• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemle birbirimize girdik çok sinirliyim kızlar :(

Once evlenmek icin acele ederler, sonra da evlenince hic de matah birsey olmadigini gorurler.
İnanin evlennip evlenmemeleri zerre umrumda değil ama şu dönemde bunu yapmalari ne cahillik ve bir kronik hastayi defalarca arayip illa onuda götürmek istemeleri o kadar sinir oluyorumki aklima geldikçe kafami toplayamiyorum üzerine birde izin vermiyoruz diye konunun geldiği noktaya bakarmısınız o kadar komikki coronadan bu noktaya gelmemiz düşünmemeye çalışıyorum .Bu kadın belli gidecek ama sonu ne olur ben bilmiyorum deliricem artik

8 yıl aradan sonra bende aileyle yaşamaya başladım tabi aile denilecekse.( 4 yıl lise 4 yıl üniversite) hep yurtlarda kaldım. Yazın bile doğru dürüst gelmezdim. Bu sene geldim zor yani aileyle yaşamak. Sizin yine anne baba benim onlarda değil.
Aşırı zor hemde allah herkese can sağlığı versin ama herkes uzak olsun bu yaştan sonra hele asla olmuyor...sizin neden anne baba değilmi

Bırakın taksın maskesini gitsin zaten gidecekmiş ben dil dökmem bile mesela çünkü yapacaksa yapacaktır onu bilirim:anne:

Kızlar herkese iy akşamlar bugün zaten işyerinde berbat bir gün geçirdim insanlar birşeyler soruyor anlatıyoruz insan gibi bize bağiranlarmı dersiniz suratımıza telefonu fırlatmak isteyenlermi dersiniz anlayacağiniz yeterince kötüydüm. Eve geldim geçen konu açmıştim kuzenim corona zamana kız istemede kız isteme tutturdu yine aynı muhabnet bende sinir krizi geçirdim artik annem kronik hasta ve birçok hastalığı var yahu kadına anlatıyorum defalarca düzgünce konuştum anne bak risk gurubusun en az 2 ay daha evden çıkmaman gerek ya görseniz onlar aradığında telefonda eziliyor büzülüyor artik koptum bende ben de ablamda onların iyiliğini düşünürken hem annem hem babam bizim ne nankör evlatliğimizi bıraktı ne başka birşey inanin kendimi övmüyorum ama ben de ablamda hep kendimizden çok onları düşündük ve karşiligina bakın ya artık gerçketen kaldırmiyor kafam bugün ölmek istedim kimseye yaranamıyorum ta geldim 32 yaşima hala durumuma bakın insanlar kendine yuva kurup veya bekar olanlar imkanlari olup eve çıkarken ben bu hayata mahkum oldum resmen:KK43:
Kuzenin kız istemek istiyorsa ailesi ile gitsin istesin. Annenleri ne karıştırıyor ya. Corona zamanı kız isticem diyor bir de yetmiyor sülalece gidelim diyor. Ne saçma sapan düşünen insanlar var ya. Ailenin yaşı 60 üzerinde mi? İnsanlar bazen bu yaştan sonra çocuklaşmaya başlıyor psikolojik olarak. Alıngan kırılgan oluyor

Kuzenin kız istemek istiyorsa ailesi ile gitsin istesin. Annenleri ne karıştırıyor ya. Corona zamanı kız isticem diyor bir de yetmiyor sülalece gidelim diyor. Ne saçma sapan düşünen insanlar var ya. Ailenin yaşı 60 üzerinde mi? İnsanlar bazen bu yaştan sonra çocuklaşmaya başlıyor psikolojik olarak. Alıngan kırılgan oluyor
Babam 60 yaş üzeri.onlar doğduk büyüdük herkesin yanında öylelerdi bize biz onlar için bir hiçiz çünkü evlenmedik diyede onu dert ettiler sürekli onun hırsıda var herkes evlenmiş biz kalmisiz kaldiysak kaldik ya napabilirim kendimimi öldürecem dertleri başka onlarin bizde saf gibi halaa Onlari düşünüyoruz benim için bu saatten sonra bütün ipler koptu zaten artik konuşmak bile istemiyorum

Sizi çok iyi anlıyorum benim de babam hiç umursamıyor. Bulaşıcı bir hastalık olmasa ne hali varsa görsün diyeceğim neredeyse. Hiçbir şekilde ikna olmuyor. Sizin işittiğiniz ağır sözleri işitmemek adına artık bu konu hakkında konuşmuyorum kendisiyle. Ama içim içimi de yiyor tabii. Ailemin acısını mümkün olduğu kadar geç yaşamak isterim ama beraber yaşamak da artık insanın sinirlerini harap ediyor. Verecek bir tavsiyem yok. Bol sabır ve sakinlik diliyorum.

Sizi çok iyi anlıyorum benim de babam hiç umursamıyor. Bulaşıcı bir hastalık olmasa ne hali varsa görsün diyeceğim neredeyse. Hiçbir şekilde ikna olmuyor. Sizin işittiğiniz ağır sözleri işitmemek adına artık bu konu hakkında konuşmuyorum kendisiyle. Ama içim içimi de yiyor tabii. Ailemin acısını mümkün olduğu kadar geç yaşamak isterim ama beraber yaşamak da artık insanın sinirlerini harap ediyor. Verecek bir tavsiyem yok. Bol sabır ve sakinlik diliyorum.
Çok mantıklı davranmişsiniz benimde içim içimi yesede susmam gerektiğini anladım .Hepimiz elbet öleceğiz ancak bile bile buna atlamak ayrı birşey kızdığımız o ama anlamıyorlar malesef tedbir aldıktan sonra napalim gerisi kader diycez allahim herkese can sağlığı versin ama herkes uzakta olsun bunu bir kez daha net anladim

Back
X