Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaş 21 lse bazı sorumluluklar alman gerek temizlik gibi, uemek yapma gibi hep hazıra konmak olmaz ,sanırım annen artık tembelliğinden bıkmıştır büyük ihtimal oğlunu seviyordur,bu kızdan bana hayır yok diyordur, bütün gün temizlik yemek,ütü belki oda bunalımdadır ,otur bir düşün bence git özür dile ve konuşun ağlamakla olmaz bunlar
anne işte, bi arkadaş yazmışya üveyde olsa anne kutsaldır falan, bunlar laf, kızını satan var yaa, geçen haberlerde kızlarıyla grup seks yapan ailenin haberi vardı, bunlar mı kutsal, her türlü genelleme yanlıştır anne var anne var bizzat hayatımdan bir örnek verdim kadesacım babannem bizi de sevmez zaten babamı sevmediğinden
Hasta olmama
rağmen yine bir işe yarayayim boş durmayayim diyorum. Yapiyorumda odami
temizliyorum,ilaclarimi kendim iciyorum,yemegimi kendim
hazirliyorum.Hatta evde sağlıklı abla abi varken çayı ben koyup ben
kaldiriyorum.Onlar disarida sevgilileriyle gezerler ben ailemden
utanirimöyle bir şey yapmam. Başlarını öne egdirmem. Babami düşünürüm
ihtiyacim olan şeyi biraz daha bekler babam soyleyene kadar konusunu
açmam. Ama onlar marka giyer. Ailemi benden çok düşünen yok. Yinede ben
kötü evladım. Saglikliykende çok cektim abiden anneden hasta oldum devam
ediyor.
Keşke katı yorum yapan arkadaşlar 1 günlüğüne böyle sapkın zihniyetli ailelerde yaşayıp görselerdi. Keşke benim babam da dersini çalış, eve geç gelme diye dırdır etseydi. Bunlardan küsseydik. Konuyu okuyup yazdıkça dağılıyorum, ağlayasım geliyor.
yaşı çokta küçük değil bu yaşta evlenen ve evi çeviren var
güzelim ne yapmaya karar verdin?epey yazanlar oldu,şlmdi nasılsın?
Bugün annemle tartistik ve bu konuyu gördüm dahada üzüldüm,
Asla büyük konusmayin buraya gelip demek istiyorum atip tutanlara,fevri cevaplar cok yersiz!
Tabi ki cok üzücü bir olay yasamissin ve tabi ki vurmasaydin ama o da o küfürü etmeseydi keske,
Bilemiyoruz ki belki annende babandan mi sIkayetci ve sana patladi?
Istersen konusmaya calis yarin sakin kafayla,ve özür dileyerek cok kirildigini söyle o cirkin laflara.
Umarim bu son olur...hersey daha iyiye gider.
Olumsuz yorumlar kadar, umut veren olumlu yorumlarda geldi ve bu beni kendime getirdi çok şükür. Şimdi biraz daha iyiyim. İnşallah evdeki bu gerginlikte geçer gider :)
Aile içi sorunların nasıl berbat olduğunu ben bilirim .
Öyle zamanlarım oldu ki odamdan çıkmadım yemeğimi herkesten önce yedim masaya oturmadım .
Yemek zamanı dayak yememek için uyuyor taklidi bile yaptım .
Sizinki anne benimki baba .
Anneniz çok hatalı çook .
Benim babamın bana söylediği küfürleri duysan anneninkiler hafif kalır .
Markete gittim bir şey almadan döndüm diye o....luk yapmaya mı gittin diye kaşım gözüm patlayana kadar dayak yediğimi bilirim .
Çok zor böyle ailede yaşamak .
Herkes anlamaz .
Allah senin gibi çocuğu düşmanıma versinmiş .
Babamın elinden kurtulmak için onu ittim dışarı çıktım orda düşmüş babam .
Bende berbat bir evladım .
kızımında bir arkadaşı var oda annesinden .çekiyor onun anneside ilkokul mezunu bütün gün kıza temizlik yaptırıyor kendisi oturuyor varsa yoksa eve harcama yapıyor kızına kıyafet dahi almak lstemiyor üniversitede kızlar onunla dalga geçmiş hiç kıyafeti yok dlye, bunları kızıma anlatırken epey ağlamış bazılar babadan bazılar anneden .çeker sen her 2 herhalde seninde sınavın bunlar