Ailemle sevgilim arasında kaldım yardımcı olun lütfen

Doğru söylüyorlar. Bırak adımlar beklenen geciktiren yerden gelsin. Ben aynı hatayı yaptım. Aileni boş yere küçük düşürme. Emin ol haklılar

bende bu heveslı görünme işini anlamıyorum. hevesınız varsa neden gostermıyeceksınız kı? o heveslı değilse başka denızlere yelken açsın bu güzel telaşları heycanları bastırarak yasamayın

Sevgilim 29 yaşında bende 24 ikimizde iş sahibiyiz çalışıyoruz neden böyle oldu bende anlamış değilim sürekli çok az kaldı çok az kaldı diyip geçiştiriyor hala birşey göremedim ben

O zaman sevgilinize söyleyin.
Ya .... tarihte gelip beni isteyin ya da bitsin bu iş deyin.
İş güç sahibisiniz, kaç senedir berabersiniz, uzatmanın anlamı yok.

İnanın bende bilmiyorum ailelerin bir araya gelmesini istiyor herşeyin çabuk olmasını istiyor ama birşey yapmıyor
O zaman sevgilinize söyleyin.
Ya .... tarihte gelip beni isteyin ya da bitsin bu iş deyin.
İş güç sahibisiniz, kaç senedir berabersiniz, uzatmanın anlamı yok.
söylemek istiyorum zaten ama annem beni tutuyor hevesli görünme kendini ucuza satma diyor seninde gururun onurun var bırak diyor

Ailen haklı, kendi içinizde konuştuklarınızı erkek tarafına yansıtmayın.

Çocuğa açık açık de; ertelemek istiyorsan nedenlerini anlamaya ihtiyacım var diye.

Lafta herşeyi yaparlar, iş ciddiye bindimi %90 ı tırsıyor bu erkek milletinin. Nedenleri tatmin etmezse, beklemek zorunda hissetme kendini.

Çok haklısınız aslında ben bu konuları sevgilimle konuşamicaksam kimle konuşcam açıkcası ben ne hayaller kurdum heveslendim neden bastırayım ki şimdi konuşmak varken öyle değil mi

Senden daha çok acele etmesi lazım. Bence ya adam akıllı bir adım atsın yada bitir. Babanın ve anneninde bir namusu şerefi var. Çocuk oyuncagımı bu
acele ediyor ama bir sonuç yok sorun o sözde hemen işi bitirip evlenmek istiyor ama hala birşey yok hala beklemedeyim

Sevgilinle konusup karar vermeden neden ailene olayi yansittin ki ? Sevgilinle karsilikli konusmadan o ailesiyle konusup karar vermeden sen onun ailesini gormeden falan boyle havada kalan laflarla ailenin karsisina gecersen tabiki insanlarda bekler kimse gelmeyincede cocuk oyuncagimi der kizarlar. Senin hatan olmus burda. Simdi sevgiline ters gitsen ne olcaka ya gelin isteyin beni yada gorusmeyelim mi diyeceksin ?

fakat ben bu konuya açıklık getirmem lazım yani sonuçta ailem beni artık görüştürmüyor görüşmek istediğinde neden olarak ne dicem ki istemiyorum diyemem herhalde

Ailen çok haklı dinle sözlerini emin ol pişman olmazsın.
Yaş uygun işlerinizde varmış daha ne ?

fakat ben bu konuya açıklık getirmem lazım yani sonuçta ailem beni artık görüştürmüyor görüşmek istediğinde neden olarak ne dicem ki istemiyorum diyemem herhalde

Ailene her dışarı çıktığında haber veriyor, nereye gittiğini açıklıyor musun?

Görüş tabii ki. Hiç bişey de deme adama, anne babana cephe almasın. Kendi ağzından kendi adına konuş.

neden acele ediyorsunuz ki bu kadar yaşınız mı çok geçti ?

kusura bakmayın ben uyuz oluyorum böyle evleniyorsan evlen yoksa ailem görüşmemizi istemiyor diye erkekleri köşeye sıkıştırmayı..
sonra evlilik patlıyor bir yerde acele etmeyin kendini hazır hissetmiyordur belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…