• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemle Kavga Ettim Camları Aşağı Indirdim :((

Arkadaşlar bazı aileler vardır sizin dırdırcı dediğiniz anne-babalarınızın yanında çerez kalır.
Anneye vurmuş kötü evlat derken kendi annenizin o küfrü ettiğini düşünün.
Öz dedem ben küçükken bundan beterdi ve ben anneme anne ben olsam yüzüne tükürürdüm sen çok sabırlısın derdim.
Ne ekersen onu biçersin demişler, anne de bunu ekmiş.

El kaldırması hatalı ama tahammül diye bi'şey var.

Son düzenleme:
Babam birde gelsin beni dövsünmü isterdiniz ???
Ne yapsın,abim doldurdu yeterince babamı.
Evet aslında alevlendiren abim,onun yüzünden camlar indi aşağıya.
Sabah annemin çok kötü kufretmesinden yakınan abim annemle birden bir oldu.

ay ne alaka ya :) manyak mıyım ben niye baban seni dövsün isteyeyim yorumumdan bunu mu çıkardın?

eyvallah o zaman canım,iyi de yzsak kötü anlıyorsun tebrikler.

anne-baba olmak kimseye o çocuğu üzme hakkı vermiyor,
vurman tartışmasız kötü ama seni de o duruma getiren ne kimbilir.
sen sakin ol işine gücüne bak, bu çaresizlikten kurtul suçluluk duygusundan kurtul.
ne kadar uzak o kadar iyi.

Aile içi sorunların nasıl berbat olduğunu ben bilirim .
Öyle zamanlarım oldu ki odamdan çıkmadım yemeğimi herkesten önce yedim masaya oturmadım .
Yemek zamanı dayak yememek için uyuyor taklidi bile yaptım .
Sizinki anne benimki baba .
Anneniz çok hatalı çook .
Benim babamın bana söylediği küfürleri duysan anneninkiler hafif kalır .
Markete gittim bir şey almadan döndüm diye o....luk yapmaya mı gittin diye kaşım gözüm patlayana kadar dayak yediğimi bilirim .
Çok zor böyle ailede yaşamak .
Herkes anlamaz .
Allah senin gibi çocuğu düşmanıma versinmiş .
Babamın elinden kurtulmak için onu ittim dışarı çıktım orda düşmüş babam .
Bende berbat bir evladım .

Hanginize cevap vereceğimi şaşırdım,böylesine katı yorumlar beklemiyordum..

Tatlım sen sakın katı yorumlardan etkilenme.
Lütfen sil göz yaşlarını,emin ol bende senin yollarından geçtim,çok ağır günlerim oldu.
Bileklerimin içi acırdı sinirden..Sinirlerin geçtiği yerler çürümüştü sanki..
Çok iyi bilirim yorgana sarılıp,kendimi yalnız hissetmemek için yorgandan medet umduğumu.
Yer yarılıp,yerin dibine geçmeyi çok istemişimdir,buhar olup uçayım,kimse bulamasın beni..
Çok iyi bilirim anne-oğul birleşmesini,ve küçüğün dışlanmasını..
Benim bir odam bile yoktu,annemin yatağında yatıyordum,eğer kavgalıysak,gelip kovardı yatağından yada mutfağından.

Sığınacak liman ararsın,babaanneme sığınırdım çoğu zaman..
Kendini rezil rüsva hissedersin,ailen sana değer vermiyor,el nasıl versin diye düşünürsün..

Fakat yıllar geçtikçe,o seni dışlayan aile,sana muhtaç,senden gelecek tek bir mesaja,bir tek alo demene muhtaç kalacaktır.
Şimdi kıymetime kar yağıyor benim,eminim seninde öyle olacak gün gelecek.
Lütfen sakin ol,ve kendini geliştirici şeylerle ilgilen..
Hepsi kabus,hepsi kötü rüya..

bende annemden hakaretler yedim zamanında, ama salak bile demedim.
koluma çok sefer vurdu, ama hiç karşılık vermedım.

annem benı dövse bıle asla küfür edemem, en basit kelımeyı bıle söyleyemem
heleki vurmak mı,, asla rabbım esirgesin :19:

kendını şiddete karşı koru elbet, odana git kapını kilitle olsun bitsin.
çatır çatır ederım polemiğimi ayrı... ama dediğim gibi ''salak'' kelimesini bile kullanamam.
benim kızım başlatsa ilk kavgayı
ben onu öyle bir döverdım ki :ssz: neyse...

annenle asla bu tarz sevıyelere düşme, o düşsün
ama sen düşme.

Son düzenleme:
Anne olması ona kötü davranmak, küfretmek, dövmek hakkını vermiyor kimse kusura bakmasın
Kızım biraz idare et dese ölür müymüş de kıza terlik fırlatıyor küfür ediyor
Size göre her doğuran anne olabilir, ona karşı gelinmemesi gerekir
Ben yaşamadım ama yaşayan arkadaşa da şahit oldum
O küfür o hakaret neler yaptırır insana ki sadece bu olay olmadığını söylüyor
Bazen bardak damla damla dolar ve sonunda taşar...

KK da yapılan enn aklı başında yorumlardan biri,bunu görebildiğiniz için teşekkür ediyorum size..

Herkes ne kadar terbiyeli,anneci olmuş bravo.
Büyük ihtimal konu sahibi ergenlik çağında.(demiştim ama çoktan geçmişsin ergenlik çağını)
Anne baba,kardeş nasıl ilgi sevgi,saygı verirse,bir çocuk,üstelik (kız çocuğu)ona göre tepkisini gösterir.
Konu sahibini çok iyi anlıyorum ve ona ALLAH SABIR VERSİN diyorum sadece.

Bir çiçeğe toprağın ve gübrenin en kalitelisini verirsen,o çiçek nasıl bir hal halır değil mi?
Canlı,bakmaya doyulamayan,pırıl pırıl..

Konu sahibi belki o kokudan o an için çok rahatsız olmuş,annesini uyar mış sanırım.
Sonuçta oda bir evin bireyi,ve kaldığı odanın iğrenç kokmasına tahammül edemeyip sinirlenmiş.

Annesinin ne kadar saygıdan yoksun olduğunu,o küfürden anlabiliyoruz.
Hiç bir normal anne o küfürü etmez,etmemeli.
Öyle bir küfürü hiç bir kız çocuğu hak etmez,hak ettiğini düşünen annelerin kız çocuklarının çok büyük yanlışları olmalıdır namus meselesi gibi.

Üstüne sözde abinin baskısı,anne oğulun kafa kafaya yaptığı iğrenç psikolojik baskı,o kız kardeşin sabırını zorlamasına yeterde artar.

Herkes klasik şeyler söylemiş..'ne kadar terbiyesizsin,senin gibi evlat düşman başına vs'

Eminim öyle bir küfürü yeseydiniz,belkide konu sahibinden çok daha fazla tepkiler verirdiniz.

Empati yapmadan direkt yapıştırmışsınız kıza etiketi..

Zaten yeterince dışlanıyor ailesi tarafından,birde burada çoğu kişi gene birer tekme atmış kızcağıza.

Allah sabır versin canım sana..
Tek yapman onlarla fazla diyolağa girmemen,kendini yetiştirmen,onlardan çok üstün olman..
Lütfen onları örnek alma,sakın evladın olduğunda,ailenin sana yaşattıklarını ona yaşatma.
Kendini yetiştir,herkesin parmakla göstereceği pırıl pırıl biri ol.
Sakın onların arasında saygını,sevgini köreltme insanlara karşı.
Lütfen kendini salma,hep dim dik ayakta ol..Bunlar gelip geçici günlerin,hayat senin için başlamadı henüz.
Bunları kabuslu günlerin olarak düşün,gelecek ve geçecek; )

Kaç yaşındasın bu arada?

21 yaşındayım.Çok sağolun yorumunuz için. Benim hissettiklerimi çok güzel aciklamissiniz. Içimi ferhatlattiniz teşekkürler :)

Aile içi sorunların nasıl berbat olduğunu ben bilirim .
Öyle zamanlarım oldu ki odamdan çıkmadım yemeğimi herkesten önce yedim masaya oturmadım .
Yemek zamanı dayak yememek için uyuyor taklidi bile yaptım .
Sizinki anne benimki baba .
Anneniz çok hatalı çook .
Benim babamın bana söylediği küfürleri duysan anneninkiler hafif kalır .
Markete gittim bir şey almadan döndüm diye o....luk yapmaya mı gittin diye kaşım gözüm patlayana kadar dayak yediğimi bilirim .
Çok zor böyle ailede yaşamak .
Herkes anlamaz .
Allah senin gibi çocuğu düşmanıma versinmiş .
Babamın elinden kurtulmak için onu ittim dışarı çıktım orda düşmüş babam .
Bende berbat bir evladım .

Ben de kongreye eğitime gidiyorum diye avrupai, serbest olmuştum. Yok dışarıdan gelip neden duş alıyormuşum falan. İnsanın zihniyeti sapık olmasın. Sevmiyorum ya, gram aramıyorum, özlemiyorum. Kimse de anlamıyor. Sanıyorlar ki anne-baba dırdırı bu. Yok ya evine de gitmem, görmek de istemem. Her an şimdi neye patlıcak kızcak diye kaygıyla yaşamak çok zor.

yaş 21 lse bazı sorumluluklar alman gerek temizlik gibi, uemek yapma gibi hep hazıra konmak olmaz ,sanırım annen artık tembelliğinden bıkmıştır büyük ihtimal oğlunu seviyordur,bu kızdan bana hayır yok diyordur, bütün gün temizlik yemek,ütü belki oda bunalımdadır ,otur bir düşün bence git özür dile ve konuşun ağlamakla olmaz bunlar

Herkes önce bi kendine baksın!
Burada eşinizin anası babası hakkında atıp tutuyorsunuz siz iyi gelin oluyorsunuz da bu kızcağız mı kötü evlat oluyor.
Yaşamayan bilmez ki kimse de bilmesin yaşamasın da zaten.
Anneme vurdum şimdide odama geçtim göbek atıyorum demiyor burda kızcağız? Bir elde cımbız bir elde ayna dalga geçip yerden yere vuruyorsunuz!!!
Nerede empati???
Gece gece sinir oldum

Son düzenleme:
sadece ilk mesajı okudum.Yazık cok yazıkkk kalk sen sil o zaman camları:50: senin gibi annem yanımda olsa kölesi olurdum:43: mezarda canım annem :43: ona hic saygısızlık yapmadıgım halde keske daha iyi ilgilenseydim diye hayıflanırım:50: Allah ıslah etsin saygısız evlatları

peki biz senin hasta olduğunu ilk yorumundan nasıl anlayacağız canım? belirttin mi bunu? müneccim değiliz ya..

küfür ettiği için bile olsa vurmamalıydın.hala aynı fikirdeyim hatalı olan tek o değil sende de var..ama madem bir rahatsızlığın var o zaman annen de doğru olanı yapmış.

ama ne olursa olsun anne çocuğunu affeder zaten pişman olmuşsun eğer özür dilemek istiyorsan geç kalmadan yap bunu ama o küfür içinde annen özür dilemeli senden.büyüklük budur zaten.

kadesa yorumunda haklısın ama bu arkadasın yası kucuk yanı hata yapmaya musaıt agac yasken egılır ama annesının yası daha fazla bence annesı oyle yapmasaydı bu arkadsta o davranısta bulunmazdı bence:26::26:

Keşke katı yorum yapan arkadaşlar 1 günlüğüne böyle sapkın zihniyetli ailelerde yaşayıp görselerdi. Keşke benim babam da dersini çalış, eve geç gelme diye dırdır etseydi. Bunlardan küsseydik. Konuyu okuyup yazdıkça dağılıyorum, ağlayasım geliyor.

Herkes önce bi kendine baksın!
Burada eşinizin anası babası hakkında atıp tutuyorsunuz siz iyi gelin oluyorsunuz da bu kızcağız mı kötü evlat oluyor.
Yaşamayan bilmez ki kimse de bilmesin yaşamasın da zaten.
Anneme vurdum şimdide odama geçtim göbek atıyorum demiyor burda kızcağız? Bir elde cımbız bir elde ayna dalga geçip yerden yere vuruyorsunuz!!!
Nerede empati???
Gece gece sinir oldum

Ya vallahi helal,sonuna kadar katılıyorum.

Ben de kongreye eğitime gidiyorum diye avrupai, serbest olmuştum. Yok dışarıdan gelip neden duş alıyormuşum falan. İnsanın zihniyeti sapık olmasın. Sevmiyorum ya, gram aramıyorum, özlemiyorum. Kimse de anlamıyor. Sanıyorlar ki anne-baba dırdırı bu. Yok ya evine de gitmem, görmek de istemem. Her an şimdi neye patlıcak kızcak diye kaygıyla yaşamak çok zor.

Çook .
Bunu yaşamayan anlamaz .
Dışarıdan yorum yapmak öyle kolay ki .
Evlenip kurtulmak istiyorum 21 yaşında .

yaşı çokta küçük değil bu yaşta evlenen ve evi çeviren var

kadesa yorumunda haklısın ama bu arkadasın yası kucuk yanı hata yapmaya musaıt agac yasken egılır ama annesının yası daha fazla bence annesı oyle yapmasaydı bu arkadsta o davranısta bulunmazdı bence:26::26:

yok anacım bu gece bende sorun var..diyorum ki anne hatalı 10 defa dedim bunu ama eğer konu sahibi pişmansa ve arayı düzeltmek isytiyorsa gönlünü alsın bari ama anne de özür dilemeli o küfürlerle olmaz.annelik bu değil.bu kadar kolay değil...

ne demişim şimdi ben çok mu fena bişey demişim? kendimden şüphe dicem artık ama.yapıcı olmaya çalışıyorum daha fazla kışkırtmak istemiyorum çünkü zaten üzgün konu sahibi bari orta yolu bulalım diyorum.

sonuçta anne-baba atsan atılmaz.

Back
X