KK da yapılan enn aklı başında yorumlardan biri,bunu görebildiğiniz için teşekkür ediyorum size..
Herkes ne kadar terbiyeli,anneci olmuş bravo.
Büyük ihtimal konu sahibi ergenlik çağında.(demiştim ama çoktan geçmişsin ergenlik çağını)
Anne baba,kardeş nasıl ilgi sevgi,saygı verirse,bir çocuk,üstelik (kız çocuğu)ona göre tepkisini gösterir.
Konu sahibini çok iyi anlıyorum ve ona ALLAH SABIR VERSİN diyorum sadece.
Bir çiçeğe toprağın ve gübrenin en kalitelisini verirsen,o çiçek nasıl bir hal halır değil mi?
Canlı,bakmaya doyulamayan,pırıl pırıl..
Konu sahibi belki o kokudan o an için çok rahatsız olmuş,annesini uyar mış sanırım.
Sonuçta oda bir evin bireyi,ve kaldığı odanın iğrenç kokmasına tahammül edemeyip sinirlenmiş.
Annesinin ne kadar saygıdan yoksun olduğunu,o küfürden anlabiliyoruz.
Hiç bir normal anne o küfürü etmez,etmemeli.
Öyle bir küfürü hiç bir kız çocuğu hak etmez,hak ettiğini düşünen annelerin kız çocuklarının çok büyük yanlışları olmalıdır namus meselesi gibi.
Üstüne sözde abinin baskısı,anne oğulun kafa kafaya yaptığı iğrenç psikolojik baskı,o kız kardeşin sabırını zorlamasına yeterde artar.
Herkes klasik şeyler söylemiş..'ne kadar terbiyesizsin,senin gibi evlat düşman başına vs'
Eminim öyle bir küfürü yeseydiniz,belkide konu sahibinden çok daha fazla tepkiler verirdiniz.
Empati yapmadan direkt yapıştırmışsınız kıza etiketi..
Zaten yeterince dışlanıyor ailesi tarafından,birde burada çoğu kişi gene birer tekme atmış kızcağıza.
Allah sabır versin canım sana..
Tek yapman onlarla fazla diyolağa girmemen,kendini yetiştirmen,onlardan çok üstün olman..
Lütfen onları örnek alma,sakın evladın olduğunda,ailenin sana yaşattıklarını ona yaşatma.
Kendini yetiştir,herkesin parmakla göstereceği pırıl pırıl biri ol.
Sakın onların arasında saygını,sevgini köreltme insanlara karşı.
Lütfen kendini salma,hep dim dik ayakta ol..Bunlar gelip geçici günlerin,hayat senin için başlamadı henüz.
Bunları kabuslu günlerin olarak düşün,gelecek ve geçecek; )
Kaç yaşındasın bu arada?