• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailemle konusmuyoruz

Benim cocugum 22 yasında olsa sevgilisiyle tatile gitmesine kizmam, bileyim nerede kimle olduğunu isterim ve bu bana yeter. İnsanları sıkmaya gerek yok, tabularla orulu bir hayat yaşamasını istemem evladımın. Gizli gitmeseydin keske hatan bu senin. Gönlünü almaya çalış ailenin..

Benim cocugum 22 yasında olsa sevgilisiyle tatile gitmesine kizmam, bileyim nerede kimle olduğunu isterim ve bu bana yeter. İnsanları sıkmaya gerek yok, tabularla orulu bir hayat yaşamasını istemem evladımın. Gizli gitmeseydin keske hatan bu senin. Gönlünü almaya çalış ailenin..
Keske yalan solemeseydim ama duzelticem inaniyorm

22 yasindayim ben tartismak istemedim ama ailem cok kati bu konuda gonullerini almak iatedim ama olmadi suanda hic konusmuyoruz bende konusmak iatiyorm ama simdi sevgilim yasadiklarimi uzuntulerimi gordukten sonra konusmami istemiyor cok arada kaldim
Sevgilin hem suçlu hem güçlü insan biraz vicdan yapar. Senin ailenle aranın bozulmasına sebep olmuş bide konuşma mı diyor. Çok ilginç insanlar var gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum. Senin şuan derdin annene babana kendini affettirmek olsun sevgilinin ağzından çıkan sözler değil. Ailene yalan söylemişsin illa ki herkes dönem dönem büyük veya küçük yalanlar söylüyor ama sen yakalanmışsın o yüzden güvenini kırdıgın ailenin güvenini tekrar kazanmalısın. Yoksa nasıl yüzüne bakacaksın ailenin, yada sevgilin nasıl bakacak babanın yüzüne? Eğer şimdi kendini affettirmeye çalışmazsan sonra çoook pişman olursun kimse için aileni silme. Böyle durumlarda anne babalar haklı ne yazıkki

Selam bir derdim var sevgilumle tatile gittim sevgilimin ailesini ailem taniyordu ama ailemin tatilden haberi yoktu ogrendiler bu yuzden tartistik suanda konusmuyoruz ne yapmayilim bana yardim edin hayatimin karmakarisk oldu
Çok ayıp etmişsiniz ya kesinlikle özür dilemelisiniz
Kırılmakta haklılar :KK12:

Aileden gizli tatil nedir ya. Ne derlerse haklilar valla.

ailen haklı onları hi çe sayıp tatile çıkman doğru değil
başınabir şey gelse seni kimden nerden bulacaklar

valla öyle başa böyle tarak. sevgilini dinlemeye devam et o gidince kim kalacak elinde görürsün

benim kizim sevgili edilcek ve onlarla tatile gidecek ne sende ne sevgilinde nede onun ailesinde is var. annen baban hakli. üstelik benim oglumun sevgilisi bizimle tatile gelse ben o kiza sevgili gozunden öte bakmam oglum icin gelin olarak dusunemem bile...
Kızınızın sevgilisinin olması onda iş olmadığı anlamına mı geliyor sizin gözünüzde?

Selam herkese güncelleme yapmak istedim üstünden yıllar geçti ben zamanında ailemden gizli sevgilimle tatile gittim. Tatilden döndükten sonra ailem maddi manevi bana hiç yardımcı olmadılar. Üniversite devam ediyordur ve aparta kalıyordum ve param yoktu . Sevgilime maddi durumu hiç çaktırmamaya çalıştım bana acımasını istemiyordum öyle böyle ün bitirdim işe girdim . Çalıştım çabaladım sevgilim hep yanındaydı bol bol kavga ediyorduk ama uzun sürmüyordu barışıyorduk. Ailem benimle hiç ilgilenmiyor bende onları aramıyordum . Artık yazları neredeyse her hafta tatile gidiyorduk ve ben çok mutluydum. Evlenmek çok isityorduk fakat ben ailemden dolayı hep erteliyordum sonunda artık erteleyemedim sevgilim ev almış eşya almış sadece evlenme kalmıştı en son annemle konuştum ve evleneceğimi söyledim. Ailemin maddi durumu çok iyi benim hiç bir beklettim olmadığı halde annem babamıda doldurmuş bizden birşey beklemeyin dedi bende söyledim zaten maddi bir beklentimiz yok gelelim gidelim çay kahve isteme ne gerekiyorsa yapalım düğünü zaten yapıcaz. Neyse çok uzamasın düğünümü yaptım annem babam el gibi geldi el gibi gitti ne maddi ne manevi düğünde annem benimle oynamadı somurttu babam deseniz öyle :( şimdi 3 aylık evliyim çok mutluyum beni seven bir adam var ailesi bana yıllardır destek düğündede ailemi çok iyi idare ettiler . Şimdi diyorum iyili sevdiğim adamdan vazgeçmemişim . Benim için herşeyi yaptı en azından keşkem yok eğer ailem bana kızdı diye ayrılsaydım içimde hep kalıcaktı.

Selam herkese güncelleme yapmak istedim üstünden yıllar geçti ben zamanında ailemden gizli sevgilimle tatile gittim. Tatilden döndükten sonra ailem maddi manevi bana hiç yardımcı olmadılar. Üniversite devam ediyordur ve aparta kalıyordum ve param yoktu . Sevgilime maddi durumu hiç çaktırmamaya çalıştım bana acımasını istemiyordum öyle böyle ün bitirdim işe girdim . Çalıştım çabaladım sevgilim hep yanındaydı bol bol kavga ediyorduk ama uzun sürmüyordu barışıyorduk. Ailem benimle hiç ilgilenmiyor bende onları aramıyordum . Artık yazları neredeyse her hafta tatile gidiyorduk ve ben çok mutluydum. Evlenmek çok isityorduk fakat ben ailemden dolayı hep erteliyordum sonunda artık erteleyemedim sevgilim ev almış eşya almış sadece evlenme kalmıştı en son annemle konuştum ve evleneceğimi söyledim. Ailemin maddi durumu çok iyi benim hiç bir beklettim olmadığı halde annem babamıda doldurmuş bizden birşey beklemeyin dedi bende söyledim zaten maddi bir beklentimiz yok gelelim gidelim çay kahve isteme ne gerekiyorsa yapalım düğünü zaten yapıcaz. Neyse çok uzamasın düğünümü yaptım annem babam el gibi geldi el gibi gitti ne maddi ne manevi düğünde annem benimle oynamadı somurttu babam deseniz öyle :KK43: şimdi 3 aylık evliyim çok mutluyum beni seven bir adam var ailesi bana yıllardır destek düğündede ailemi çok iyi idare ettiler . Şimdi diyorum iyili sevdiğim adamdan vazgeçmemişim . Benim için herşeyi yaptı en azından keşkem yok eğer ailem bana kızdı diye ayrılsaydım içimde hep kalıcaktı.
Senin ailedeki de ne kinmiş arkadaş ya yılar sürmüş yuh. Allah mutluluğunuzu daim etsin

Selam herkese güncelleme yapmak istedim üstünden yıllar geçti ben zamanında ailemden gizli sevgilimle tatile gittim. Tatilden döndükten sonra ailem maddi manevi bana hiç yardımcı olmadılar. Üniversite devam ediyordur ve aparta kalıyordum ve param yoktu . Sevgilime maddi durumu hiç çaktırmamaya çalıştım bana acımasını istemiyordum öyle böyle ün bitirdim işe girdim . Çalıştım çabaladım sevgilim hep yanındaydı bol bol kavga ediyorduk ama uzun sürmüyordu barışıyorduk. Ailem benimle hiç ilgilenmiyor bende onları aramıyordum . Artık yazları neredeyse her hafta tatile gidiyorduk ve ben çok mutluydum. Evlenmek çok isityorduk fakat ben ailemden dolayı hep erteliyordum sonunda artık erteleyemedim sevgilim ev almış eşya almış sadece evlenme kalmıştı en son annemle konuştum ve evleneceğimi söyledim. Ailemin maddi durumu çok iyi benim hiç bir beklettim olmadığı halde annem babamıda doldurmuş bizden birşey beklemeyin dedi bende söyledim zaten maddi bir beklentimiz yok gelelim gidelim çay kahve isteme ne gerekiyorsa yapalım düğünü zaten yapıcaz. Neyse çok uzamasın düğünümü yaptım annem babam el gibi geldi el gibi gitti ne maddi ne manevi düğünde annem benimle oynamadı somurttu babam deseniz öyle :KK43: şimdi 3 aylık evliyim çok mutluyum beni seven bir adam var ailesi bana yıllardır destek düğündede ailemi çok iyi idare ettiler . Şimdi diyorum iyili sevdiğim adamdan vazgeçmemişim . Benim için herşeyi yaptı en azından keşkem yok eğer ailem bana kızdı diye ayrılsaydım içimde hep kalıcaktı.
Sayfalarca cahilce yorumları okudum, sinir oldum, son güncelleme kapak gibi oturdu hepsinin üzerine 😃
Darısı kınayanların başına demek istiyorum. Mutlu olmana da çok sevindim :super:

Ben de yorumları sinirle okudum 😂 sonu çok güzel olmuş. Arkadaşlar bizler çocuklarımızın ‘sahibi’ falan değiliz. Anne babamız da bizim ‘sahibimiz’ değil. 18 yaşından itibaren insanlar reşittir ve yaptığı her hareketin sorunluluğunu da kendi üstlenir. Çocuklarınızı kendi inançlarımız doğrultusunda kısıtlamak, bunlara uymazsa reddetmek anne babalık değildir bence.

Çocuğunuz sizin hiç istemediğiniz bir hayat da seçebilir. Sonuçlarına katlanan o olacak. Siz sadece üzülür, sizce yanlış olduğunu belirtirsiniz ama çocuğa yok bu saate kadar nerdeysen orada kal, yok üni masrafını kendin hallet, bana karşı geldin 5 kuruş vermem, yüzüne de bakmam gibi laflar yanlış ebeveynliğin kelime anlamı resmen. Sonra etrafta psikopat tipler geziyor anne baba sevgisi görmemiş. Biz ve bizim çocuklarımız muhattap oluyor. Çocuklarınızı dünyaya sormadan getirdiniz. Onlara asgari sevgi ve merhametle yaklaşmak zorundasınız. Hele hele alt tarafı eve geç gelme, sevgiliyle tatile gütme ya da hatta evlenmeden sevişme gibi kime göre neye göre hata olduğu belli olmayan muğlak durumlar için.

Konu sahibi inşallah bundan sonra da çok çok mutlu olursun :) anne babanın hatasını gördün. Sizler çok daha iyi ebeveynler olacaksınız.

Canım benim öncelikle mutluluklar diliyorum. illa annedir babadır atılmaz lafı yapmayacağım ben. Kendim de bizzat ailemden 2 kişiyle görüşmüyorum bana destek olmadıkları için. Hayat senin hayatın, ayaklarının üzerinde dur kimseye muhtaç kalma dilediğin gibi yaşa. Ailen kin tutmak istiyorsa bırak tutsun nereye kadar isterlerse. Kendi çocuğum dünyanın en kötü şeyini de yapsa çocuğum derim yine sahiplenirim şahsen, insanlar hata yapmaya programlanmış çünkü. Neyse, iyi dileklerimi yolluyorum.🙏🏻

Back
X