Ailemle kavga ettim ama pişmanım?

CICEKLITEPE

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2024
1.566
164
43
29
1 aydır evdeydim bugün dışarı çıkacaktım düşünün bahçeye bile çıkmıyorum daha dışarı cikacam der demez üstüme gelindi sevgilinle bulusacaksin demi falan diye zaten devamlı olan bişeydi çok bikmistim bu durumdan peşimden gelinmesi avaz avaz bagrilmasi bir karar veriyorum rahatça dile getiremiyorum çekiniyorum tavırlarından artık baskıdan önyargidan bikmistim şunu çok iyi biliyorum birden kriz geçirdim sinir krizi çok fenaydım o an ne yaptığımı bile hatırlamıyorum bayadır doluydum ama sonradan pişman oldum ya gerçekten yani bazen ben diyorum bende mi sorun var ben mi saygısızım ama bunaldım artık bana niye böyle yapıyorlar ben bilmiyorum teyzem çok yapıyor ananneme sonra ikisi birden daha evden çıkana kadar dünyanın lafını yiyorum teyzem ananneme soyleniyor soyle yapacak böyle edecek dolduruyor bir kere bile kadin bana güvenmedi bir kere ailesi ona öyle yapmadi istediği gibi dışarı çıkardı neden bana bh baskıyı yapıyor zerre güvenmez mi insan ben dışarı çıkınca erkeklerin yüzüne bile bakmıyorum bazen yani yana yürüyen yüzüme bakardı bakıyım bakıyor mu diye ya daha neler var neler yaşadım ya geçmişte her şeyini bana bağlamış ama ben boğuluyorum artık beni niye eve tıkıyorsun ne istiyorsun benden farzet ki gittim erkek arkadaşımın yanına sen beni tembihlesen varya asla ufacık bir ters hareketim olmaz güvendiğin için ama yok yok yok yapmıyor bu evden çıkana kadar bu baskı sürecek en sonunda patladım ama çok pişman oldum napıcaimi bilmiyorum ya markete bile gidemiyorum şuan yattım uyudum gidemiyorum ben şu kapıdan bişey söylemeden çıksam kadın avaz avaz bağıracak buna eminim adım kadar haber vermeden çıktığım için ama üstümü giyinip kendimi dışarı atasım var bağıra çağıra ağlasam da zerre acımıyor benim derhal iş bulmam artık dayanamıyorum erkek arkadaşımla da aram açıldı benim suçlu oldugum bu sebepten ne zamandır soğuk yapıyor yani çok bunaldım çok bunaldım Allah günah yazmasa atıcam kendimi bi yerden

Annenle açık açık konuş. De ki anacığım siz beni kısıtladığınızı sanıyorsunuz ya, ben sevgilimle buluşmaya karar verince zaten buluşuyorum. Ne onları yor ne sen yalan söyle..

Ne anlatmaya çalıştığın hakkında hiçbir fikrim yok. Türkçeyi suriyelilerden öğrenmiş gibisin.

Annenle açık açık konuş. De ki anacığım siz beni kısıtladığınızı sanıyorsunuz ya, ben sevgilimle buluşmaya karar verince zaten buluşuyorum. Ne onları yor ne sen yalan söyle..
Sevgili yaptım diye evden çıkmayayım mı

Tam böyle birşey yapıp ban yemistim, neymiş yorum silmek yasakmış, yorumumla ban yesem daha iyiydi
Deme öyle goygoy yapıyodum kızlar arasında. Burdan yetkililere sesleniyorum, yanlış yere yazmışım, asıl noktalamasaydım ban yerdim ahlakı bozmaktan, lütfen beni banlamayın

Deme öyle goygoy yapıyodum kızlar arasında. Burdan yetkililere sesleniyorum, yanlış yere yazmışım, asıl noktalamasaydım ban yerdim ahlakı bozmaktan, lütfen beni banlamayın
Hemen yorumu konuya cevirseydin yaa, neyse görmezler belki, aklında bulunsun hemen çevir konuyu bundan sonra

Çok yanlış yapıyorsun öfke patlamaları sinir krizleri vs ne alaka?
İyice yüz göz olmuşsunuz
Bu şekilde mesafeni asla koruyamazsın.

Artık işe gir çalış. Az da olsa para güçtür. O zaman sesini çıkarabilirsin ancak.

Israrla çalışmıyorsun liseli aklıyla takılıyorsun. Liseli olsan daha iyi onlar en azından günde 7-8 saat okula gidiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…