Merhabalar. 9 aydır birlikte olduğum sevgilim var. Hersey çok güzeldi en başlarda o beni kirmazdi ben de onu kirmazdim. Ben üniversite okuyorum 2. Sinifa geçtim. O da uzman Çavuş 3 4 ay önce karsa gitti. Okul tatile girince onun için oraya bile gittim En baştan biliyordu benim okulumun olduğunu ailesiyle tanıştırdı beni zorla da olsa. Ben de şuan için ailemle tanistiramam dedim uni 3 ve 4 e geçince olabilir ancak dedim çünkü benim Ailem bu konuda çok katı oda kabul etti. Ancak son zamanlarda illa tanistiracaksin diyor bu konuda sürekli kavga ediyoruz ya tanıştır Şimdi söz olsun dedi ya da ayrılalım dedi onu kaybetmekten korktuğum için tamam dedim ama caresizdim ailem kötü karşılarsa okulu bile bırakabilirim. Önce onun babasını aradım söyledim babası anlayışla karşıladı 1 sene daha geçsin dedi.ona söyledim anlamıyor laf yemekten korkuyorsun diyor. Sen babamı kandirmissn diyor babasinada seni kandirmis diyor. Beni çok seven kiyamayan insan benden soğudu. Beni kovuyor git sevme niye seviyorsun beni hâlâ diyor sadece 1 sene daha geçsin hem baban da dedi 3 sene nişanlı mi kalinirmis diye benim babam da dedi 1 sene söz yapariz aile arasında 1 sene de nişan yapariz dediğim halde illa şimdi olsun diyor ne yapcam bilmiyorum yardimci olir musunuz