ailemle esim arasinda kaliyorum..

slm kizlar.. su anda tatil dolayisiyla annemlerin yazliginda kaliyorum.. esim de haftada birkac gununu ayarlayip geliyor.. simdiye kadar ailemle esim arasinda bir sorun yoktu aslinda ama son birkac aydir,daha dogrusu sanki ben hamile kaldiktan sonra birbirlerinden pek hoslanmaz oldular.. herkeste bi tavir.. annemle babam kendi aralarinda surekli tartisir.. annem dominant bir tiptir.babam da sessiz sakin.. dirdir tartisma hic bitmez evde.biz alismisiz.esim de aslinda bir sey demiyordu simdiye kadar ama son zamanlarda benim yanimda tartismasinlar geriliyorum senin de psikolojin etkileniyor bence dedi.. ben de annemden guzelce rica etmistim..anne bak artik.kac yasina geldiniz yapmayin ben esime karsi da mahcup.oluyorum dedim.. en son gecenlerde yine bi dirdir..en ufak seyleri buyutmeler..sofraya huzurla oturamiyoruz esim de ben odadayken geldi yine dir dir filan dedi bunalmis.. ben de bisey demedim ama cok kirildim da..disari ciktik dolasmaya.orda da yine biz ayri biyere tatile.gidelim filan demeye basladi.ben de patladim bana ne,ben onlara soyledim.. beni neden geriyosun vs vs.. kavga ettik. topla esyalarini git dedim.ertesi gun donecekti aslinda ama isten cagiriyorlar bahanesi yaptik.gitmek istemese de gitti.. o gidince annemlere de soylendim sizden bir sey rica ettim diye.. onlar da bugun olursa bisey yoktu o iyice kapris yapmaya basladi bahane uretiyor filan dediler.. biz kac yasinda insanlariz hareketlerimizi ona gore mi duzenlicez diyolar.. alismisiz yapamiyoruz diyolar..
esim hakli belki ama benim ona kirildigim nokta beni arada birakmasi ve bu halde olayi daha da tirmandirmasi.. beni uzmekten sinirlendirmekten cekinmiyor..
Eşinize ailen psikolojini olumsuz etkiliyo bence derken kendisi daha beter etkiliyo farkında mı acaba?? Aslında bi yandan haklı öyle bi ortamda gerilebilir.. ama bunu bu kadar büyütmesi hoş değil.. aynı şekilde sizin de git demeniz hoş olmamış.. sakince konuşulup çözülebilecek bir konu diye düşünüyorum..

Ben eşinizi çok iyi anlıyorum.
Benim de teyzem ve eniştem aynı sizinkiler gibidir. Kapının dışına onlarla çıkasım gelmiyor çok utanıyorum. Hep bir didişme ve bağırışma. Cidden alışık olmayan insan utanıyor, herkes bize bakıyor gibi geliyor. Teyzemlere de onların böyle kavgayla anlaşması normal geliyor ama öz teyzem olduğu halde evlerine gitmemeye özen gösteriyorum.
Eşinizin tedirgin olduğunu bile bile tatil için uzun süre kalmanızı anlamadım. Anneniz babanızdır gider bir hafta hadi onbeş gün kalırdınız yüzerdiniz sonra yine kendi evinizde eşinizle huzurla otururdunuz.
Benim eşim yüzmek için ailesinde kalsa uzun süre beni tek bırakıp evde ve ben gittiğimde hep mahcup olsam o huzursuzlukta sinirlenirdim yine sakinmiş.
Yani sizi özlüyor ve geliyor ama huzursuz oluyor size söylüyor bir sonuç yok.
Aynısını eşinizin yaptığını düşünün.
Annesine gidiyor siz çalışıyorsunuz evde yalnızsınız. Kocanızı özlüyor gidiyorsunuz ve kayınvalie kayınpeder kavga halinde ve siz herkes bakıyor gibi geldiği için utanıyorsunuz rahatsız oluyorsunuz. Bunu eşinize dediğiniz halde kalmaya devam ediyor ne hissedersiniz?
Bilmiyorum ben o kadar süre ayrı kalamazdım dönerdim sanırım.

Benim kv ve kpederde boyle. Inanin hic huzur yok. Hep bir dirdir hep bir ses yukseltmeler. Gercekten annen ve babam dan sen alismis olabilirsin ama karsi taraf katlanmak zorunda degil ve cok rahatsiz edici

Kocan haklı git diyen sensin.
Ben olsam o an giderdim.
Ayrıca annenizde hiç damada ayıp oluyor demiyor bir de adamı kötülüyor

Gerginliğe hiç gelemem sürekli didişen tartışan insanların yanından mümkün olduğunca uzaklaşırım şahsen adı üstünde tatil huzur nasıl bulur insan :işsiz:Eşimin ailesinin yanından da bu sebeple uzaklaşıyoruz 1 hafta beraber zaman geçirdik eşimle nasıl kaçacağımızı şaşırdık yol uzun olmasaydı vallahi otobüse atlayıp dönecektik huzur sakinlik önemli eşiniz haklı kişinin psikolojisi bozuluyor:KK51:

Back
X