Kızlar herkese iy akşamlar bugün zaten işyerinde berbat bir gün geçirdim insanlar birşeyler soruyor anlatıyoruz insan gibi bize bağiranlarmı dersiniz suratımıza telefonu fırlatmak isteyenlermi dersiniz anlayacağiniz yeterince kötüydüm. Eve geldim geçen konu açmıştim kuzenim corona zamana kız istemede kız isteme tutturdu yine aynı muhabnet bende sinir krizi geçirdim artik annem kronik hasta ve birçok hastalığı var yahu kadına anlatıyorum defalarca düzgünce konuştum anne bak risk gurubusun en az 2 ay daha evden çıkmaman gerek ya görseniz onlar aradığında telefonda eziliyor büzülüyor artik koptum bende ben de ablamda onların iyiliğini düşünürken hem annem hem babam bizim ne nankör evlatliğimizi bıraktı ne başka birşey inanin kendimi övmüyorum ama ben de ablamda hep kendimizden çok onları düşündük ve karşiligina bakın ya artık gerçketen kaldırmiyor kafam bugün ölmek istedim kimseye yaranamıyorum ta geldim 32 yaşima hala durumuma bakın insanlar kendine yuva kurup veya bekar olanlar imkanlari olup eve çıkarken ben bu hayata mahkum oldum resmen