- 23 Aralık 2015
- 36
- 29
- 88
- Konu Sahibi hafifdumanli
Herkese cok tesrkkurler dediklerinizi uyguluycam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgilinle mi yaşıyorsun?22 yasindayim ben tartismak istemedim ama ailem cok kati bu konuda gonullerini almak iatedim ama olmadi suanda hic konusmuyoruz bende konusmak iatiyorm ama simdi sevgilim yasadiklarimi uzuntulerimi gordukten sonra konusmami istemiyor cok arada kaldim
Hayir beraber yasamiyoruz ben kendim evde kaliyormSevgilinle mi yaşıyorsun?
Keske yalan solemeseydim ama duzelticem inaniyormBenim cocugum 22 yasında olsa sevgilisiyle tatile gitmesine kizmam, bileyim nerede kimle olduğunu isterim ve bu bana yeter. İnsanları sıkmaya gerek yok, tabularla orulu bir hayat yaşamasını istemem evladımın. Gizli gitmeseydin keske hatan bu senin. Gönlünü almaya çalış ailenin..
Sevgilin hem suçlu hem güçlü insan biraz vicdan yapar. Senin ailenle aranın bozulmasına sebep olmuş bide konuşma mı diyor. Çok ilginç insanlar var gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum. Senin şuan derdin annene babana kendini affettirmek olsun sevgilinin ağzından çıkan sözler değil. Ailene yalan söylemişsin illa ki herkes dönem dönem büyük veya küçük yalanlar söylüyor ama sen yakalanmışsın o yüzden güvenini kırdıgın ailenin güvenini tekrar kazanmalısın. Yoksa nasıl yüzüne bakacaksın ailenin, yada sevgilin nasıl bakacak babanın yüzüne? Eğer şimdi kendini affettirmeye çalışmazsan sonra çoook pişman olursun kimse için aileni silme. Böyle durumlarda anne babalar haklı ne yazıkki22 yasindayim ben tartismak istemedim ama ailem cok kati bu konuda gonullerini almak iatedim ama olmadi suanda hic konusmuyoruz bende konusmak iatiyorm ama simdi sevgilim yasadiklarimi uzuntulerimi gordukten sonra konusmami istemiyor cok arada kaldim
Çok ayıp etmişsiniz ya kesinlikle özür dilemelisinizSelam bir derdim var sevgilumle tatile gittim sevgilimin ailesini ailem taniyordu ama ailemin tatilden haberi yoktu ogrendiler bu yuzden tartistik suanda konusmuyoruz ne yapmayilim bana yardim edin hayatimin karmakarisk oldu
Kızınızın sevgilisinin olması onda iş olmadığı anlamına mı geliyor sizin gözünüzde?benim kizim sevgili edilcek ve onlarla tatile gidecek ne sende ne sevgilinde nede onun ailesinde is var. annen baban hakli. üstelik benim oglumun sevgilisi bizimle tatile gelse ben o kiza sevgili gozunden öte bakmam oglum icin gelin olarak dusunemem bile...
tatile gitmesi bana uymazKızınızın sevgilisinin olması onda iş olmadığı anlamına mı geliyor sizin gözünüzde?
O bana da uymaztatile gitmesi bana uymaz
Senin ailedeki de ne kinmiş arkadaş ya yılar sürmüş yuh. Allah mutluluğunuzu daim etsinSelam herkese güncelleme yapmak istedim üstünden yıllar geçti ben zamanında ailemden gizli sevgilimle tatile gittim. Tatilden döndükten sonra ailem maddi manevi bana hiç yardımcı olmadılar. Üniversite devam ediyordur ve aparta kalıyordum ve param yoktu . Sevgilime maddi durumu hiç çaktırmamaya çalıştım bana acımasını istemiyordum öyle böyle ün bitirdim işe girdim . Çalıştım çabaladım sevgilim hep yanındaydı bol bol kavga ediyorduk ama uzun sürmüyordu barışıyorduk. Ailem benimle hiç ilgilenmiyor bende onları aramıyordum . Artık yazları neredeyse her hafta tatile gidiyorduk ve ben çok mutluydum. Evlenmek çok isityorduk fakat ben ailemden dolayı hep erteliyordum sonunda artık erteleyemedim sevgilim ev almış eşya almış sadece evlenme kalmıştı en son annemle konuştum ve evleneceğimi söyledim. Ailemin maddi durumu çok iyi benim hiç bir beklettim olmadığı halde annem babamıda doldurmuş bizden birşey beklemeyin dedi bende söyledim zaten maddi bir beklentimiz yok gelelim gidelim çay kahve isteme ne gerekiyorsa yapalım düğünü zaten yapıcaz. Neyse çok uzamasın düğünümü yaptım annem babam el gibi geldi el gibi gitti ne maddi ne manevi düğünde annem benimle oynamadı somurttu babam deseniz öyleşimdi 3 aylık evliyim çok mutluyum beni seven bir adam var ailesi bana yıllardır destek düğündede ailemi çok iyi idare ettiler . Şimdi diyorum iyili sevdiğim adamdan vazgeçmemişim . Benim için herşeyi yaptı en azından keşkem yok eğer ailem bana kızdı diye ayrılsaydım içimde hep kalıcaktı.
Sayfalarca cahilce yorumları okudum, sinir oldum, son güncelleme kapak gibi oturdu hepsinin üzerineSelam herkese güncelleme yapmak istedim üstünden yıllar geçti ben zamanında ailemden gizli sevgilimle tatile gittim. Tatilden döndükten sonra ailem maddi manevi bana hiç yardımcı olmadılar. Üniversite devam ediyordur ve aparta kalıyordum ve param yoktu . Sevgilime maddi durumu hiç çaktırmamaya çalıştım bana acımasını istemiyordum öyle böyle ün bitirdim işe girdim . Çalıştım çabaladım sevgilim hep yanındaydı bol bol kavga ediyorduk ama uzun sürmüyordu barışıyorduk. Ailem benimle hiç ilgilenmiyor bende onları aramıyordum . Artık yazları neredeyse her hafta tatile gidiyorduk ve ben çok mutluydum. Evlenmek çok isityorduk fakat ben ailemden dolayı hep erteliyordum sonunda artık erteleyemedim sevgilim ev almış eşya almış sadece evlenme kalmıştı en son annemle konuştum ve evleneceğimi söyledim. Ailemin maddi durumu çok iyi benim hiç bir beklettim olmadığı halde annem babamıda doldurmuş bizden birşey beklemeyin dedi bende söyledim zaten maddi bir beklentimiz yok gelelim gidelim çay kahve isteme ne gerekiyorsa yapalım düğünü zaten yapıcaz. Neyse çok uzamasın düğünümü yaptım annem babam el gibi geldi el gibi gitti ne maddi ne manevi düğünde annem benimle oynamadı somurttu babam deseniz öyleşimdi 3 aylık evliyim çok mutluyum beni seven bir adam var ailesi bana yıllardır destek düğündede ailemi çok iyi idare ettiler . Şimdi diyorum iyili sevdiğim adamdan vazgeçmemişim . Benim için herşeyi yaptı en azından keşkem yok eğer ailem bana kızdı diye ayrılsaydım içimde hep kalıcaktı.
Canım benim öncelikle mutluluklar diliyorum. illa annedir babadır atılmaz lafı yapmayacağım ben. Kendim de bizzat ailemden 2 kişiyle görüşmüyorum bana destek olmadıkları için. Hayat senin hayatın, ayaklarının üzerinde dur kimseye muhtaç kalma dilediğin gibi yaşa. Ailen kin tutmak istiyorsa bırak tutsun nereye kadar isterlerse. Kendi çocuğum dünyanın en kötü şeyini de yapsa çocuğum derim yine sahiplenirim şahsen, insanlar hata yapmaya programlanmış çünkü. Neyse, iyi dileklerimi yolluyorum.Selam herkese güncelleme yapmak istedim üstünden yıllar geçti ben zamanında ailemden gizli sevgilimle tatile gittim. Tatilden döndükten sonra ailem maddi manevi bana hiç yardımcı olmadılar. Üniversite devam ediyordur ve aparta kalıyordum ve param yoktu . Sevgilime maddi durumu hiç çaktırmamaya çalıştım bana acımasını istemiyordum öyle böyle ün bitirdim işe girdim . Çalıştım çabaladım sevgilim hep yanındaydı bol bol kavga ediyorduk ama uzun sürmüyordu barışıyorduk. Ailem benimle hiç ilgilenmiyor bende onları aramıyordum . Artık yazları neredeyse her hafta tatile gidiyorduk ve ben çok mutluydum. Evlenmek çok isityorduk fakat ben ailemden dolayı hep erteliyordum sonunda artık erteleyemedim sevgilim ev almış eşya almış sadece evlenme kalmıştı en son annemle konuştum ve evleneceğimi söyledim. Ailemin maddi durumu çok iyi benim hiç bir beklettim olmadığı halde annem babamıda doldurmuş bizden birşey beklemeyin dedi bende söyledim zaten maddi bir beklentimiz yok gelelim gidelim çay kahve isteme ne gerekiyorsa yapalım düğünü zaten yapıcaz. Neyse çok uzamasın düğünümü yaptım annem babam el gibi geldi el gibi gitti ne maddi ne manevi düğünde annem benimle oynamadı somurttu babam deseniz öyleşimdi 3 aylık evliyim çok mutluyum beni seven bir adam var ailesi bana yıllardır destek düğündede ailemi çok iyi idare ettiler . Şimdi diyorum iyili sevdiğim adamdan vazgeçmemişim . Benim için herşeyi yaptı en azından keşkem yok eğer ailem bana kızdı diye ayrılsaydım içimde hep kalıcaktı.