ailemle tanistirmiyorum diye benden soğudu

eminebykl

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
49
0
11
Aksaray
Merhabalar. 9 aydır birlikte olduğum sevgilim var. Hersey çok güzeldi en başlarda o beni kirmazdi ben de onu kirmazdim. Ben üniversite okuyorum 2. Sinifa geçtim. O da uzman Çavuş 3 4 ay önce karsa gitti. Okul tatile girince onun için oraya bile gittim En baştan biliyordu benim okulumun olduğunu ailesiyle tanıştırdı beni zorla da olsa. Ben de şuan için ailemle tanistiramam dedim uni 3 ve 4 e geçince olabilir ancak dedim çünkü benim Ailem bu konuda çok katı oda kabul etti. Ancak son zamanlarda illa tanistiracaksin diyor bu konuda sürekli kavga ediyoruz ya tanıştır Şimdi söz olsun dedi ya da ayrılalım dedi onu kaybetmekten korktuğum için tamam dedim ama caresizdim ailem kötü karşılarsa okulu bile bırakabilirim. Önce onun babasını aradım söyledim babası anlayışla karşıladı 1 sene daha geçsin dedi.ona söyledim anlamıyor laf yemekten korkuyorsun diyor. Sen babamı kandirmissn diyor babasinada seni kandirmis diyor. Beni çok seven kiyamayan insan benden soğudu. Beni kovuyor git sevme niye seviyorsun beni hâlâ diyor sadece 1 sene daha geçsin hem baban da dedi 3 sene nişanlı mi kalinirmis diye benim babam da dedi 1 sene söz yapariz aile arasında 1 sene de nişan yapariz dediğim halde illa şimdi olsun diyor ne yapcam bilmiyorum yardimci olir musunuz

Erkek arkadaşının yaşı ve senin yaşın kaç?
Muhtemelen sen üni okuduğun için seni kaybetmekten korkuyor, başkalarına ilgi duyabileceğini düşünüyor olabilir bu yüzden işleri ciddiye bindirmek istiyor. Ama böyle zorlamayla olacak şeyler değil. Bence sırf o istiyor diye ailenle tanıştırma. Biraz dengesiz biri gibi.

Bu isler tek tarafın istemesiyle olmaz ki size saygısı olmasi lazım. Siz simdi olmaz dıyorsanız bi bildiginiz vardır. Benim bi arkadasım vardı unı de erkek arkadaşı tutturmuştu sizin ki gibi. Derken kızın babası ya evlen ya okulu bırak gel demisti evlendi son sene cok pişmandi. Eşini seviyodu ama erken olduğu icin cok oismandi

Merhabalar. 9 aydır birlikte olduğum sevgilim var. Hersey çok güzeldi en başlarda o beni kirmazdi ben de onu kirmazdim. Ben üniversite okuyorum 2. Sinifa geçtim. O da uzman Çavuş 3 4 ay önce karsa gitti. Okul tatile girince onun için oraya bile gittim En baştan biliyordu benim okulumun olduğunu ailesiyle tanıştırdı beni zorla da olsa. Ben de şuan için ailemle tanistiramam dedim uni 3 ve 4 e geçince olabilir ancak dedim çünkü benim Ailem bu konuda çok katı oda kabul etti. Ancak son zamanlarda illa tanistiracaksin diyor bu konuda sürekli kavga ediyoruz ya tanıştır Şimdi söz olsun dedi ya da ayrılalım dedi onu kaybetmekten korktuğum için tamam dedim ama caresizdim ailem kötü karşılarsa okulu bile bırakabilirim. Önce onun babasını aradım söyledim babası anlayışla karşıladı 1 sene daha geçsin dedi.ona söyledim anlamıyor laf yemekten korkuyorsun diyor. Sen babamı kandirmissn diyor babasinada seni kandirmis diyor. Beni çok seven kiyamayan insan benden soğudu. Beni kovuyor git sevme niye seviyorsun beni hâlâ diyor sadece 1 sene daha geçsin hem baban da dedi 3 sene nişanlı mi kalinirmis diye benim babam da dedi 1 sene söz yapariz aile arasında 1 sene de nişan yapariz dediğim halde illa şimdi olsun diyor ne yapcam bilmiyorum yardimci olir musunuz

Tanışmak için daha erken değilmi,seven insan bekler vakti zamanı gelince ailelerde onaylarsa tanışma olur..

Erkek arkadaşının yaşı ve senin yaşın kaç?
Muhtemelen sen üni okuduğun için seni kaybetmekten korkuyor, başkalarına ilgi duyabileceğini düşünüyor olabilir bu yüzden işleri ciddiye bindirmek istiyor. Ama böyle zorlamayla olacak şeyler değil. Bence sırf o istiyor diye ailenle tanıştırma. Biraz dengesiz biri gibi.

Ben 20 yaşındayım o 22 yaşında çok erken daha ben öyle düşünüyorum

ayyy ne gıcık bir trip
git yanımdan babane
sen beni sevmiyorsun
sevsen beni ailene taktim ederdin
:52::52::52::52::52::52:
bide asker bu adam öylemi
nazlı gelin gibi geldi bana tavrı
bunun için senden soğuyacaksa soğusun
ama asıl merak ettiğim
söz olunca ne olcak ?
adamın beyni sulanmış bence

ayyy ne gıcık bir trip
git yanımdan babane
sen beni sevmiyorsun
sevsen beni ailene taktim ederdin
:52::52::52::52::52::52:
bide asker bu adam öylemi
nazlı gelin gibi geldi bana tavrı
bunun için senden soğuyacaksa soğusun
ama asıl merak ettiğim
söz olunca ne olcak ?
adamın beyni sulanmış bence

İşte nolacak diyorum benim olcksn diyor şimdi senin değil miyim diyorum sözlü olunca daha farklı olacakmış güya.

acele etmeyin.Merak etmeyin bırakmaz sizi,gözdağı vermiş sadece.Hoş,bunun için bırakacaksa da keyfi bilir.ZOr durumda kalacağınızı bildiği halde ısrar etmesi hiç hoş değil.Bu yaşta ne acele.Babanızla zıtlaşsanız daha mı iyi olacak.Beklesin beyefendi

İşte nolacak diyorum benim olcksn diyor şimdi senin değil miyim diyorum sözlü olunca daha farklı olacakmış güya.

ayyy kuzum
adamın niyeti bozuk olmasın
nasılsa sözlüyüz diye farklı isteklerdemi buluncak acaba senden
:50::50::50::50::50:
ayy bide asker
ayy bide kars larda
:50::50::50::50:
iyi düşün

Seni ünide birine kaptırma korkusu var sanırsam :1:
Sen de tanıştırmayacağım demiyorum, biraz daha geçsin, zaten böyle anlaşmıştık, sözünden mi dönüyorsun falan de.
Sen baskın çık, böyle sorun yokken sorun çıkarmaya kalkarsan senden soğurum de.
Kaybetme korkusu sende var da onda yok mu??
Deli deliyi görünce abasını saklarmış misali..

Seni ünide birine kaptırma korkusu var sanırsam :1:
Sen de tanıştırmayacağım demiyorum, biraz daha geçsin, zaten böyle anlaşmıştık, sözünden mi dönüyorsun falan de.
Sen baskın çık, böyle sorun yokken sorun çıkarmaya kalkarsan senden soğurum de.
Kaybetme korkusu sende var da onda yok mu??
Deli deliyi görünce abasını saklarmış misali..

Ay Güldürdün beni Allah razi olsun:) hepsini söyledim ben sana zaman verdim diyor

ayyy kuzum
adamın niyeti bozuk olmasın
nasılsa sözlüyüz diye farklı isteklerdemi buluncak acaba senden
:50::50::50::50::50:
ayy bide asker
ayy bide kars larda
:50::50::50::50:
iyi düşün

Ayy bende aynısını düşündüm bir anda. Şimdi söz diye tutturup, sözünü tutturan ilerde çok daha fazla şey istemesin, yani sözlüykene

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu kadarda evlenmeye meraklı bir erkeği ikince defa görüyorum :1::1: üniv.öğrencisisin ortam var normal adamın komplekse girmesi şuan ikinci sınıfa geçmişsiniz babanızda bir sene söz bir sene nişan demiş 3.sınıfta sözlü 4.sınıfta nişanlı olsanız okul biter bitmez evlenmeniz gerek yani siz buna hazırmısınız ki sevgilinizde epeyce çocuk ruhluymuş git bana ne sevme falan olur böyle tripleri hep kadınlar yapacak değile erkeklerede yakışıyor ama bazen abartmadıkları sürece neyse önce siz bi kendinize sorun ben evlenmeye hazırmıyım ve bu adamı evlenecek kadar seviyormuyum diye

bu kadarda evlenmeye meraklı bir erkeği ikince defa görüyorum :1::1: üniv.öğrencisisin ortam var normal adamın komplekse girmesi şuan ikinci sınıfa geçmişsiniz babanızda bir sene söz bir sene nişan demiş 3.sınıfta sözlü 4.sınıfta nişanlı olsanız okul biter bitmez evlenmeniz gerek yani siz buna hazırmısınız ki sevgilinizde epeyce çocuk ruhluymuş git bana ne sevme falan olur böyle tripleri hep kadınlar yapacak değile erkeklerede yakışıyor ama bazen abartmadıkları sürece neyse önce siz bi kendinize sorun ben evlenmeye hazırmıyım ve bu adamı evlenecek kadar seviyormuyum diye

Ben evlenmeyi hep istedim bu kadar beni zor duruma sokuncaya kadar da onu çok seviyordum hâlâ seviyorum beni anlayışla karşılasa gene çok severim

Sanırım üniversite ortamından dolayı böyle bi tepki vermiş erkek arkadaşın. İstemediğin bir şeyi yapma. Hele ki eğitimine mal olacak bir şeyi hiç yapma. Seviyorsa bekler ne o öyle yangından mal kaçırır gibi. Düzgün bi üslupla anlatmayı dene sonuçta sen ona hiç evlenmeyeceğiz demiyorsun henüz erken olduğunu söylüyosun ki bencede haklısın.

Ben evlenmeyi hep istedim bu kadar beni zor duruma sokuncaya kadar da onu çok seviyordum hâlâ seviyorum beni anlayışla karşılasa gene çok severim

Neyin acelesi ki boyle? Siz yolun basindasiniz daha. Hic kendinizi mecbur hissetmeyin, o meslegini yaptigindan hemen olsun isteyebilir ama niye zor duruma dusuyorsunuz. Diger yorumlara katiliyorum, asil ben sogurum deyip cikin.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Canım sen kendine göre haklısın ama belki o da bu kızın niyeti ciddi değil onun için tanıştırmıyor ya da beni beğenmiyor utanıyor ailesi 'bula bula bunu mu buldun' diye söylerse diye korkuyor vs. Diye düşünüyor olabilir ki böyle durumlarda genelde öyle düşünülür.Bir de ailen bilmiyormu bu durumu neden bu kadar tepki gösterirler mesela önce ailene söylesen 1 ay sonra falan tanıştırsan olmazmı?

Back
X