- 7 Mart 2019
- 75
- 27
- 3
- 30
- Konu Sahibi Yasamadimgormedim
-
Evet beraber verdik mehirim Disizden aldıkları parayı nasıl başkasına verebiliyorlar anlamadım. muhattabınız aileniz.. amcanız veremese de onlar vermek zorunda.
ayrıca bilezikleri verirken eşiniz haberdar mıydı ?
Beraber verdikEşinin haberi varmiydi verirken.babanla konusmalisin
Mehirim Di düğünden sonra aldi eşim dugünde takilan la ev aldikDüğünde mi takıldı ?
O zaman zaten senin hakkın.
Ama vermiyorlarsa da boğazına yapılamazsın ya semde mağdur olmuşsun.
Annenden yine iste
Ya da eşin istesin.
Beraber verdik eşimleDüğünde takılan altınlarsa,zaten altın kadındır. Eşinin haberi yok muydu?
Annenin tutumu hoş değil,borç alındıysa gününde ödeme yapılmalı
12 milyar suanda annemle konuşmalimiyimmiktarı ne kadar altınların kaç lira yapıyo
Amcan evini satacak felan diyo amcan bütün kardeşlerinden borç almiş onun vermesini beklersem eşim parayı vermiyorlar diye beni döver enson büyük hakaretler duyuyorum hergün ben parayı annemlere verdim muhatabım sizsiniz anne Die nasil diycemAnnenle konus ne alaka amcaya verdik amca batti olayi. 12 bin lira az para degil sonucta.
Ailenin yaptığı çok saçmaMehirim Di düğünden sonra aldi eşim dugünde takilan la ev aldik
Fazla üstüme geliyoAilenin yaptığı çok saçma
Resmen göz koymuş
Mehir ise zaten eşinin karışmaya hakkı yok
Sen mehiri bana geri istemek için mi verdin deFazla üstüme geliyo
Şuan bizimde durumumuz kötü eşim oyle dio ben pek karşımam evin hesabina ödemeler eşime ait neyse eşime annemlerden alirda vermezsem ömürboyu başima kalkar mehirde olsa eşim şuan mecbur ona vercem düşüncesindeSen mehiri bana geri istemek için mi verdin de
Ama evlilikte senin benim yoktur ki?Ailenin yaptığı çok saçma
Resmen göz koymuş
Mehir ise zaten eşinin karışmaya hakkı yok
En kendimi anlatamiyorum onlara iki taraftan ben eziliyorum bilezik benim mehirim olmasina ramen mecbur alinca eşime vermek zorundaymişim gibi davranıyor eşim durumuz kötü deyip duruyor Bi bilezik verdik durumumuz kötü oldu eşim oyle dio12 bin liraylamı ailenize eşiniz bakıyormuş
vay be ne büyük para, eşiniz olmasa acına ölceklermiş kesinKendini ne sanıyor eşiniz.
Tabiki parayı borç olarak verdiyseniz geri istemek hakkınız ama eşinizin tarzı çok çirkin. Anneniniz uslübuda hiç hoş değil ayrıca. Parayı babanıza verdiyseniz amcanınızın batmasından size ne? Parayi kim aldıysa o verecek, babanızın o parayla araba alması veya başkasına vermesi bu durumda önemsiz. Nasıl aldıysa verecek gerekirse kredi çekecek ama sizin eşinizle aranızı bozmayacak
En kendimi anlatamiyorum onlara iki taraftan ben eziliyorum bilezik benim mehirim olmasina ramen mecbur alinca eşime vermek zorundaymişim gibi davranıyor eşim durumuz kötü deyip duruyor Bi bilezik verdik durumumuz kötü oldu eşim oyle dio
Babamla konuşcam saol canim öyle söyleyim bide eşim ailesi yok ama ben para için kimseye laf etmem eşim kadar hele hiç benim dügnümdeki altinlarimi sözde eşimin eli para tutunca bakmiş akrabası yedi ama gidipde demedim Allaha have ettimBabanızla neden konuşmuyorsunuz baba ben sana tır al diye borç verdim ama sen beni kandırıp amcama verdin o da ödeyemiyor ben laf işitiyorum onlar benim hakkım altınlarım ben seni tanırım senden isterim paramı desenize böyle olmaz nasıl bakıyor senin damadının yüzüne aynı şeyi eşinizin ailesinin yaptığını düşünün laf etmez misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?