ailemle akrabalarimla gorusmem suc mu

Tam tersi cok sosyal arkadaslariyla iyi gecinen devamli görüşen biridir. Ailesini ve akrabalarina pek gitmiyo ayni sekilde benim tarafima da
Sizden istediği ne o zaman? Çok saçma, o arkadaşlarıyla plan yaptığında, siz de ailenizle vakit geçirin. Nedir derdi? Ailenle arasında bir sürtüşmemi oldu?

Ne olursa olsun tavız vermeyın tavrınzı koyun nasıl sacma bı seydır bu ya sızın evladınız kız mı erkek mı bılnıyorum ama bı dusunsun bakaklım kendı kızınada oyle yapıldgjı ve evladına hasrt kaldıgını kaldıkı aynı sehırlerdesız valla aıle cok cok onemlı ne olrsa olsun bu konuda tavız vermeyın aılenıze gıdıp gelmek sızın en dogal hakkınız

Eşiniz ailenizi sevmiyor mu ?
Tek derdi sizi anlayamaması mı?
Normalde aksi bir adam belli ki böyle bir konuda problem oluyor size .

Akraba neyse de kanser tedavisi gören bir anneye göndermemek vicdansızlık..
Bir gün o da evladına hasret, bekler durur evladını görmeyi..

cocugum yok..
bosanmis olsam da kimseye kolayca bosan diyemem, demem.. evlilik icin elden gelen fazlasiyla yapilmali, fedakarliksa fedakarlik, ne gerekirse.. ama yine de olmuyosa, o zaman son care olur bosanma.. biraz zaman verin ve deneyin, olmazsa bosanirim dusuncesiyle degil ama, 'gercekten' duzeltmek niyetiyle.. sonrasi sonra dusunulur.. sizin bir de evladiniz var, bilhassa onun icin cabalayin.. dua edin.. insaallah iyi olur.. (bir de kimseye bahsetmeyin sorunlarinizdan, yayildikca boguluyo insan)

kendi gelmesin sen kendin git

Onceden böyle degildi boyle olacağını bilsem bebek yapmak için brz düşünürdüm. Annesinin yuzunden ailemle dogumumdan sonra mesafe koydu. Halbuki ailemin tek bir kabahati yok kendisi de biliyor aslinda sirf annesinin kabahatini örtmek icin böyle davraniyor. Ne yapacağımı bilemiyorum alttan almak zorunda birakiyo beni kendisi hic adim atmiyo

bununla ilgili bir konu açmıştım daha önce bizde evlenince kadın ailesinden uzak kalmalı anlayışı var.

Eşiniz annesinin iftiralarından dolayı annenize kin güdüyor olabilir ama sizin annenizle görüşmenize engel olamaz.

İnanamıyorum böyle yapanlara! Akrabayı geçtim de kanser tedavisi gören bir anneye götürmek neden zor olsun.
Uzaksa uzak, bu bencillik.
Üzgünüm ama suç sende, neden böyle alıştırdın, ben canım istediğinde anneme gidemesem çıldırırım.
Sen kanser tedavisi gören anneni eşinin saçma kompleksleri yüzünden göremiyorsan, eşinden ziyade sende hata..

Tavrını koy arkadaşım
Bu ne ya af edersin de ipler tamamen onun elinde...
Nasıl insanmış eşin ya hasta anneyi kızından ayırmak nedir?
ben senin yerinde olsam inan ki atlar taksiye giderim( ki yapmışlığım da var)
sen sustukça alttan aldıkça üstüne çıkıyor ... Yazık...

Reactions: anu
Benimkide öyle. Onun ailesyle yasıoz ztn. Bende benim tarafla biraz limoniydim bi çok akrabamı çıkardm hayatmdan ama senede bi iki gideriz giderken dayına gitmem amcana gitmem die pazarlk yapar. Anremdede bi gece kalırz. İki saatlk yol. Bayramlarda ğitmem zatem gitseydimde sorun olurdu. Çöpsüz üzüm istiyorlar bunlar..

o zaman kimsesi olmayan biriyle evlenecekler.. kim ailesinden vazgecer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…