Ailemle ilgili

Kardeşiniz okula gitmiyor mu? O okuldeyken anneniz dinlesin kafasını, gezsin dolaşsın. Zaten bakıcı da geliyormuş. 3 saat de ordan rahatlar. Anneniz biraz drama queenlik yapıyor

Kardeşiniz okula gitmiyor mu? O okuldeyken anneniz dinlesin kafasını, gezsin dolaşsın. Zaten bakıcı da geliyormuş. 3 saat de ordan rahatlar. Anneniz biraz drama queenlik yapıyor
Henüz okula gidecek durumda değil. Daha fazla rahatlık istiyor. Ben bakmaya mecburmuşum gibi davranıyor. Ve davranışıyla sözleriyle yaptıklarıyla beni de böyle hissettiriyor

Herkes kendi doğurduğuna bakacak arkadaş. Madem ağır geliyor baktın o zaman ikinciyi üçüncüyü doğurmayacaksın. Anneniz aşırı haksız.
Eşiniz de maşallah iyi biriymiş, katlanmış. Ama artık harbiden de yetmiş. Sizin kendi aileniz var, anneniz kocasıyla da çocuklarıyla da kendi ilgilensin. Olması gereken bu.
Doğurmadığınız çocukların annesi değilsiniz.

Bişey daha yazıcam sinirleri de zorlamak istemiyorum ama. İkide bir kardeşime ‘dur onun çocuğu oldu senin pabucun dama atıldı annecim’ diyor acayip vicdan yaptırıyor bana.

Bişey daha yazıcam sinirleri de zorlamak istemiyorum ama. İkide bir kardeşime ‘dur onun çocuğu oldu senin pabucun dama atıldı annecim’ diyor acayip vicdan yaptırıyor bana.
Derse desin. Kardeş ayrı kendi evladınız ayrı. O çocukların annesi sensin anne, ben değilim deseydiniz ya. Siz kendi evladınızın annesisiniz. Lütfen artık herkes yerini bilsin, bildirin.

Derse desin. Kardeş ayrı kendi evladınız ayrı. O çocukların annesi sensin anne, ben değilim deseydiniz ya. Siz kendi evladınızın annesisiniz. Lütfen artık herkes yerini bilsin, bildirin.
Bunları okuyunca rahatlıyorum. Yanlış düşünmüyorum yani değil mi? Doğru yoldayım..

Bunları okuyunca rahatlıyorum. Yanlış düşünmüyorum yani değil mi? Doğru yoldayım..
Yok. Annesi olmayana annelik edilir ama annesi olan çocuğun neden ikinci bir annesi olacak ki? Ne gerek var? Kendi evladınızı düşünün, ikinci bebeğiniz olsa siz ister misiniz ilkinin annelik etmesini?

Ben size çok üzüldüm. Anneniz tüplerini mi bağlatıyor, rahmini mi aldırıyor, hem eşiyle anlaşamıyor ürüyor. Çok gerildim gece gece, siz yüzde bir milyon haklısınız. Zerre kadar vicdan yapmayın, cahilken hakkınıza girmişler, siz kendi çocuklarınızın hakkına girmeyin.

Haklısınız. Ben artık annem için vicdan yapmıyorum zaten.bu sefer de kardeşlerimden vuruyor beni.

Anneniz, babanız hayatta, eve bakıcı tutacak imkanları var. Sizin küçük çocukla halinizle onlara karşı bir mecburiyetiniz yok.
Evdeki çocukların yaşları küçük, onları yaparken siz güvenmemişler sonuçta. Annenizin size kıyamayan bir tavrı olsa yine elinizden geleni yapın derim ama elinizi verseniz kolunuzu kaptıracak durumdayken mümkün olduğu kadar uzak durmanız en doğrusu, yapacak bir şey yok.

Annemin bana kıyamaması.. okuyunca ağlayasım geldi :)) aynen o durumdayım elimi versem kolumu kaptırıyorum

Anneniz aşırı bencil ve manipülatif bir karakter, böyle insanlardan uzak durun. Annenizi siz seçmediniz, kardeşinizin de böyle olmasını istemezdiniz, yıllarca elinizden gelenin fazlasını yapmışsınız. Hiç vicdan yapacağınız bir durum yok. Anneniz zaten yakında ağlayarak sizi arar zaten merak etmeyin.

Yoo aslinda annesi resmen konu sahibine guvenerek yapmış 2 ve 3.cocugu garezide ondan zaten.

Kizcagizin buyumesini bekleyip uremeye tam gaz devam etmis resmen.

Konu sahibi tavrini asla bozma, farkindayim kardesin ozel bir cocuk diye ekstra vicdan yapıyorsun annende buna oynuyor zaten ama ozel cocugunu dusunen arkasindan bir daha hamile kalmazdi.
Yesilimsim

Siz niye kendi ailenize odaklanmiyorsinuz hergun gidip orada durmak ne demek aklniz basiniza nekadarda gec gelmis erkek kardesinizi engelleyin faydasiz annenizede mesafe koyun size yardimi yok ancak yuk olmua kardesiniz onun sorumluluğu siz kendi cocugunuza bakacaksiniz bakicida tutmus daha ne istiyor asiri bencil biri asla geri adim atmayin sesiniz ciksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…