Merhabalar. 9 aydır birlikte olduğum sevgilim var. Hersey çok güzeldi en başlarda o beni kirmazdi ben de onu kirmazdim. Ben üniversite okuyorum 2. Sinifa geçtim. O da uzman Çavuş 3 4 ay önce karsa gitti. Okul tatile girince onun için oraya bile gittim En baştan biliyordu benim okulumun olduğunu ailesiyle tanıştırdı beni zorla da olsa. Ben de şuan için ailemle tanistiramam dedim uni 3 ve 4 e geçince olabilir ancak dedim çünkü benim Ailem bu konuda çok katı oda kabul etti. Ancak son zamanlarda illa tanistiracaksin diyor bu konuda sürekli kavga ediyoruz ya tanıştır Şimdi söz olsun dedi ya da ayrılalım dedi onu kaybetmekten korktuğum için tamam dedim ama caresizdim ailem kötü karşılarsa okulu bile bırakabilirim. Önce onun babasını aradım söyledim babası anlayışla karşıladı 1 sene daha geçsin dedi.ona söyledim anlamıyor laf yemekten korkuyorsun diyor. Sen babamı kandirmissn diyor babasinada seni kandirmis diyor. Beni çok seven kiyamayan insan benden soğudu. Beni kovuyor git sevme niye seviyorsun beni hâlâ diyor sadece 1 sene daha geçsin hem baban da dedi 3 sene nişanlı mi kalinirmis diye benim babam da dedi 1 sene söz yapariz aile arasında 1 sene de nişan yapariz dediğim halde illa şimdi olsun diyor ne yapcam bilmiyorum yardimci olir musunuz
Erkek arkadaşının yaşı ve senin yaşın kaç?
Muhtemelen sen üni okuduğun için seni kaybetmekten korkuyor, başkalarına ilgi duyabileceğini düşünüyor olabilir bu yüzden işleri ciddiye bindirmek istiyor. Ama böyle zorlamayla olacak şeyler değil. Bence sırf o istiyor diye ailenle tanıştırma. Biraz dengesiz biri gibi.
Merhabalar. 9 aydır birlikte olduğum sevgilim var. Hersey çok güzeldi en başlarda o beni kirmazdi ben de onu kirmazdim. Ben üniversite okuyorum 2. Sinifa geçtim. O da uzman Çavuş 3 4 ay önce karsa gitti. Okul tatile girince onun için oraya bile gittim En baştan biliyordu benim okulumun olduğunu ailesiyle tanıştırdı beni zorla da olsa. Ben de şuan için ailemle tanistiramam dedim uni 3 ve 4 e geçince olabilir ancak dedim çünkü benim Ailem bu konuda çok katı oda kabul etti. Ancak son zamanlarda illa tanistiracaksin diyor bu konuda sürekli kavga ediyoruz ya tanıştır Şimdi söz olsun dedi ya da ayrılalım dedi onu kaybetmekten korktuğum için tamam dedim ama caresizdim ailem kötü karşılarsa okulu bile bırakabilirim. Önce onun babasını aradım söyledim babası anlayışla karşıladı 1 sene daha geçsin dedi.ona söyledim anlamıyor laf yemekten korkuyorsun diyor. Sen babamı kandirmissn diyor babasinada seni kandirmis diyor. Beni çok seven kiyamayan insan benden soğudu. Beni kovuyor git sevme niye seviyorsun beni hâlâ diyor sadece 1 sene daha geçsin hem baban da dedi 3 sene nişanlı mi kalinirmis diye benim babam da dedi 1 sene söz yapariz aile arasında 1 sene de nişan yapariz dediğim halde illa şimdi olsun diyor ne yapcam bilmiyorum yardimci olir musunuz
ayyy ne gıcık bir trip
git yanımdan babane
sen beni sevmiyorsun
sevsen beni ailene taktim ederdin
bide asker bu adam öylemi
nazlı gelin gibi geldi bana tavrı
bunun için senden soğuyacaksa soğusun
ama asıl merak ettiğim
söz olunca ne olcak ?
adamın beyni sulanmış bence
İşte nolacak diyorum benim olcksn diyor şimdi senin değil miyim diyorum sözlü olunca daha farklı olacakmış güya.
Seni ünide birine kaptırma korkusu var sanırsam
Sen de tanıştırmayacağım demiyorum, biraz daha geçsin, zaten böyle anlaşmıştık, sözünden mi dönüyorsun falan de.
Sen baskın çık, böyle sorun yokken sorun çıkarmaya kalkarsan senden soğurum de.
Kaybetme korkusu sende var da onda yok mu??
Deli deliyi görünce abasını saklarmış misali..
ayyy kuzum
adamın niyeti bozuk olmasın
nasılsa sözlüyüz diye farklı isteklerdemi buluncak acaba senden
ayy bide asker
ayy bide kars larda
iyi düşün
Ay yok kiiizz öyle olsa coktan yapardı kaç kere baş başa kaldıkayyy kuzum
adamın niyeti bozuk olmasın
nasılsa sözlüyüz diye farklı isteklerdemi buluncak acaba senden
ayy bide asker
ayy bide kars larda
iyi düşün
bu kadarda evlenmeye meraklı bir erkeği ikince defa görüyorumüniv.öğrencisisin ortam var normal adamın komplekse girmesi şuan ikinci sınıfa geçmişsiniz babanızda bir sene söz bir sene nişan demiş 3.sınıfta sözlü 4.sınıfta nişanlı olsanız okul biter bitmez evlenmeniz gerek yani siz buna hazırmısınız ki sevgilinizde epeyce çocuk ruhluymuş git bana ne sevme falan olur böyle tripleri hep kadınlar yapacak değile erkeklerede yakışıyor ama bazen abartmadıkları sürece neyse önce siz bi kendinize sorun ben evlenmeye hazırmıyım ve bu adamı evlenecek kadar seviyormuyum diye
Ben evlenmeyi hep istedim bu kadar beni zor duruma sokuncaya kadar da onu çok seviyordum hâlâ seviyorum beni anlayışla karşılasa gene çok severim
Ben evlenmeyi hep istedim bu kadar beni zor duruma sokuncaya kadar da onu çok seviyordum hâlâ seviyorum beni anlayışla karşılasa gene çok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?