Sevgilim 29 yaşında bende 24 ikimizde iş sahibiyiz çalışıyoruz neden böyle oldu bende anlamış değilim sürekli çok az kaldı çok az kaldı diyip geçiştiriyor hala birşey göremedim benYaş kaç?
Okul? İş?
İnanın bende bilmiyorum sevgilim 29 ben 24 aileleri görüştürcem diyor ama hala birşey yokSevgilin neden erteliyor? Artı yaşlar kaç?
Sevgilim 29 yaşında bende 24 ikimizde iş sahibiyiz çalışıyoruz neden böyle oldu bende anlamış değilim sürekli çok az kaldı çok az kaldı diyip geçiştiriyor hala birşey göremedim ben
İnanın bende bilmiyorum ailelerin bir araya gelmesini istiyor herşeyin çabuk olmasını istiyor ama birşey yapmıyorniye erteliyor?
söylemek istiyorum zaten ama annem beni tutuyor hevesli görünme kendini ucuza satma diyor seninde gururun onurun var bırak diyorO zaman sevgilinize söyleyin.
Ya .... tarihte gelip beni isteyin ya da bitsin bu iş deyin.
İş güç sahibisiniz, kaç senedir berabersiniz, uzatmanın anlamı yok.
İnanın bende bilmiyorum sevgilim 29 ben 24 aileleri görüştürcem diyor ama hala birşey yok
Çok haklısınız aslında ben bu konuları sevgilimle konuşamicaksam kimle konuşcam açıkcası ben ne hayaller kurdum heveslendim neden bastırayım ki şimdi konuşmak varken öyle değil mibende bu heveslı görünme işini anlamıyorum. hevesınız varsa neden gostermıyeceksınız kı? o heveslı değilse başka denızlere yelken açsın bu güzel telaşları heycanları bastırarak yasamayın
acele ediyor ama bir sonuç yok sorun o sözde hemen işi bitirip evlenmek istiyor ama hala birşey yok hala beklemedeyimSenden daha çok acele etmesi lazım. Bence ya adam akıllı bir adım atsın yada bitir. Babanın ve anneninde bir namusu şerefi var. Çocuk oyuncagımı bu
Benim dört senelik bir ilişkim var ve artık adını koymak istiyoruz fakat sevgilim beni oyalıyor gibi geliyor bana. Aslında Sözümüz kesilecekti bu hafta ama daha aileler bir araya gelip konuşmadı bile benim ailemde oyaladığını düşünüyor ve ilişkiyi bitirmemi istiyorlar. Annem artık birşey belli olana kadar görüşmemize izin vermiyor hiç bir şekilde bende arada kaldım sevgilimle oturup konuşsam mı bu konuyu yada zamana bırakıp beklesem mi ? Aileme onların düşüncelerini ileteceğimi söyledim onlarda tepki gösterdi bana bizim konuştuğumuzu neden ileteceksin hevesli gibi görünme diyorlar ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olun lütfen
fakat ben bu konuya açıklık getirmem lazım yani sonuçta ailem beni artık görüştürmüyor görüşmek istediğinde neden olarak ne dicem ki istemiyorum diyemem herhaldeAilen haklı, kendi içinizde konuştuklarınızı erkek tarafına yansıtmayın.
Çocuğa açık açık de; ertelemek istiyorsan nedenlerini anlamaya ihtiyacım var diye.
Lafta herşeyi yaparlar, iş ciddiye bindimi %90 ı tırsıyor bu erkek milletinin. Nedenleri tatmin etmezse, beklemek zorunda hissetme kendini.
fakat ben bu konuya açıklık getirmem lazım yani sonuçta ailem beni artık görüştürmüyor görüşmek istediğinde neden olarak ne dicem ki istemiyorum diyemem herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?