yansıtmak zorundaydım çünkü ailemde bekliyor sevgilim bana dedi ki ailenle konuş bende ailemle konuştum gelcez ailelerde bir araya gelip tarih belirler hala ortada birşey yok ailemde doğal olarak sürekli soruyor ne oldu ne bitti diye ne dicektim ki ben onlara. Sevgilimlede bu konuları konuşamıyorum çünkü annem bu konuları onla konuşmamı uygun görmüyor nedense kendini ucuza satma ağır ol diyorSevgilinle konusup karar vermeden neden ailene olayi yansittin ki ? Sevgilinle karsilikli konusmadan o ailesiyle konusup karar vermeden sen onun ailesini gormeden falan boyle havada kalan laflarla ailenin karsisina gecersen tabiki insanlarda bekler kimse gelmeyincede cocuk oyuncagimi der kizarlar. Senin hatan olmus burda. Simdi sevgiline ters gitsen ne olcaka ya gelin isteyin beni yada gorusmeyelim mi diyeceksin ?
Evet açıklamak zorundayım çünkü biz zaten ayrı ülkelerde yaşıyoruz aileme alıp kalktım geldim burda tanıdığım hiç kimse yok doğal olarak her çıktığımda ve görüştüğümde haberdarlar.Ailene her dışarı çıktığında haber veriyor, nereye gittiğini açıklıyor musun?
Görüş tabii ki. Hiç bişey de deme adama, anne babana cephe almasın. Kendi ağzından kendi adına konuş.
yansıtmak zorundaydım çünkü ailemde bekliyor sevgilim bana dedi ki ailenle konuş bende ailemle konuştum gelcez ailelerde bir araya gelip tarih belirler hala ortada birşey yok ailemde doğal olarak sürekli soruyor ne oldu ne bitti diye ne dicektim ki ben onlara. Sevgilimlede bu konuları konuşamıyorum çünkü annem bu konuları onla konuşmamı uygun görmüyor nedense kendini ucuza satma ağır ol diyor
Anlamadım, kiminle ayrı ülkedesin. Ailenle mi, erkek arkadaşınla mı?Evet açıklamak zorundayım çünkü biz zaten ayrı ülkelerde yaşıyoruz aileme alıp kalktım geldim burda tanıdığım hiç kimse yok doğal olarak her çıktığımda ve görüştüğümde haberdarlar.
yaklaşık iki haftadır bekliyoruz sevgilimin ailesi tatile gitmişti onların gelmesini bekledik ve bir kaç gündürde burdalar zaten geri döndüler. Sevgilimle bu konuyu sürekli konuşuyoruz oda ailesinin gelmesini bekledi ve geldiler ama hala birşey yok ailemde bana baskı yapıyor ben hiç söz etmeden o konuyu açıyor ama sadece konuşmakta kalıyor işteO zaman cocuk sana ailenle konus dediyse ve ortada icraat yoksa suc onun cocuk oyuncagi degilya bu cidden cok ayip etmis bence sen bunu bir dusun derim seni daha olayin basindan ailene rezil ediyor heber ver gelecegiz demis ne kadardir bekletiyorlar sizi peki ?
Hicmi gorusmuyorsunuz ben anlamadim konu hic konusulmamis gibi kapandimi sen soz etmeyince odami acmiyor konuyu cok ilginc
Az kaldı dediginde neden erteledigini,neden harekete gecmedigini hic sormadiniz mi ayrica siz ailesi ile tanistiniz mi, kac yillik iliski sonucta, belki ailesini ikna edemiyordur!acele ediyor ama bir sonuç yok sorun o sözde hemen işi bitirip evlenmek istiyor ama hala birşey yok hala beklemedeyim
Sevgilim ayrı ülkede ben ayrı bir ülkede. Benim ailemde böyle işte eskiye göre yaşıyorlar yapabileceğim birşey yok bu konuda maalesefAnlamadım, kiminle ayrı ülkedesin. Ailenle mi, erkek arkadaşınla mı?
Sen bilirsin tabi, ama 24 yaşında bir insanın her adımını ailesine açıklaması bana değişik geliyor.
Telefonda konuşun meseleyi o zaman.
Ben sadece annesiyle tanıştım ailesi biliyor böyle birşey olacağını onayladılar ki bana git ailenle konuş dedi. Neden hala harekete geçmedi çünkü ailesi tatildeydi ailesi geldiğinde olacağını söyledi ama onlarda geldi hala birşey yokAz kaldı dediginde neden erteledigini,neden harekete gecmedigini hic sormadiniz mi ayrica siz ailesi ile tanistiniz mi, kac yillik iliski sonucta, belki ailesini ikna edemiyordur!
Ne demeliyim mesela ? Ben bu konuyu onunla açık açık konuşaam küçük düşermiyim ?Merhaba ,
Bence sevgilinle açık açık konuşmalısın,durumun ciddiyetinden haberi olsun.Varsa geçerli sebebi söylesin,durum açıklığa kavuşsun.Verdiği sözü tutmaması hoş değil gerçekten.4 yıldır beraber olduğunuza göre sevgilinizle mutlusunuz demek ki,böyle bir sebepten ilişkiyi bitirmeyi bence düşünmeyin,açık açık konuşun.Maddi kaygıları vs.olabilir,söylemeyi çekinebilir diye düşünüyorum..Karar verirken acele etmeyin,ailenizin gazına gelmeyin,her halukarda evlilik için çok gençsiniz zamana bırakmanızı tavsiye ederim ..
Sevgiler.
Anladım, uluslararası buluşmaymış sizinki, onun gizli saklısı zor olur hakkaten.Sevgilim ayrı ülkede ben ayrı bir ülkede. Benim ailemde böyle işte eskiye göre yaşıyorlar yapabileceğim birşey yok bu konuda maalesef
Ben herşeyden eminim yeterince tanıdığımıda düşünüyorum fakat ailemin dolduruşuna geliyorum bazen annem artık hiç istemiyor bu durumdan dolayı ona güvenmediğini ve inanmadığını söylüyor sadece benim mutlu olmam için kabul ettiğini söylüyor. Bu zamana kadar ailemin iziniyle çıktım görüştüm ama onlarda artık yeter diyorAnladım, uluslararası buluşmaymış sizinki, onun gizli saklısı zor olur hakkaten.
Normalde nasıl görüşüyordunuz ki? Siz bu adamla yeterince vakit geçirdiniz mi? İyi tanıyor musunuz? Başka işler çeviriyor olmasın?
Ben hiç bir şekilde ne baskı yaptım nede konusunu açtım konuyu sürekli açan sevgilim en kısa zamanda evlenmek isteyende o ben onun dediklerine inanarak yola çıktımŞu kız tarafının evlenelim, evlilik baskısını gerçekten anlayamıyorum, anlayamayacağım da...
Bana bile itici geliyor, hemcinslerimdeki bu durumlar.
Ne demeliyim mesela ? Ben bu konuyu onunla açık açık konuşaam küçük düşermiyim ?
Onu bende anlamıyorum işte neden konuşmamı istemediklerini sonuçta bir şekilde söylemem lazım bilmeleri lazım sevgilimde sürekli çok az kaldı çok az kaldı diyor buna karşılık benim bu konuyu açıp konuşmamda bir sakınca var mıAyrıca Annenler hem seni görüştürmüyor, hem evlilik olsun istiyor, hem aman belli etme hevesli görünmeyelim diyor, peki belli etmezsen, karşı taraf nasıl anlayacakmış?
mesela nasıl konuyu açıp konuşabilirim ? Ailemin yüzünden bu konuyu konuştuğumda küçük düştüğümü ve basit kaçacağımı düşünüp çekiniyorumBen küçük düşeceğini düşünmüyorum,konu ciddi,sözler verilmiş,tabi ki üzerine konuşulacak.Ben öncelikle baskı kurar gibi değil de,yavaş yavaş planlama yapmamız gerektiğini söylerdim..
Onu bende anlamıyorum işte neden konuşmamı istemediklerini sonuçta bir şekilde söylemem lazım bilmeleri lazım sevgilimde sürekli çok az kaldı çok az kaldı diyor buna karşılık benim bu konuyu açıp konuşmamda bir sakınca var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?