Ailemle ilgili

Şu an senin çocuğuna senden başka kim bakıyor? Kimse.

Evlendikten sonra her gün sabahtan akşama kadar baba evinde kalıp hizmet ederek hata etmişsin. Evlenir evlenmez sadece kendi ailenle ilgilenmeliydin. Gördüğün gibi tüm bunlara rağmen yaranamayıp üstüne trip yemişsin.

Kaç yıllık kocasıyla neden durmadan konuşmaya gidiyor? Evde baş başa konuşamıyorlar mı? Aşırı saçma geldi. O ne öyle liseli aşıkların her fırsatta buluşmaya çalışması gibi.

Ee başkasına nefes aldırayım derken sen boğulmuşsun, kurtaran yok.

3 yıldır bunu yapıyorum. Bu saatten sonra anlar mı dersiniz.
Evliliğin bozulsun istiyorsan annene hizmete devam et. Bak senin de çocuğun var. Bir düşün annenin sana yaptırdıklarını sen çocuğuna yaptırır mısın?

Ohh ne ala, evin tüm sorumluluğunu ilk çocuğa yükle, sonra " anayım ben ana" diye gez.

Geçenlerde başka konuda benim yorumumu anlamak istediği gibi anlayıp" çocuğa sorumluluk vermek gerekir, hayat müşterek" diye çemkiren biri vardı. Gelsin şu konuyu okusun.

Ya ben evlendiğimin, evliliğin nolduğunun farkına varmamışım ki :)) kendimce ‘ailemdir yardımcı oluyorum, tabi olacağım iyi yapıyorum’ modundayım. Onlar da öyle empoze etmiş zaten yıllarca. Maymun yeni gözünü açtı anlayacağınız.
Çocuğa bütün bir evin sorumluluğu yüklenmez. Çocuğa çocuk yüklenmez. Yani tabi sorumlulukları olacaktır da..

Arkadaşlar ben tepkimi koymaya devam ediyorum
Bir haftadır hiç bir şekilde iletişim kurmuyoruz biliyor musunuz? Çok üzülüyorum, çok yıprandım, ailemi çok özledim, bu kadar günden sonra karşılaşsak, konuşsak ne yapacağız bilmiyorum. Onlar da aynı şeyi hissediyor mudur? Açıkçası inşallah hissediyorlardır. Kimseyle de konuşamıyorum içten içe perişan oldum ya. Lütfen bişeyler yazın.
Kardeşlerime sarılıp ağlamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…