• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemle Kavga Ettim Camları Aşağı Indirdim :((

yaş 21 lse bazı sorumluluklar alman gerek temizlik gibi, uemek yapma gibi hep hazıra konmak olmaz ,sanırım annen artık tembelliğinden bıkmıştır büyük ihtimal oğlunu seviyordur,bu kızdan bana hayır yok diyordur, bütün gün temizlik yemek,ütü belki oda bunalımdadır ,otur bir düşün bence git özür dile ve konuşun ağlamakla olmaz bunlar

Hasta olmama rağmen yine bir işe yarayayim boş durmayayim diyorum. Yapiyorumda odami temizliyorum,ilaclarimi kendim iciyorum,yemegimi kendim hazirliyorum.Hatta evde sağlıklı abla abi varken çayı ben koyup ben kaldiriyorum.Onlar disarida sevgilileriyle gezerler ben ailemden utanirimöyle bir şey yapmam. Başlarını öne egdirmem. Babami düşünürüm ihtiyacim olan şeyi biraz daha bekler babam soyleyene kadar konusunu açmam. Ama onlar marka giyer. Ailemi benden çok düşünen yok. Yinede ben kötü evladım. Saglikliykende çok cektim abiden anneden hasta oldum devam ediyor.

güzelim ne yapmaya karar verdin?epey yazanlar oldu,şlmdi nasılsın?

anne işte, bi arkadaş yazmışya üveyde olsa anne kutsaldır falan, bunlar laf, kızını satan var yaa, geçen haberlerde kızlarıyla grup seks yapan ailenin haberi vardı, bunlar mı kutsal, her türlü genelleme yanlıştır anne var anne var bizzat hayatımdan bir örnek verdim kadesacım babannem bizi de sevmez zaten babamı sevmediğinden

yok ya nerede her anne kutsal ki bunun öz üvey ilgisi yok..hep derim doğurmakla anne olmuyor işte verdiğin örnekler bunun kanıtı.

hep şunu deriz; Allah hayırlı evlat versin diye ama senin şu yazdıklarını okuyunca Allah hayırlı anne-baba da versin demek geliyor içimden.

Anneye hak verip kıza beddua edenler neyin kafasını yaşıorsunuz Allah aşkına?

Sırf o kızı doğurdu diye dövüp küfretmek hakkına mı sahip oluyor anne? :51::51:

Hasta olmama
rağmen yine bir işe yarayayim boş durmayayim diyorum. Yapiyorumda odami
temizliyorum,ilaclarimi kendim iciyorum,yemegimi kendim
hazirliyorum.Hatta evde sağlıklı abla abi varken çayı ben koyup ben
kaldiriyorum.Onlar disarida sevgilileriyle gezerler ben ailemden
utanirimöyle bir şey yapmam. Başlarını öne egdirmem. Babami düşünürüm
ihtiyacim olan şeyi biraz daha bekler babam soyleyene kadar konusunu
açmam. Ama onlar marka giyer. Ailemi benden çok düşünen yok. Yinede ben
kötü evladım. Saglikliykende çok cektim abiden anneden hasta oldum devam
ediyor.

o halde annen hemen piskoloğa gltsin sanırım depresyonda

İçim parçalanarak okuyorum bazı yorumları :50:
Aileden yana huzurum allah'a şükür çok yerinde. Annemden en fazla ''cadı'' sözünü işitmişimdir, babam bal'dır zaten. Bu olayları anlamam için yaşamam gerekmiyor ama, dibine kadar anlıyorum :50:
21 yaş edilen küfürleri hazmetmek için geç bir yaş, kolay olmaz eminimki sindirmesi...
Hele annenin küfürler etmesi çok dokunur evlada, boğazım düğümlendi.
Anne ya... Anne bu, anneye en muhtaç olunan yaşlar yirmili yaşlar :50:
Ah ne desem...
Ne desem...
Huzur, sabır, güzel bir gelecek dilemekten başka birşey gelmiyor elimden, keşke gelse :43:

Kendi camını kendin sil, bir daha annene vurma, evinizde camları falan indirme :31:
Ya biz de ergen olduk, ne yollardan geçtik( belki büyüktür yaşınız bilemicem) annemle benim de kavgalarım oldu. Ama o söyledi ben sustum, annemle küs kalmam söz konusu bile olmaz zaten :19:
Evinizde saygının s'si yok. Kimse kimseye saygı duymuyor. Tahammülsüzlük ise had safhada :31:

Keşke katı yorum yapan arkadaşlar 1 günlüğüne böyle sapkın zihniyetli ailelerde yaşayıp görselerdi. Keşke benim babam da dersini çalış, eve geç gelme diye dırdır etseydi. Bunlardan küsseydik. Konuyu okuyup yazdıkça dağılıyorum, ağlayasım geliyor.

Keşke devlet böyle aileler için terapileri zorunlu kılsa... Keşke...
Sorunlar konuşulsa, aileler eğitilse...

yaşı çokta küçük değil bu yaşta evlenen ve evi çeviren var

Yahu konu sahibi süregelen kötü davranışlardan bahsediyor, derdi camı silmem değil ki, evlenip ev çevirmeyle ne alakası var, neden sadece kendi düşüncenize odaklanıyorsunuz ? Biraz onun yerine koysanıza kendinizi ?

Bugün annemle tartistik ve bu konuyu gördüm dahada üzüldüm,

Asla büyük konusmayin buraya gelip demek istiyorum atip tutanlara,fevri cevaplar cok yersiz!

Tabi ki cok üzücü bir olay yasamissin ve tabi ki vurmasaydin ama o da o küfürü etmeseydi keske,

Bilemiyoruz ki belki annende babandan mi sIkayetci ve sana patladi?

Istersen konusmaya calis yarin sakin kafayla,ve özür dileyerek cok kirildigini söyle o cirkin laflara.

Umarim bu son olur...hersey daha iyiye gider.

kızımında bir arkadaşı var oda annesinden .çekiyor onun anneside ilkokul mezunu bütün gün kıza temizlik yaptırıyor kendisi oturuyor varsa yoksa eve harcama yapıyor kızına kıyafet dahi almak lstemiyor üniversitede kızlar onunla dalga geçmiş hiç kıyafeti yok dlye, bunları kızıma anlatırken epey ağlamış bazılar babadan bazılar anneden .çeker sen her 2 herhalde seninde sınavın bunlar

Bugün annemle tartistik ve bu konuyu gördüm dahada üzüldüm,

Asla büyük konusmayin buraya gelip demek istiyorum atip tutanlara,fevri cevaplar cok yersiz!

Tabi ki cok üzücü bir olay yasamissin ve tabi ki vurmasaydin ama o da o küfürü etmeseydi keske,

Bilemiyoruz ki belki annende babandan mi sIkayetci ve sana patladi?

Istersen konusmaya calis yarin sakin kafayla,ve özür dileyerek cok kirildigini söyle o cirkin laflara.

Umarim bu son olur...hersey daha iyiye gider.

İnşallah güzel dilekleriniz için teşekkürler.
Bilemiyorum ki babamla bir sorunlari yok ama,kaç gündür ağır temizlikler yapiyor bayram için belki onun yorgunlugu stresi. Ben yardım edebilsem edeyim ama benim herşeye dikkat etmem lazım yoksa hastanelik olurum. Annemde zaten demez gel temizleyeceksin falan diye sonuçta hastanelik olunca refakatcim o oluyor o zaman ev daha bir batıyor. Ama işte yorulunca sinir çıkarma huyu var. Özür dileyemiyicem sanırım yada zaman geçmesi lazım henüz çok yeni..

Olumsuz yorumlar kadar, umut veren olumlu yorumlarda geldi ve bu beni kendime getirdi çok şükür. Şimdi biraz daha iyiyim. İnşallah evdeki bu gerginlikte geçer gider :)

geçer gider merak etme sonuça ailesiniz siz.ne annen kötü ne sen sadece ikinizde de öfke kontrolü yok.sinirlenince dünyayı görmüyosunuz bir de annenin küfür problemi var.

bu gece güzelce uyu yarın herkes evden gidince annenle yalnız kalacaksın sonuçta ikinizden biri bir adım atarsınız konuşursunuz.o da pişmandır belki.

Aile içi sorunların nasıl berbat olduğunu ben bilirim .
Öyle zamanlarım oldu ki odamdan çıkmadım yemeğimi herkesten önce yedim masaya oturmadım .
Yemek zamanı dayak yememek için uyuyor taklidi bile yaptım .
Sizinki anne benimki baba .
Anneniz çok hatalı çook .
Benim babamın bana söylediği küfürleri duysan anneninkiler hafif kalır .
Markete gittim bir şey almadan döndüm diye o....luk yapmaya mı gittin diye kaşım gözüm patlayana kadar dayak yediğimi bilirim .
Çok zor böyle ailede yaşamak .
Herkes anlamaz .
Allah senin gibi çocuğu düşmanıma versinmiş .
Babamın elinden kurtulmak için onu ittim dışarı çıktım orda düşmüş babam .
Bende berbat bir evladım .

Kıyamam canım benim ya .s tüylerim ürperdi okurken :(

"anne kutsaldir canlarim" amma "anne" bizde anneye ana(rusca da mama diyoruz cogumuz) diyoruz bir deyim vardir bilmiyorum anlayacakmisiniz azerice ama yazayim "ana ana olmalidir dana olmamalidir" diye
yani ben iyi cocuguna sahib cikan nice eziyyetlerle cocugunu buyuten cocuguyla agliyip gulen annelerden bahs etdim.....
simdi konu sahibin annesi zaten evladi hasta diye (camlarini filan siliyo)r uzulmuyormudur sizce annesi?
ici aciyordur kesin cok kotu biri degildir bu da kesin cunki kendi evladi yazmis zaten annem sinirlenince boyle olur yoksa esbirili sen biridir diye...
sizde gah konu sahibi ni sucluyorsunuz kah da annesini

sadece arkadasa destek cikmak lazim ki toparlansin ve hatalarini anlasin
iki taraftan birini yerlere vurmakla elimize ne gecerki dimi....
konu sahibi sakinlesdikce annesiyle ilgili iyi seyler yazmaya basliyor bilmem fark etdizmi ...
zaten hangi iyi evlat iyi anneye soz getirirki basini egdirirki dimi
bu iyi degilmidir biz neden evladi anneye kiskirtalimki dimi
her iki tarafida desteklemeliyizki her iki tarafda iyilessin

Kokuyosa kokuyo o kadar agresiflik niye?
Ve ben o kadar tepkiyi verebiliceğin bi koku olduğunu düşünmüyorum.
Nem kokuyodur..
Hastalığını bilmiyorum ALLAH acil şifalar versin geçmiş olsun..
Bende onca hastalık geçirdim ama bişey kokuyo diye anneme tepki vermedim..
Verdiysem bile bu niye böyle kokuyo ya demişimdir veya bu cümleyi başka bi konuya uyarlayıp söylemişimdir anlatabiliyo muyum ?
Asla ufak bişey için odayı terketmemişimdir.
Beni bişey anlatırken dinlemezler o zaman terkederim oda sakinleşmem için terkederim annemde bunu bilir bişey demez..
Sen o noktada odadan söylene söylene çıkmasaydın olaylar bu boyuta gelmezdi..
Okurken ergen erkek kardeşim aklıma geldi ağzına bi tane patlatasım geldi !
Hastalığıda bahane etme tamam etkisi vardır ama koku sadece astımı etkiler ondada sakince oda değiştirirsin bişey olmaz..

Bi yerde demişsin iki adım atsam nefes nefese kalırım bu olaylarda nasıl kalmadın o kadar adrenalin o kadar üzüntü ?

Annenin lafını onaylamıyorum onaylanıcak bi yanı yok zaten...

Hep dua ederim hayırlısıysa eğer çocuğum olsun böyle anne babasını dinlemeyen ota b.ka atarlanan gel beni döv diyen bi çocuğum olmasın diye
Kendim içinde ederim bu duayı inşALLAH ilerde iyi anne baba oluruz eşimle diye (Evli değilim ha ilerdeki eşim için bu duam :1: :1:)

her anne anne,her baba da baba olmaz..cinsellik yaşayıp üremek kolay..önemli olan çocuğuna iyi ve bilinçli ebeveyn olamak...cennet annelerin ayakları altındadır derler ya,laf bu..anne var altından,anne var gümüşten,anne var tenekeden..senin annende tenekedenmiş..eşiyle mutlu değilse anne çocuklarıyla da mutlu olamıyor..kocasına gücü yetmeyip baş edemeyince anne çocuklarından alıyor hıncını..ancak evlenirsen kurtulursun böyle aileden..

kızımında bir arkadaşı var oda annesinden .çekiyor onun anneside ilkokul mezunu bütün gün kıza temizlik yaptırıyor kendisi oturuyor varsa yoksa eve harcama yapıyor kızına kıyafet dahi almak lstemiyor üniversitede kızlar onunla dalga geçmiş hiç kıyafeti yok dlye, bunları kızıma anlatırken epey ağlamış bazılar babadan bazılar anneden .çeker sen her 2 herhalde seninde sınavın bunlar

Babam moralim yüksek olsun diye her dediğimi yapar. Ama sanki annemin üvey evladiyim yüzünü asar kizar 1 ay konuşur. Benim sınavım çok büyük çok. Ne sağlık yerinde ne mutluluk,aile. Bu evde moralim nasıl yüksek olsun. Zaten annemde ve abimde şu huy var küçük bir tartismada sağlığımı ortaya atar belani bulmussun derler. Bugunde annem hastaliktan hiç kurtulmayasin dedi binlerce kez bela okudu. Bana bir gün üzülüp aglamaz merhamet etmez ama mankenin biri hasta olmuş ona ağladı bir keresinde.Ne bileyim annem farklı işte. Anlatmaya gücüm yetmez.

Back
X