum. Sizce ben mi abartiyorum ayni seyleri yaşayan var mı arkadaslar
Baskasinda duysam hic durma bosan gitsin derdim ama evlenince oyle olmuyor iste. Bebegimiz daha alti aylik belki zamanla duzelir diye düşünüyorum. Çünkü esim onceden boyle degildi. Aslinda tam anlatamadim durumu dogumumdan hemen sonra kayinvalidemle kavga ettik. Aileler de isin icine karisti. Kayinvslidem bir sürü iftira atti hem benim hem annem hakkinda. Malesef ki esim de bunlara inandi. Olaylarin ardindan alti ay geçmesine rağmen esim sanki ben ve annem haksiz gibi kin guduyor. Gorusmek istemiyo benim de sık gorusmemi istemiyo. Herseyi Rabbime havale ettim elimden hicbir sey gelmiyo benim icin dua eder misiniz
Yok artık ya.. Kafam basmıyor gerçekten bu düşünceleri, nasıl kafasında barındırıyor eşleriniz. Gerçekten problemi olmalı.Cocugu hhasta edeceksin diyo istemiyo tek gitmemi de
Benimkide öyle. Onun ailesyle yasıoz ztn. Bende benim tarafla biraz limoniydim bi çok akrabamı çıkardm hayatmdan ama senede bi iki gideriz giderken dayına gitmem amcana gitmem die pazarlk yapar. Anremdede bi gece kalırz. İki saatlk yol. Bayramlarda ğitmem zatem gitseydimde sorun olurdu. Çöpsüz üzüm istiyorlar bunlar..benimki daha kotuydu, kendi ailesinden cikmayalim ama ben ailemi unutayim, yani unutsam yok demezdi.. ayrica kendi ablalari her gun nerdeyse, analarinin dibindeydi, gelinler bi gitsin kavga kopar.. oyle bencillerdi..
esinle konus, dini boyutunu anlat, annen de hastaymis ne hakla engel olur, haftada en az 1kez gitmek kadinin dinen hakkidir.. orta yolu bulmak gerek.. yoksa boyle mutluluk mu olur..
o zaman kimsesi olmayan biriyle evlenecekler.. kim ailesinden vazgecer..Benimkide öyle. Onun ailesyle yasıoz ztn. Bende benim tarafla biraz limoniydim bi çok akrabamı çıkardm hayatmdan ama senede bi iki gideriz giderken dayına gitmem amcana gitmem die pazarlk yapar. Anremdede bi gece kalırz. İki saatlk yol. Bayramlarda ğitmem zatem gitseydimde sorun olurdu. Çöpsüz üzüm istiyorlar bunlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?