slm kizlar.. su anda tatil dolayisiyla annemlerin yazliginda kaliyorum.. esim de haftada birkac gununu ayarlayip geliyor.. simdiye kadar ailemle esim arasinda bir sorun yoktu aslinda ama son birkac aydir,daha dogrusu sanki ben hamile kaldiktan sonra birbirlerinden pek hoslanmaz oldular.. herkeste bi tavir.. annemle babam kendi aralarinda surekli tartisir.. annem dominant bir tiptir.babam da sessiz sakin.. dirdir tartisma hic bitmez evde.biz alismisiz.esim de aslinda bir sey demiyordu simdiye kadar ama son zamanlarda benim yanimda tartismasinlar geriliyorum senin de psikolojin etkileniyor bence dedi.. ben de annemden guzelce rica etmistim..anne bak artik.kac yasina geldiniz yapmayin ben esime karsi da mahcup.oluyorum dedim.. en son gecenlerde yine bi dirdir..en ufak seyleri buyutmeler..sofraya huzurla oturamiyoruz esim de ben odadayken geldi yine dir dir filan dedi bunalmis.. ben de bisey demedim ama cok kirildim da..disari ciktik dolasmaya.orda da yine biz ayri biyere tatile.gidelim filan demeye basladi.ben de patladim bana ne,ben onlara soyledim.. beni neden geriyosun vs vs.. kavga ettik. topla esyalarini git dedim.ertesi gun donecekti aslinda ama isten cagiriyorlar bahanesi yaptik.gitmek istemese de gitti.. o gidince annemlere de soylendim sizden bir sey rica ettim diye.. onlar da bugun olursa bisey yoktu o iyice kapris yapmaya basladi bahane uretiyor filan dediler.. biz kac yasinda insanlariz hareketlerimizi ona gore mi duzenlicez diyolar.. alismisiz yapamiyoruz diyolar..
esim hakli belki ama benim ona kirildigim nokta beni arada birakmasi ve bu halde olayi daha da tirmandirmasi.. beni uzmekten sinirlendirmekten cekinmiyor..